Förkylning på g?

Yes, sorgligt men sant så tror att jag håller på att bli förkyld.
Det lustiga är att det inte är första gången jag blir sjuk lagom till nyår... Nåja, jag får fortsätta att kurera mig med diverse mediciner, och så lite thé på det så ska det nog gå vägen!

Pratade även med min faster idag, och vi kom överens om att jag kanske ska jobba i
hennes butik på lördag, det var riktigt längesedan! När man jobbar på apotek (som jag) är man inte direkt *ähum* välbetald. Ändå är det ganska viktigt att alla får rätt grejer, annars kan det gå fel...

Jo, i alla fall, det jag skulle komma fram till var att det kan vara bra att få lite extra klirr i kassan...

Dagens...

I brist på annat att skriva om så kör vi en liten sammafattning i form av en "dagens":

Dagens tillstånd: Hmm... haha, får man svara "vet inte"?
Dagens borde: Jag har diskat, pluggat och fixat matlåda, så är nog rätt nöjd ;)
Dagens shopping: Haha en krydda, tråkigt nog!
Dagens frisyr: Utsläppt, dock lite för platt för min smak
Dagens parfym: Får tyvärr inte ha parfym på jobbet : /
Dagens i-landsprobem: Jaa... för långa naglar kanske? haha! :D
Dagens klädsel: Ganska basic med svartja jeans och svart tee och färgglad scarf
Dagens planer: -
Dagens "vill ha": Haha, definitivt mer pengar!
Dagens fundering: "Hur många dagar är det kvar till nästa lön?"
Dagens behov: Massage, och det har jag fått ;)
Dagens "vill helst slippa": Ställa väckarklockan?
Dagens bästa: Att Jenny extrajobbar hos oss!
Dagens mat: Kyckling med sallad och currydressing (hemmagjort)
Dagens låt: Rolling Stones - Beast of burden

Dagens...

Dagens tillstånd: Bättre, men ja, fortfarande bakis.
Dagens borde: Ojoj, vika all tvätt kanske?
Dagens shopping: Bara tråkiga grejer, mat och sånt... morötter.
Dagens frisyr: Halvflötig "boll". Jag är bakis, ok? ;P
Dagens parfym: Den rosa Lacoste.
Dagens i-landsprobem: Ätit för mycket?
Dagens klädsel: Har bytt ungefär 3 ggr, men mina rosa raggsockar har jag haft på mig hela dagen i alla fall ;)
Dagens planer: -
Dagens "vill ha": Vill alltid ha mer pengar... Men en nya lägenhet går också bra ;)
Dagens fundering: Ska jag duscha ikväll eller i morgon bitti?
Dagens behov: Jag skulle "behöva" vara ledig imorrn... Kommer förmodligen vara helt totalt död...
Dagens "vill helst slippa": Ooh, kan inte nån vänlig själ komma hit och vika min tvätt?
Dagens bästa: Mmm tacos!
Dagens mat: Samma!
Dagens låt: ACDC - Rock n Roll Train


Det var bättre förr...

Jag hade inget bättre för mig så jag började gå igenom alla gamla blogginlägg, och jag måste ju säga att jag är fantastiskt smart! ;)
Tänkte bara berätta det för alla som inte redan visste...

Haha, nä men i juni tror jag att det var, så hade skrivit så himla klokt "Man måste ta ett steg i taget. Man kan ju inte ta alla steg på en och samma gång, för då snubblar man ju!". Och om det är något jag har lärt mig på 1,5 år så är det det!

Här blir det inte mycket gjort idag...

Usch, jag tror att någon vill straffa mig för något.
Men jag mår som jag förtjänar, det blev nog någon drink för mycket igår... Och jag som tyckte att jag hade stenkoll på läget, haha! Tji fick jag...

Jag hoppas att jag blir bättre snart... Jag har lite grejer som jag ska fixa idag, rensa ut kylskåpet och skafferiet och därefter fylla på med nyttigheter (inför den vita månaden) och även laga mat. Är ruskigt sugen på tacos, så det får det bli! Tur för mig att MAXI inte stänger förrän 22...

Kan man shoppa sönder sig?

