Måndag

Nu ska här vikas tvätt, städas, diskas och packas för fulla muggar! Alltid gött att ha lägenheten städad när man kommer hem från en resa tycker jag :)
Får väl bara hoppas att Robban kommer hem ganska snart, han skulle hjälpa Mange och flytta idag, så det börjar bli lite stressigt... Vi ska nämligen åka runt fyra imorrn bitti och då måste vi verkligen lägga oss i tid. Annars orkar vi ju inte gå på Gröna Lund och allsång på Skansen ;)

Nåja, det får allt bli lite go musik under tiden, annars kan jag inte städa!

Tvätta!

Nu tvättar vi, igen. Känns som man knappt gör annat :P haha...
Nåja, nu har jag iallafall kommit ännu en bit på vägen med bloggdesignen, är nog inte riktigt nöjd än...

Nu ska det duschas!

Halvfärdigt...

Nu orkar jag banne mig inte sitta vid datorn längre! Får fixa resten på bloggen imorrn ;)
Natti!

Ny design

Nu ska jag sitta och fila lite på en ny design, blir nog inte färdigt ikväll, men imorgon kanske ;)

Ursäkta röran, ombyggnad pågår! ;)

Igår

Igår hade jag ju kalas för släkten, vilken pärs! Fixa käk och fika till typ 25 pers är inte så himla lätt... Men jag klarade det! Allt räckte, det blev tillochmed över... Hellre det iallafall :)

Jag fick riktigt fina presenter, en hårtork (verkligen välbehövligt!!) av mamma och pappa, ett jättefint silver armband (som jag hade kollat ut själv) från Faith av Anita m familj, presentkort på 1400kr(!) hosPetras Skönhetsvård av syrran, Tom och farmor, jättefina grejer från Cult av Mattias och Cicci och lite blommer med mera! Tack!

(Lägg även märke till att jag och Linnéa har i princip likadana tees, bara att min är en lång variant, och att det är olika färger då ;P )


   


   



Sedan blev det även oplanerad förfest här hemma. Det var jag, Robban, Cicci, Mattias, Hanna, Johanna och Nina. Riktigt kul var det!

Robban fick för sig att raka av sig allt hår också... Mindre kul tyckte jag, eftersom han passar bättre i lite "frisyr", plus att han hade lovat att behålla håret till Stockholm... Men men...


     


 


Min födelsedag

Yes, min födelsedag började på Gekås i Ullared, som vi svängde förbi innan vi skulle hem från Varberg. Sedan kom mormor och Lasse hit på en fika, och för att fira mig, jag fick 500kr som ska spenderas i Stockholm nu i veckan ;)

Sedan hade vi även bestämt med Mattias och Cicci att vi skulle ut och äta Georges senare på kvällen, vi drack gott vin och åt gudomlig mat! Jag fattar inte att dom lyckas varenda gång!
Klockan var ju bara barnet när vi hade käkat färdigt, så vi drog till Harrys och kollade fotboll. Eller ja, Robban och Mattias kollade på fotboll, Cicci och jag drack drinkar ;) hehe
"Hej, jag skulle vilja en o-r-g-a-s-m!" ,"4 eller 6?" moaaaahahahaaaa



   


     

Midsommar

Här kommer lite smått och gott från midsommarhelgen i Varberg. En mycket rolig helg med gott sällskap, god dricka, mycket god mat, och misslyckade försök att sjunga "En busschaufför" för en busschaufför ;)



     

   

   

Blööö...

Idag har jag verkligen varit sjukt bakis... Det var längesedan jag mådde så dåligt... Men nu börjar det släppa iallafall, och det var verkligen på tiden...

Blev lite oplanerat festande igår, men kul var det! Bästa var ju att träffa min kära åsof igen :) Var ju ett tag sen nu ;)

Nu måste jag pallra mig iväg och köpa middagsmat, sen blir det soffan och teven igen ;P

Det är ingen vanlig dag för...

...det är Maddes födelsedag, hurra hurra hurra!

Yes, då har man äntligen fyllt tjugo, och är precis hemkommen från en mycket lång visit i Varberg. Tog en sväng till Ullared på vägen hem också :)

Och ikväll ska min födelsedag firas med en god middag på Georges Kolgrill, kan knappast bli bättre. Det är utan tvekan min favoritresturang och dom har grymt god mat! Wiho!

Om några timmar kommer mormor och Lasse hit och fikar, resten av släkten kommer på lördag :)

Nu måste alla väskor packas upp, plus att kylskåpet behöver lite påfyllning...

Nya älsklingen!

Eller ja, den kommer väl som nummer två efter Robban då... ;) hehe.


Jo, nu är den min. Har suttit i ett par dagar och läst recensioner om diverse kameror och bestämde mig slutligen för denna skönhet! Kameran är en tidig födelsedagspresent från min älskling :) Tack älskling!

Så nu blir det nog några smaskiga bilder från midsommarfirandet i Varberg. Vi åker 09.00 imorrn bitti, och kommer förmodligen hem på tisdag-onsdag någon gång, vi får se :)

Hur som helst så önskar jag alla en rikigt trevlig midsommar!

Lunch!

Nu ska jag iväg och luncha med Mattias och Cicci, sedan ska vi handla lite käk och så inför midsommar!

Plus att jag måste fylla på mitt lilla "miniapotek" här hemma, min nässpray är nästan slut, och Ibumetinen med, och så måste jag ha Bafucin till min hals! :(

Går det bra på jobbet kära apotekskollegor? :) Puss på er!

Förgylla semestern...

