21 maj

När jag tänker efter inser jag att studenten är nära... Nästa vecka är det bal, och veckan därefter är det studenten... Jag får liksom en konstig känsla av att det nära men samtidigt så långt bort. Plötsligt så kastas man ut från skolan, ut i arbetslivet. Det känns overkligt. Både skönt och lite skrämmande på samma gång. I sommar kommer jag förmodligen tycka att det är hur gött som helst att gå upp tidigt för att tjäna pengar istället för att plugga.
En sak som jag ska försöka kämpa för är att hålla kontakten med alla polare. Vänskapen får liksom inte försvinna ut i sanden på det sättet, det vore ju fruktansvärt! Hoppas bara att de känner samma sak, för man kan knappast kämpa helt själv...

I sommar, eller efter sommarn, det beror på, ska jag och Robban flytta ihop. Det känns också lite overkligt. Men det ska bli hur gött som helst! Vi har fått nys om en stor tvåa, och jag känner de som bor där, så vi ska väl åka dit och kolla lite, men eftersom det är en hyresrätt så vet jag inte om man kan välja ut vilka som ska få flytta in...jag tror inte det.

För tillfället sitter jag med min underbara examinationsuppgift i historia. Jag måste verkligen sätta fart nu känner jag, annars blir det bara pannkaka av alltihop!

Så, nu ska jag återgå till mitt skrivande och lyssna på Frida - Dunka mig gul & blå, då blir man glader!


Over and out!


15 maj

Det bidde inget besök hos farbror doktorn idag heller, jag fick min välförtjänta sömn istället. Ända fram till ett sov jag idag! Sen fick det bli frulle och filmtajm, Tjenare Kungen fick det bli idag. Gårdagens filmtittande bestod av Dirty Dancing, den är alltid bäst.

Idag har jag även fått tid för panik. Varför? Jo, jag tog mig en titt i kalendern, och såg att det är massor som ska vara färdigt nästa vecka. Bland annat så är det slutredovisning i Foto C, examinationsuppgiften i Historia A ska lämnas in, OCH vi har även muntligt nationellt prov i Svenska B. Verkligen upplyftande!


Please help me!!


Nåja, kanske lite bra musik kan få mig på andra tankar? Det är alltid en tröst i paniken... Så nu ska jag sätta på lite En Vouge med "Free your mind" och hoppas på att allt löser sig...

Over and out!


14 maj

Helgen började bra. Jag och Robban hade lägenheten för oss själva medans hans päron var i Varberg. På fredagskvällen kom Wille och Terese upp en sväng, och senare också Mattias och Cicci. Vi spelade Guitar Hero, käkade godis och drack någon enstaka öl.

Lördagen var också bra. Det var jättekul! Förutom att The Ark kom på 18:e plats, och det fattar jag fortfarande inte... Vinnarlåten satt vi (jag, Robban, Wille och Terese) och hånskrattade åt, "haha, att hon ens ställer upp, tänk hur alla deras andra låtar måste ha varit, HAHAHAHAA!". Och så går hon och vinner. Det var helt ofattbart. Helt sjukt. Jag blev så arg. Hon var så ful. Jag hatade låten. Usch.
The Ark är fortfarande bäst. Och så gillade jag Ryssland och Finland med.

När jag vaknade på söndagen hade jag grymt ont i magen. Jag hade halsbränna ända från halsen och ner dit magen slutar. Det brände något fruktansvärt. Sedan skulle vi käka frulle, och jag fick i mig tre tuggor innan jag var tvungen att spy. Och ungefär så såg resten av dagen ut för min del. Det enda jag fick se var toalettholkar och svarta påsar...

Idag sov jag till och från ända fram till två ungefär. Robbans mamma var så gullig och hade köpt bubbel-vatten till mig, och senare gjorde hon i ordning te och macka till mig med.

Imorrn måste jag till farbror doktorn, jag skulle ju egentligen åkt dit idag, men eftersom jag mådde såpass dåligt så fick jag skjuta på det. Får se om jag ska till skolan efteråt eller inte, det beror lite på. Men men... Nog med tråkigheter för idag!

Over and out!

