Slutar snart...

Yes, tiden har gått fort idag, har varit ganska mycket att göra på jobbet faktiskt. Snart så ska jag åka ner till stan och möta alla som ska komma hem till mig ikväll, jag får göra mig i ordning när jag kommer hem... Kul att jag kommer se ut som värsta luffaren medans alla är festfina, fint hår, sminkade, luktar god parfym... But I'll be there too!

Får se vart vi ska gå ikväll sen med... Apotekets egna lilla mullvad (Daniel) spelar i bandet Sabotage, som ska vara förband åt The Haunted (efter rättelse från åsof, haha) på Swing ikväll. Kanske blir det en sväng dit, kanske inte. Vi får se. Har för mig att de skulle spela ganska tidigt med, hade de spelat sent hade jag nog varit mer intresserad, synd...
Kanske blir det en sväng till gamla trogna Harrys, eller kanske X&Y, eller kanske Vimmel, eller kanske Trägårn', ja ni ser jag har beslutsångest. Bättre att dom andra tjejerna får välja.

Go' kväll på er!

Just nu spelas:
Frida feat Headline - Upp och hoppa

Dagens...

Dagens humör: Halvpigg
Dagens mående: Bra!
Dagens borde: Just nu borde jag egentligen göra mig i ordning
Dagens frisyr: Haha, för tillfället är håret i en "handduksturban" (nyduschad)
Dagens klädsel: Oj, det har jag inte bestämt än! Hjälp?
Dagens planer: Stan en snabbis, jobba, sen fest med brudarna :)
Dagens materiella vill ha: Oooh mer pengar, så jag kan köpa ännu mer kläder
Dagens längtan: Festen ikväll med brudarna
Dagens fundering: Vad f*n ska jag ha på mig?
Dagens beroende: Inget speciellt idag faktiskt, lite sugen på min shake som jag ska göra :)
Dagens tråkigaste: Jobba...
Dagens roligaste: Säger det igen, festen ikväll :)
Dagens middag: Får se vad jag hinner få i mig, kanske pasta & köttfärssås
Dagens låt: Rolling Stones - It's only rock n' roll

Äntligen fredag

Har precis kommit ur duschen, härligt kan jag säga! Nu återstår bara problemet att veta vad jag ska ha på mig... Allitd samma beslutsångest, och jag hinner oftast byta kläder flera gånger innan jag är nöjd. Tänk om man skulle ha hela garderoben full av enbart kläder som man älskade! Vad lätt det skulle vara att veta man ska ha på sig då.
Nåja, det får väl bli det vanliga, jeans och någon gammal trasa upptill... Haha, nä riktigt så illa är det nog inte...

Ska till stan en snabbis innan jobbet med. Jag köpte en skjorta på MQ och en gul singoalla-top på Gina igår, men jag vet inte om jag är nöjd, så jag ska kolla om jag hittar något mer...

Nu ska jag göra en tropisk shake med banan och passionsfrukt! Mumsigt värre ;)

Just nu spelas:
Rolling Stones - Beast of burden

*puh*

Äntligen kan man pusta ut... Har verkligen varit fullt ös hela dagen idag! Jobbat, sprungit på stan, bolaget, städa och nu sist, fixa kvällsmat. Nästan allt är färdigt tills imorrn, känns skönt.
Ska bara till stan en sväng innan jag börjar jobba imorrn, måste köpa innersulor till mina pumps annars kommer jag tappa dom när vi röjer på stan imorrn kväll! Vore inget vidare :P

Jag var ju bara tvungen att be Robban köpa Likör 43 till mig idag med, jag ska ju självklart blanda Rosa Pantern imorrn ;) Mumsigt full i bibblan!

Nä, nu ska jag vika lite kläder innan det är bedtime, natti!

Lugnet efter stormen

Snacka om att det går i vågor här på jobbet! Det finns aldrig något mellanting, antingen är det skitstressigt hela tiden, eller så är det hur lugnt som helst. Skulle vara skönt om det fanns någon balans... Men så är det inte om man jobbar på ett sjukhusapotek. Men det är roligt också!

