15 mars

Idag var det oootroligt segt att gå upp. Jag sover så himla skönt i Robbans säng, den är mycket skönare än min, så hemma har jag aldrig några större problem att komma upp. Jag fick ila iväg utan frukost, sminkning och hår går före, haha! Och ja, jag menar allvar. Jag köper hellre lite frukost i cafeterian sedan, än att gå utan smink och se ut som ett vrak.

Idag skulle vi redovisa våra hemsidor som vi gjort i Flash, och för min del gick det bra. Jag fick VG i slutbetyg i Multimedia B, jag är med andra ord väldigt stolt, eftersom jag har hatat den kursen ända från början! Det känns skönt att äääntligen få slippa Multimedia och Torgny, och istället få börja med andra halvan av Foto C.

Det var även matteprov idag, och jag hade inga större förväntningar med tanke på det förra provet där mer än halva gruppen fick IG. Men, jag överträffade mig själv, och kom ihåg det allra mesta, och jag kommer åtminstone få G.

Just nu sitter jag och lyssnar på en störtskön låt, Jason Mraz - I'm yours, lyssna på den, du kommer inte att bli besviken! Men nu är det kaffetajm, och då blir havrekakor doppade i choklad till, inte så pjåkigt va?

12 mars

Idag känns det verkligen som vår. Solen skiner och molnen är härligt fluffiga mot den blåa himlen. Det gör mig glad.  Jag ska alldeles strax åka ner till stan för att klippa mig och hämta mina skor hos skomakarn'. Det ska bli härligt att få bort alla sletna äckliga toppar faktiskt. Lite tommare blir det på kontot dock. Jag hade tänkt att jag skulle vunnit lite pengar på Jackpot idag, men det tyckte visst inte dom. Konstigt det där.

I lördags var det ju också Melodifestival, och vann rätt låt? Både ja och nej.  Jag hade faktiskt tre favorier, The Ark, Andreas Johnson och Sarah Dawn Finer. Så egentligen spelade det ingen större roll för mig, men det kändes ändå som att Andreas Johnson skulle vunnit. En sak som också var konstigt var att Marie fick så lite röster, hon är ju skitbra!

Haha, och idag ringde Mia mig, "Har du läst tidningen?", "Nää, vadå då?", "Vi är med!". Så det visade sig att jag, Mia och Sara var med i Borås Tidning idag, och bilden var för övrigt helt sjukt ful. Det ser ut som om jag väger typ 80 kilo minst, och så blundar jag på det med. Oskarp var den med. Hurra!
Jaja, sedan berättade Mia att en snubbe från Radio Sjuhärad hade ringt henne och frågat om vi ville vara med i deras morgonprogram imorgon... Så imorgon är vi då alltså med i radio... Lite halvnervöst, men kul också. Tidigt som attan ska vi vara där med, 07.15!
I vanlig ordning kommer jag säkerligen skämma ut mig. Men tummarna kan man ju alltid hålla.

Jag och pappa har släppt hundarna i hagen idag med, första gången för i år. De blir så härligt sprallig och glada när de får springa runt. Lite fotande blev det också, men någon bild orkar jag inte lägga upp för tillfället.