12 maj

Idag åkte jag med mormor och Lasse ner till Falkenberg för att kolla på Angelicas konfirmation. Kändes lite tomt att varken mamma, pappa eller syrran var med idag faktiskt... Vi brukar oftast åka allihopa, men alla hade förhinder så det fick bli som det blev...

Jag har haft en fruktansvärt konstig och jobbig huvudvärk i två dagar nu, och mamma misstänker att jag har bihåleinflammation, låter inte så väldans mysigt. Jag blir typ yr och får asont i huvudet om jag rör mig för mycket, särskilt om jag böjer eller så. Så det blir till att åka till farbror doktorn på måndag och knö med alla pensionärer. Jippi!

Wuhu! Snart så kommer Robban, Wille och Terese med pizza! Vi ska heja fram The Ark från tv-soffan ikväll ;)
Senare ska vi käka lite chips, morötter och gurka med dip, mumsigt full i bibblan!

Over and out!

8 maj

Snacka om sömnlös natt. Jag  låg och spelade Mario på mitt älskade DS ända fram till 01.00, jag kunde verkligen inte somna! Sedan när jag slutade spela låg jag och vred mig fram och tillbaka i nästan ytterligare en timma.

Nog för att morsan brukar ha dåligt morgonhumör, men idag tar hon priset. Jag fattar inte att hon kan bli så löjlig av småsaker! Orka.

Nu sitter vi här, jag, Mia och Sara, och Mia är i full gång med att berätta ingående om förr-förra helgens bravader... Haha! Vi har härlig religionslektion och har skickat iväg en massa mejl med frågor till olika hindu-föreningar, för vi ska nämligen göra en jämförelse mellan kristendom och hinduism. Oootroligt kul, verkligen.

Over and out!

7 maj

Dagen började med att jag först vaknade 05.55 av att Robban skulle springa iväg till jobbet, sedan vaknade jag med jämna mellanrum hela morgonen ända fram till kl 10.30. Jag sover helt otroligt länge, och har gjort det så mycket jag har kunnat ända sen jag blev sjuk. Det känns som att jag behöver all sömn jag kan få...

I alla fall så pallrade jag mig iväg till skolan (iofs en kvart för sent) för att påbörja min underbara tre-timmars historia lektio... Vi kollade på två filmer och hade en diskussion om folkmord. Väldigt upphetsande måste jag säga...

Kl 16.10 hämtade mamma mig utanför skolan, och vi begav oss mot Alingsås där vi skulle hämta min färdig-uppsydda balklänning. En riktigt härlig dag med mensvärk, huvudvärk och förkylning... Men klänningen blev i alla fall perfekt, och jag och mamma har precis valt ut passande smycken.
Pillan ringde och överraskade mig idag, det var allt ett bra tag sedan nu... Synd att det dröjer så mellan gångerna.

Yes yes people, sätt nu på lite Warrant med "Cherry Pie", så blir ni glada vill jag lova!

3 maj

Egentligen skulle jag ha tränat idag, med Sara kl. 8.00. Men nu har Mia smittat mig, så jag har halsont, snuva och huvudvärk. Och egentligen börjar vi inte förrön 10.45 idag, men jag var ju tvungen att åka med mamma 8.30 in till stan, annars skulle jag inte kommit in överhuvudtaget eftersom det inte går några bussar... Men jag kunde ju i alla fall köpa lite grejer på mammas jobb (Apoteket), typ halstabletter och annat mumsigt.

Idag fyller Robbans mamma 45 år, så det blir kalas idag, härligt när jag mår så bra! Det är typiskt att man alltid ska bli sjuk när man inte har tid. Nu är det massor som ska göras i skolan, Nationella Prov i MaB bla. Uscha.

Igår fick vi våra studentmössor! Bättre sent än aldrig i alla fall... Men vi vet fortfarande ingenting om balen, vi vet bara att den ska äga rum den 30 maj. Det känns bra och välplanerat.

Nu tänkte jag börja redigera lite bilder på mina söta kusiner Tilda och Ture som jag tog i studion i måndags. Hoppas att jag kan använda mig av några/någon åtminstone. Man ska ju aldrig fota djur eller barn, för de gör aldrig som man vill. Synd, för det är dom som är sötast!

Over and out!