Matlagning behöver inte vara komplicerat

Jag har grymt dålig fantasi när det gäller att komma på nya maträtter.
Det blir oftast samma grejer som man växlar emellan, men nu har jag tröttnat! Det blir fruktansvärt enformigt i längden.

Idag kände jag för att göra något enkelt, jag tänkte mig lax eftersom jag hade det i frysen sedan innan. Sedan kom jag på att min gammelmoster lagade skagenpanna när jag var där senast, och det var en färdig sås. Ni vet den där reklamen där dom har glömt "smaken" som sitter i locket.
Superenkelt! Bara att steka lax, hälla i grädden och "smaken" och koka i två minuter, klart!

Nu är det upp till bevis, ska äta nu ;)



Finns det något tråkigare än att diska?

Nej jag tror inte det...
Men jag brukar göra allt i min makt för att det ska bli liiite roligare. Till exempel så brukar jag alltid ha bra musik på, köpa diskmedel som luktar mumma, dansa så gott det går och så vidare... Man kan ju göra det bästa av situationen liksom ;)

Lika bra att ta tjuren vid hornen och börja med en gång...

Nu ska jag ta mig i kragen

Jo, nu ska jag gör lite viktiga grejer, och det är banne mig på tiden!

Underbara koppar av Anna Kraitz

Jag har skrivit om dessa förut, men de tåls att nämnas igen! Anna Kraitz gör underbara saker! Favoriterna är dessa muggar och ett par grymt snygga ljusstakar (hittade tyvärr ingen bild).
Om jag får välja själv så skulle jag vilja ha en i varje färg, grymt coolt att ställa fram när man ska ha lite kvällsmat med vännerna.

Vid intresse kan ni kontakta min
faster


Foto: Jag
Redigering: Jag

Måndag som måndag

Alla måndagar är sig lika.
Man är trött. Grinig. Ur gängorna. Och ibland smyger även huvudvärken på. Jag HATAR måndagar.
Det är först nu, när dagen börjar ta slut, som humörmätaren börjar gå upp igen. Men imorgon är en ny dag! Ny dag, nytt humör, nya intryck. Tack gode gud för det!

Har ni tänkt på att det är grymt många bra program på tv nu för tiden? Hur ska man hinna/orka följa alla?
Nu börjar Idol igen!!

Tänk att det kan vara jobbigt att ha två datorer...

Två datorer
Det trodde jag aldrig skulle vara jobbigt, tvärtom! Men till exempel just nu skulle jag vilja redigera bilder och även ladda upp några här på bloggen, men eftersom den stationära är upptagen av Robban (där alla bilder + photoshop finns) så får jag nöja mig med den bärbara.
Då får jag vänta, och sen har jag glömt av det.
Det kan man verkligen kalla i-landsproblem...

Vi hade i alla fall väldigt trevlig hemma hos Jenny, hon hade gjort tårta och grejer! Och så kollade vi på "A night at the Roxbury" också, grymt rolig film!

Vad ska man göra nu då? Funderar på att vara duktig och läsa lite viktiga grejer, men frågan är; orkar jag?


Ny design

Har suttit med detta hela dagen, och är jag trött på allt vad HTML-koder heter!! Vet inte om jag är 100% nöjd heller, men det får jag ändra en annan dag, för nu måste jag göra mig i ordning för att sen dra till Jenny!

Den gamla designen, vilken tycker ni är snyggast?

Dreamteam 4-ever

Ikväll ska Dreamteam träffas för att titta på film och tjöta. Dreamteam består av tre medlemmar; jag, Jenny och Åsa, en oslagbar trio!


Lördag - stan med Linda

Kom hem för en liten stund sedan, blev plötsligt jättetrött!
Det FÅR jag bara inte bli, det ju faktiskt lördag! Gick en sväng med Linda på stan nu på eftermiddagen, kollade in höstmarknaden och så. Visst att det är mysigt, men det var ju tusen gånger roligare när man var liten. Då skulle man ju ha en rolig ballong, helst nån gullig ponny, sen ville jag alltid ha coola halsband, typ med Spice Girls eller Nalle Puh på. Då var man asball! Det allra bästa var ju om man lyckades hitta en t-shirt med Spice Girls också. Och slutligen, när vi skulle hem, ville jag alltid ha en "polkagris-napp" med tutti frutti smak.
Det var tider det!

Ikväll blir det nog till att supa till det hemma hos Linda och Johan. Utgång vet jag inte om det blir, men man ska aldrig säga aldrig ;) Jag försöker få med Robban också, men han verkar ha annat planerat, jävla tråkmåns!

Kanske borde börja prova ut lite kläder till ikväll? Det är ju alltid det eviga problemet... Kan man inte bara ha kläder som man fullkomligt älskar? Tänk vad lätt allt skulle vara då!

Köpte denna på Gina idag...