Efter jobbet ska jag övervinna garberobskrisen tänkte jag, hihi. Tänk att det kan vara så roligt att köpa kläder! Dyrt nöje dock... Men iallafall, det jag behöver köpa idag är något snyggt att ha på mig imorrn kväll, då ska det komma hem lite brudar till mig och dricka lite drinkar och så nämligen. Egentligen är jag sugen på något färgglatt. Funderar på om jag ska kika efter någon snygg top att ha tillsammans med de svarta shortsen jag köpte tidigare i veckan...
Tyvärr brukar det dock vara så att när man väl har en idé i huvudet så hittar man ingenting. Så brukar det vara för mig i varje fall.

Sen måste jag städa också. Och slänga en massa glas. Och laga mat. Och vika tvätt. Rolig kväll jag kommer ha, haha! Men med lite hjälp från Robban så går det nog bra :)

Garderobskris

Snacka om att jag har haft garderobskris ett bra tag nu! Härligt att lönen äntligen kom, det var verkligen på tiden... Så, för att fira att lönen hoppat in på kontot, gick jag och klippte mig (inget avancerat), köpte en scarf och ett par shorts. Sedan passade jag även på att utnyttja mitt tillgodokvitto som jag hade på Din Sko, hittade ett par riktigt snygga skor där faktiskt.

Har precis käkat middag, tortellini med spenatstuvning och champinjoner, inte helt fel det!
Nu ska jag fortsätta kolla på Outsiders!

Helgnöjen

Jag och syrran lyckades till slut komma på en bra present till vår faster, det fick bli en ostbricka med massa godsaker på, och med liten vin så kan det knappast bli bättre!

Igår var vi hos Robbans föräldrar och kollade på Melodifestivalen, även denna gång gick rätt låtar till final. Frida var nog bäst enligt mig, härlig och glad låt. Och självklart, Björn Gustavssons pausunderhållning var bäst som vanligt!
Förutom detta så spelade vi "absolut överens", mycket roligt spel, men inte om man spelar med sin partner. Det kan ofta leda till bråk, haha! Som tur var så kom jag och Mattias (Robbans bror) i samma lag, för på något vis så lyckas vi alltid vinna. Vi är som dag och natt i vanliga fall, men på något vis tänker vi likadant. Skumt det där.

Idag blir det till att vara hemma och slöa. Gå omkring i mysbrallor, vara osminkad och inte göra någonting. Kanske att vi går ut och slänger lite glas och papper sedan, vi får se...

Nu blir det film med Robban!

Gött!

Tänk att jag äntligen (efter mer än tre veckor) fick hostmedicin, helt otroligt. Och tänk, att det verkligen måste ta så lång tid innan man ska få något som lindrar? Är inte det lite konstigt?
Jag var ju hos läkaren när jag "bara" hade varit förkyld och hostig i tio dagar, men då fick jag ingenting.
Är faktiskt förvånad, och glad, över att jag fick något denna gång, trodde faktiskt inte att jag skulle få det...

Så, snart kanske jag kan börja träna igen, har bara klarat av promenader nu... Ska bli skönt att komma igång på riktigt!

Herbalife

Ja, igår var det alltså "shakeparty". Syrran presenterade alla produkter från Herbalife, allt från måltidsersättningar i form av shakar, till skönhetsprodukter och nyttiga snacks.

Enligt mig blev det en lyckad kväll (ska höra med de närvarande också), och syrran fick en och "en halv" ny kund, min svärmor, och mammas väninna.
Plus Robban då, men han hade ju bestämt sig sedan innan att börja med detta.

Herbalife's shakar är alltså måltidsersättningar som man använder som av om man vill gå ner i vikt. Jag håller på med detta för tillfället, för jag kände att jag behövde lite hjälp på traven då jag har svårt att få "det sista", det där på magen och rumpan ochsåvidare. Kan verkligen rekommenderas!


Utbildning

Min dag har bestått av grupparbeten, lekar och uppgifter. Ungefär allt jag hatar, på samma gång, great!
Okej, riktigt så hemskt kanske det inte var, men det var inte så himla kul heller. Jag var alltså på utbildning via jobbet idag. VIBK= VårdInriktatBasKörkort.
Snacka om att det låter seriöst! Personligen tyckte jag att det kändes ganska flummigt... Kan iochförsig ha att göra med att jag inte orkade engagera mig till hundra procent heller. Jag lyckades åtminstone ta mig igenom dagen.
Blev lite besviken på eftermiddagsfikat dock. Det serverades wienerbröd till kaffet. (hur kan jag bli besviken på det?)
Jo, jag äter inte sånt på veckorna, och jag var grymt hungrig, så jag var tvungen att springa bort till cafeét och köpa ett äpple. Duktigt tycker jag!