Om man kan shoppa sönder sig så har jag nog gjort det...
Haha, jag hade händerna fulla! Fick bli ett par "höga" svarta jeans från Cheap Monday med lite stretch i, en ny lila-vit scarf, en svart tunika från Gina och en grym väska från Faith. Och en inflyttningspresent till Heidi och Andreas då givetvis ;) Ska ta och slå in den bara!

Snart kommer Jenny hit på en liten fördrink innan vi ska åka vidare hem till Heidi, så jag måste förbereda med lite Rosa Pantern ;)

Ett urval av klapparna

Jag tänkte visa några av mina favoritklappar som jag fått under julen! Jag har fått riktigt fina presenter i år, mest förvånad blev jag över Robbans presenter ;)

Den mycket efterlängtade SATC-boxen som jag fick av BÅDE Robban och syrran, haha!

"A piece of cake", helt underbar bak-bok!

Jättefina prylar från Rosendahl, älskar den serien!

Supergod parfym fick jag av min gulliga farmor!

Då var juldagen slut den också...

Och det är inte bara juldagen som är slut,
jag är också slut! Fast egentligen är jag inte så himla trött, inte i den benämningen, jag är mer trött på all mat och allt godis. Usch säger jag... Ska bli helt underbart med vit månad i januari! (alkohol är dock tillåtet)

För tillfället springer jag runt och försöker bli av med lite energi, så jag passar på att städa! Givetvis med bra musik i hörlurarna, just nu är det Bon Jovi! Jag är även iklädd en av mina underbara julklappar jag fick av Robban, ett supersnyggt Rolling Stones-linne som jag hade kollat ut på Carlings, snyggt va? ;)

Nu ska här städas!

Väldigt dålig bildkvalité dock...

Julgodis!

Rocky Road, smörkola och praliner
Ja, för mig har Rocky Road blivit mer självklart än knäck när jag bakar julgodis numer. Jag tror att det är bland det bästa som har hänt mig. Efter Robban då, hehe! ;P

I ärlighetens namn så trodde jag faktiskt inte att jag ens skulle hinna baka något julgodis alls i år, men det gjorde jag! Lucky me! ;) Just nu väntar jag bara på att smörkolan ska bli färdig, det stod att det skulle ta ungerfär 15-30 minuter, men nu har den kokat i 30... Ni vet, man ska ju göra ett sånt där "kulprov", och det blir bara sörja av min smörkola än så länge... Jaja, jag har ingen brådis!

Vad gör ni för julgodis i år?

Dags att komma igång...

Jag har vaknat med en halvtimmas mellanrum hela morgonen, det började redan vid nio tror jag, och jag gick upp typ vid 11... Har ingen ro i kroppen... Jag vet att jag måste ge mig iväg och köpa ungefär ett ton med ingredienser till allt julgodis som jag vill hinna göra på måndag och tisdag, fast det är ju i och för sig roligt!

Neeee nu måste jag sparka upp Robban! Vi flyttade ut madrassen till sängen ut till vardagsrummet igår, och nu vill jag kolla på tv och dricka thé just preeeciiiiiiis där ;)

Bra att jag påminner andra iaf...

Haha, bara för att jag skrev och påminde er om att skicka alla julkorten i tid så glömde jag det givetvis själv! Väldigt bra gjort...

I love it loud

Just i detta nu sitter jag och lyssnar på otroligt bra musik, Bon Jovi med "Bed of roses" för tillfället, och försöker sjunga med med min ljuva (*ähum*) stämma.
Jo, jag håller på att kolla igenom alla (verkligen ALLA) låtar i iTunes, för att jag ska proppa mitt 4G-usb-minne med massa grymt bra låtar till pappas 50års fest imorrn! Det kommer nog ta en stund har jag en känsla av... Det lustiga är att vi i min familj har nästan samma musiksmak, framför allt då Rolling Stones (som för övrigt kommer att dominera spellistan).

Nu är det bäst att jag fortsätter om jag ska bli färdig nån gång idag ;)



Glöm inte att posta julkorten imorgon!

Imorgon är det sista dagen att posta julkort!
Åtminstone om man vill att de ska komma fram i tid ;) Och det vill man ju! Jag har precis kollat upp alla adresser, så nu är det bara att börja skriva! Det får bli hela 11 julkort i år! Lite lagom sådär... Inte direkt som Wille och Terese som ska skicka 28 julkort i år, haha! Så många har jag aldrig skickat...