Jo, som jag skrev igår så blev min morgon exakt som jag beskrev. Förutom att min förkylning bara blivit värre och värre hela veckan... Jag hoppades verkligen att den skulle gå över, men icke!
Det är alltid trevligt att vakna upp med en igenklibbad hals och näsa, och huvudvärk, inte sant? *not*

Nåja, nu ska jag hugga in på frukosten som består av mycket té och knäckemackor med Arboga Leverpastej, mums!


Glömde!

På min käre vän åsof's begäran så ska jag skärpa mig, och skriva lite flitigare imorrn, låter det bra? ;)


Ska vi kalla det semester?

Nja, tveksamt. Fast i måndags i och för sig, då hade jag faktiskt semester. Men igår så tvättade jag verkligen allt som gick att tvätta, detta innebar att jag var tvungen att pallra mig upp 06.30 för att sortera tvätten, och sedan hålla på ända fram till 13.00. Härligt, inte sant?

Och idag, sov jag visserligen till 11.30, MEN jag tog också hand om monsterdisken i köket, plus att jag röjde av lite här och där...

Jag är ganska nyss hemkommen från fotbollstittande på Pulsen med jobbet, sammanfattningsvis= kul sällskap, skitmatch.

Imorgon vet jag med all säkerhet hur min dag ska börja. Det börjar med att jag går upp ca 09.00-09.30, och gör i ordning min frukost. När frukosten sedan är färdig kommer jag till min stora fasa se alla ölburkar och allt skräp som Robban och hans kompisar lämnat på bordet. Då måste jag först svära en hel del och röja en hel del innan jag kan avnjuta min frukost och läsa BT. Låter kul va? *ähum* eller inte...

Man är som vackrast...

...när man gör slingor i håret med en hätta tycker jag! Haha, eller inte. Det är till och med för pinsamt att ens ta ett kort och visa, för jag ser verkligen inte klok ut! :D

Jag ser ut som en misshandlad docka, ni vet, när man råkade vara lite för hårdhänt med borsten när man var liten och skulle göra dockan fin, och ungefär 99% av allt hår följde med? Så ser jag ut nu!

Lite kvällsté...

Det bästa som finns på kvällen är ett gott té och knäckebröd! Och gärna något bra på teven, men det är ju i princip omöjligt eftersom det är fotboll hela tiden som det tydligen ska tittas på *ähum*. (och det är inte jag som tittar på fotboll vill jag lova, undrar vem det kan vara...!) 

Nu känner jag mig helt slut, känns precis som att jag håller på att bli förkyld och det har jag verkligen ingen lust med när jag har semester! Hoppas det bara är idag...

Några helger sedan...

Det vore en överdrift att påstå att jag är en aktiv bloggare. Jag är snarare en periodare. Fast det känns ändå bra på ett vis, för det blir inte lika "slaviskt".

Nåja, jag tänkte bjuda på några godbitar från 24maj, då jag skrubbade balkongen i ungefär två timmar, och Kim och Angelica var här och hjälpte till, och sedan på kvällen var det även Eurovision.
Enjoy!


Blame the weather?

Ja, man får väl lov att skylla den dåliga uppdateringen senste veckan på vädret som alla andra :P Men visst har det väl varit underbart?! Synd bara att det redan har vänt :P Men jag ska inte klaga, jag hoppas bara att jag får lika fint väder på min semester... Och tänk, jag går på semester redan på fredag, sen är jag ledig i fyra veckor! Härligt!

Helgen som var spenderade vi mest i solen. Vi åkte till ett ställe som kallas "Skalle" (har ingen aning om varför) utanför Fristad, och det var över förväntningarna. Det var ändå gott om plats trots att det var så fint väder, och vattnet var härligt! Jag ser fram emot fler sådana helger ;)

Robban har fortfarande inte lagt in sina bilder från mobilen, som jag skrev för ett tag sen, och nu har han somnat i soffan så han lär ju knappast göra det nu heller :P
Haha nåja, det kommer, det kommer!

Krångligt värre!

Snacka om att bloggen har krånglat en hel del i ett par dagar nu... Typiskt, precis innan det började krångla så hade jag självklart bloggtorka, och sen när det väl började krångla, då fick jag tillbaka glöden!
Nåja, får väl se om glöden håller sig ;) hihi

Lunchtime! :D

Dagarna går på tok för fort...

Jag fattar verkligen inte, det var ett år sedan jag tog studenten. Vad har jag gjort under ett år? Egentligen inget speciellt, har jobbat en del, gått ut på krogen eller varit med kompisar på helgerna...
Fast egentligen har jag lyckats med en del bra grejer med. Jag och Robban var ju på ett flertal lägenhetsvisningar förra sommaren, och till slut fick vi den vi bor i nu.
Sedan lyckades jag även få en heltidsanställning på  Apoteket, som med tiden har förlängts och förlängts och förlängts... Faktum är att jag är riktigt stolt över mig själv. Det var mitt mail som var intressant, och på intervjun var det jag som var intressant. :)

Nåja, nu sitter jag här och räknar på dagarna... Jag jobbar alltså imorrn, måndag till torsdag nästa vecka, och sen är jag ledig i fyra veckor! Helt sjukt underbart!
Man får ju bara hoppas på att det fina vädret håller i sig ;) Åtminstone så vill jag ha fint väder när vi åker till Stockholm 1-4 juli!

I helgen var vi i Varberg och hade det allmänt gött, grillade, solade och badade i havet :) Underbart! Hade gärna åkt ner nu till helgen med, men Robban måste jobba så vi får nog hålla oss hemma i tråkiga Borås :P

Jag försöker lägga in några bilder på datorn från Robbans mobil som vi tog i Varberg helgen, men det verkar inte fungera så himla bra, ska se om han vill hjälpa mig...