Istället för att sitta här borde jag egentligen ta tag i städningen. Tycker inte det var längesen jag skrev att det behövdes städa? Eller? Vi är väl helt enkelt världsmästare på att stöka ner...
Anledningen till att vi måste städa denna gång är att syrran ska ha "Herbalife party" här hemma imorgon kväll. Då måste allt vara på tipp topp! Plus att det kan vara skönt att inte bo på en soptipp för omväxlingens skull.

Kom precis på att jag fortfarande inte kommit på någon bra present till min faster. Men vad tusan ger man en 53-åring som redan har allt? Help me out!

Sammanfattningsvis så...

...kan man säga att jag inte skrivit på ett tag. Kan bero på att jag har haft fullt upp i helgen, och när jag väl var sugen på att skriva så kom jag på att datorn var i Gesebol utanför Olsfors. Då kan man givetvis fråga sig vad fan den gör där? Jo, Robban var iväg på lan fredag till lördag, och då fick jag vackert klara mig utan dator, trots mina svåra abstinensbesvär.

Fredagskvällen började bra, Åsa och Jenny kom hem till mig, vi gjorde tacos och kollade på Let's Dance. Och käkade godis. Fy på mig.
När de sedan gick hem vid elva, tänkte jag dra fram Guitar Hero 3 och lira lite i min ensamhet. Jag letar febrilt efter skivan, men hittar den inte. Ringer Robban. "VART FAN ÄR DEN?!"
Då hade han fått med sig den med sina andra Xbox spel... Snacka om att jag blev besviken, så jag gick och la mig.

Lördagsmorgonen började inte alls speciellt kul. För det första vaknade jag ensam, för det andra vaknade jag till att grannarna snett under bråkade som fan.
På kvällen kom iallafall Wille och Terese upp till oss och vi bänkade oss framför teven och Melodifestivalen. För första gången på flera år var jag glad när jag kollade på Melodifestivalen. För första gången går rätt låtar vidare till final! Favoriterna var utan tvekan Rongedala. Härligt att Carola bara kom till andra chansen, då kanske hennes ego inte är lika uppblåst sedan.

Söndagen var som alla andra söndagar... Man vet aldrig vad man ska göra. Man vet aldrig vad man ska äta. Man vet aldrig vilken film man ska titta på. Ochsåvidare.

Och nu har vi kommit fram ända till tisdag. Jag jobbar kväll och slutar klockan sju. Känner mig inte alls peppad för det. Men det är bara att bita ihop, för har jag tur, så är maten färdig när jag kommer hem. Hade inte varit alls dumt!

Övergöda...

Jag satt på bussen imorse i lugnan ro och lyssnade på Rolling Stones. Jag tittar ut genom fönstret och ser en äldre man. Ungefär tio meter bakom honom stapplar hans tax. Den är så fet att den knappt kan gå!
Sådana saker gör mig upprörd. En tax kan inte väga för mycket, deras korta ben klarar inte det! Den gamle mannen tror säkert att han är snäll mot sin hund genom att ge honom godsaker varje dag, men det är tvärtom! Taxar har redan korta ben, och om jag inte minns fel har de även mycket höftproblem.
Så, det jag vill säga är, övergöd inte djuren, det är faktiskt djurplågeri!


Alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag. En del hatar denna dag, en del älskar den. Jag hör definitivt till de som älskar den! En hel dag att bara mysa med den man älskar mest av allt. Kan det bli bättre? Inte enligt min mening.
Speciellt inte om man får dyra chokladpraliner och tre fina rosor av sin älskling! Snacka om att han överraskade rejält idag!

Jag hade köpt en godispåse på JamJam med lite smått och gott i till Robban, plus att jag köpte små gulliga hjärtbakelser på Lulus Konditori som vi hade till efterrätt. Inte alls dumt!

Imorgon ska Åsa och Jenny komma hit efter jobbet, vi ska göra tacos och kolla på Let's Dance. Lite vin och en och annan Rosa Pantern blir säkerligen också!
Så egentligen borde jag börja städa lite... Det ser ut som ett bombnedslag här hemma just nu...




image16

Dagens...