Efter att jag har varit duktig och skrivit alla 11 julkort är jag allt värd en kopp té, eller hur? ;)

PS, vin, Linda

PS, vin, Linda,
det är min kväll so far.
PS= Photoshop. Har precis öppnat det nu, tänkte kolla igenom alla bilder från Danmarkstrippen förra helgen, och redigera lite :) Erkänn att ni har längtat :P
Och vad passar väl bättre än ett glas rött när man ska redigera? ;) hehe

Snackade nyss med Linda förresten, och vi kommer bli grannar efter den 3:e januari ;) Då ska hon också bli en Trandaredsbo, helt rätt! Det är bra det, då kan jag trippa iväg hem till henne och låna mjöl och sånt där, haha!

Robban är ute med jobbet ikväll så jag har lägenheten för mig själv idag! Det är faktiskt rätt skönt att bara ta på sig riktigt härliga mjukiskläder, hälla upp ett glas vin, tända lite ljus, ta fram lite god ost, nån chokladbit och bara slöa. Underbart!
Har dock inte bestämt mig äm om jag ska kolla på IDOL eller ej, tycker fortfarande att det är skit att Robin E åkte ut... Han skulle varit i Globen ikväll... Eller vad tycker ni?

Skål så länge!

Var är du John Blund?

Inte för att jag är speciellt trött, men go natt!
(jag bjuder på denna!)

Sen fika idag...

Nu har man äntligen pustat ut!
Har varit en hel del att göra på jobbet idag, för ovanlighetens skull...

Lite senare idag ska jag traska hem till Jenny, där jag ska få middag! Jag som trodde att det bara skulle bli fika ;) Jag insisterade på att köpa med mig nåt, men det behövde jag tydligen inte... Men jag hoppas att det räcker att jag har med mig en liten present till dig Jenny ;) Hihi

Och Åsa, när solen har kommit fram hos dig och Mikaela vill jag se lite härliga semesterbilder ;)

Söndag - riktig segisdag...

Jag kom hem för ungefär en timma sedan, sov över hos mamma och pappa inatt. Jag kände att jag behövde umgås lite med dom, och träffa hundarna!

Vi var hemma hos morfar och Irja igår kväll också, och som vanligt var det en gigantisk buffé med mat, denna gång var det underbar julmat. Snacka om att jag var proppmätt! Och det var kul att träffa alla mostrar och kusiner och framför allt morfar och Irja som jag inte träffar så ofta.

Och i fredags var ju jag, Robban, Wille och Terese i Danmark, Fredrikshamn. Det blev en lyckad resa, om man bortser från hemresan, men det är en lång historia, och jag ska göra den kort nån gång och visa lite bilder...

Nu ska jag fixa i ordning adventsljusstaken ordentligt (nej, jag har inte gjort det ännu...), har inte haft några bra ljus och ingen mossa förrän nu...

Världen bästa Åsa!

Jag trodde aldrig att det skulle vara så jobbigt att säga hejdå till Åsa! Gud alltså... Allt bara brast precis när hon skulle gå... Nu får jag inte se henne på ett halvår. Jag fattar inte hur jag ska klara det...

Men jag hoppas verkligen att du får det hur kul som helst, fast det vet jag att du kommer få ;) Drick goda drinkar, sola, bada, festa, ät god mat, shoppa en massa (och gör det för min räkning också ;)

Det kommer bli tomt här i lilla regniga Borås utan dig, men när du kommer hem så ska vi ju åka på en liten mini-roadtrip, och då är det JAG som kör ;) Right?
Och så får du komma och hälsa på mig och Robban i våran nya lägenhet som vi förhoppningsvis kommer att ha då :)












Bra start på dagen...

...eller inte.
Jag gick upp tidigare idag och tog en tidigare buss till stan, bara för att jag skulle få köpa en underbart god kycklingsallad på Café Orion nu på morgonen som jag skulle kunna äta till lunch.

Och hur gick det då? Inte så jävla bra om jag får säga det själv... När jag väl kom dit visade det sig att det var avspärrat utanför Orion, man fick med andra ord inte gå in!!
Tror ni jag blev sur eller?! Jag som redan igår kväll började längta efter min goa sallad, och tänkte att jag skulle få mig en underbar smakupplevelse på min 30 minuters lunch.
Tji fick jag...

Skitdag!