Dagens humör: Glad & lite nervös
Dagens mående: Snuvig & hostig
Dagens borde: Städa! Usch det är verkligen välbehövligt!
Dagens frisyr: Uppsatt med lite spännen här & där
Dagens klädsel: Dieseljeans, vit baggyt-shirt & grå scarf
Dagens planer: Sola, köpa present till Robban + en hemlis :)
Dagens materiella vill ha: Vill alltid har kläder, skor & inredning!
Dagens längtan: Komma hem!
Dagens fundering: Kommer inte lönen snart?!
Dagens beroende: Alltid choklad, men idag även vitlöksbröd 
Dagens tråkigaste: Tomt på kontot...
Dagens roligaste: Att jag & LInda ska göra våran hemlis
Dagens middag: Kycklingsallad i pitabröd
Dagens låt: "Ska vi plocka körsbär i min trädgård du & jag, lalalaaaaa"

Promenad?

Man kanske skulle pallra sig ut en sväng efter jobbet idag? Det är ju sol och allt... Får se om jag lyckas släpa med Robban ut kanske... Haha, förmodligen inte!

Kul att jag har hostat i över två veckor nu... Och ingen medicin får jag, för min läkare vill inte skriva ut någon, "det får gå över av sig självt, drick något varmt". Yeah right, som om det inte är det jag har gjort. Har tillochmed knarkat i mig en massa alvedon och noskapin tabletter, inte ens det hjälper. Då tycker jag att jag faktiskt kunde få någon go' hostmedicin, typ cocillana eller mollipect eller nåt (arbetsskada att kunna alla namnen :D).

Hungrig är jag också, så här på eftermiddagskvisten. Får bli en guleböj (som Heidi skulle ha sagt :D) eller en kiwi eller nåt annat mumsigt.
Till middag blir det kyckling och hemmagjorda klyftpotatisar + champinjoner + paprika, mums!

Härligt!

Nu börjar jag äntligen komma in HTML-träsket! Ändrade min header precis, blev mycket nöjd denna ång, vad tycks? Lyckades även luska ut vart jag kunde ändra färg på alla linjer så att de inte var turkosa längre...


Ny header?

Är nog trots allt inte riktigt nöjd med headern jag gjorde igår, ska nog göra om den lite i Photoshop när jag kommer hem sen, spegelvänd ska den nog vara, och utan den svarta ramen, eller?

I'm a working mtf

Höpp höpp. Upp, klockan ringer! Vakna! Nu ska du gå upp! Höpp höpp.
 
Samma visa varje dag. Men det är ändå skönt att ha fasta rutiner. Utan dom skulle allting vara tråkigt. Tänk om jag hade gått hemma och varit arbetslös. Fy fan. Det skulle verkligen inte passa mig. Sen kan jag väl inte påstå att mitt jobb är det mest perfekta. Arbetsfördelningen är inte den bästa alla gånger, och det kan man tyvärr inte påverka så mycket verkar det som. Men jag har härliga jobbarkompisar iallafall, det betyder ändå mest.

Tvättid idag med, lagom roligt. Tycker det känns som att man inte gör annat än tvättar. Och lagar mat. Och städar. Fast egentligen är det nog på det viset att det känns som det bara för att jag ofta tänker "Oj, vad stökigt det är, jag kanske borde städa...", men oftast så blir det inte av förrän det har förvandlats till en soptipp eller när man får besök.



Någon som har något bra middagstips? Är lite sugen på kyckling idag, men vet inte riktigt vad jag ska laga...


Klar, tills vidare

Efter någon/några timmars fifflande har jag blivit ganska nöjd, kunde blivit perfekt, men jag får jobba lite mer på detta en annan gång, övning ger ju färdighet säger de!

På jobbet idag satt vi och snackade om vad vi gjort i helgen ochsåvidare, de flesta hade kollat på Melodifestivalen och hyllade Björn Gustafsson. Vem fan (?) är det? Hade faktiskt aldrig hört talas om honom, trots att han har varit med i Parlamentet och lite överallt. Så, när jag sedan kom hem idag var jag bara tvungen att kolla vad det var för en snubbe. (Det hade även ryktats om att han var väldigt söt)
Det hela slutar med att jag sitter framför datorn och skrattar för mig själv...





Ursäkta röran, ombyggning pågår!

Hittade en bra sida som lärt mig att designa min blogg, så just nu håller jag på att exprimentera lite, jättekul faktiskt! Hoppas ni gillar det kommande resultatet!