Nu börjar nedräkningen

Yes, nu är klockan kvart över fyra, det innebär att det är 45 minuter kvar tills jag slutar. Ska gå en liten sväng på stan tänkte jag, känns inte som någon större idé att gå hem, syrran och hennes kille skulle komma vid halv 6-6 nån gång och då ska vi iväg och handla lite godis och så för ikväll. Sedan blir det badminton!
Efter vi har spelat badminton åker vi till Georges kolgrill och köper med oss mat hem (stans bästa restaurang btw), och så blir lite vin till maten såklart ;)

Ska se om jag orkar ta en sväng till bolaget, det kommer nog vara grymt mycket folk idag eftersom det är höstmarknad i stan... Jag tänkte göra lite drinkar och så ikväll med ;) Just det då behöver jag ju blanddricka! Men det köper vi samtidigt som godiset! Får nog bli ett paket med Piggelinglass också, grymt gott att göra drink på! Både is, drinkpinne och smaksättare på samma gång! :D
Godast är ju Absolut Vodka, Sprite eller 7-up och så då en piggelinglass!

När ska jag lära mig?

Blev ingen tidig sänggång idag heller -.-

Jag som hade tänkt lägga mig vid halv tio... Vad är klockan nu? Halv elva!! Skärpning...
Och just det, jag måste ju packa träningskläder också! Hade jag totalt glömt bort! Shit, bäst jag gör det på bumsen, natti!


Spellista á la Queen

Min spellista med Queen ser ut så här:

Queen - Another one bites the dust
Queen - We will rock you
Queen - Under pressure (med David Bowie)
Queen -  I wan't to break free
Queen - Radio ga ga
Queen -  The show must go on
Queen -  A crazy little thing called love
Queen - We are the champions
Queen - Bohemian rapsody

Queen

Jag lyssnade i vanlig ordning på Rix Morgon Zoo imorse...
Jag brukar gå upp lagom till programpunkten "bakom chefens rygg", och idag spelade dom Queen med "Radio ga ga". Och då kom jag på att det var jääävligt längesedan jag lyssnade på Queen! Dom är ju grymt bra, så jag ska ta igen all förlorad tid ikväll ;)

Robban, den jäveln (ursäkta språket), har köpt hem chips! Och inte vilka chips som helst utan mina favoritchips (sourcream & onion)! Jag vill inte ha hem en massa skit, jag får bara äta sånt på helgerna ju!!
Och nej, jag har inte så pass bra "karaktär" att jag kan låta bli...

MSN

Jag och syrran på msn...


Måste Idol vara slut redan?

Damn, jag vill aldrig att Idol ska ta slut!
Vad ska jag nu göra resten av kvällen?!

Jag sitter dock här och funderar på att ta ett bad med lite go musik och hårinpackning, men kom precis på att hårinpackningen är slut... I och för sig så börjar jag sju imorrn, så jag ska nog bege mig mot sängen och John Blund snart...

Men först måste jag och Robban flytta undan blomkrukor, lampor och möbler framför alla fönster i hela lägenheten, det ska nämligen komma några snubbar och byta ut våra fönster imorrn! :D (det var verkligen på tiden...)

Jag köpte förrensten pulver-cappuccino med Marabou från Gevalia häromdagen, och provade den medans jag tittade på Idol, och det var väl kanske ingen höjdare, helt ok, men ingen höjdare som sagt...



Underbara kvällsmat...

Till kvällsmat åt jag bland det bästa jag vet, mozarella med tomat och serrano/parma-skinka, och helst med färsk basilika, olivolja och svartpeppar!



Choklad är Guds gåva till mänskligheten

Alla som känner mig vet att jag är helt galen i choklad.
Så vad passade väl bättre än ett erbjudande från
Gratisbio som detta?! Jag fick alltså fyra olika sorters mörk choklad från Malmö Chokladfabrik (brukar kosta ca 40kr styck) och en bok, "Choklad -70 recept att älska", med underbara recept som givetvis består av choklad.
Jag satt precis och kollade igenom boken, vad sägs om Chokladtryffelkaka, Krämig chokladmint-fudge och RockyRoad-paj? Yummy!

(jag betalade endast 68kr för hela kalaset!)





Just nu sitter jag och smaska på Master Blend 70% (bilden ovan) och den var riktigt god!

Gud va kul!

Har ringt runt/skickat sms till en massa tjejkompisar nu ikväll, och det verkar som att alla kan komma hit när jag ska ha mitt sexparty! Det är banne mig inte ofta man lyckas pricka in så att alla kan!

Jag har bokat in en tjej som heter Åsa från
himmelriket.se näst nästa helg, och det kommer nog bli grymt kul! Jag tänkte bjuda på lite vin och ost innan hon kommer, kan ju vara kul att ha tjötat och fått i sig lite alkohol innan hon kommer ;)

Nu ska jag skicka iväg Robban till duschen, och så ska jag fixa lite kvällsmat!

Lite kvällsmat snart kanske?

Jo magen kurrar på bra just nu... Det största problemet är bara att jag inte vet vad jag ska äta! Vad är jag sugen på? Jag köpte tomat, mozarella och färsk basilika, köttbullar och potatissallad (underbart att ha på mackan!) och nån soppa... Fast soppa är jag ju inte sugen i och för sig... Men vilket ska jag välja? Nyttigt eller onyttigt? Gott eller gott?
I-landsproblem...

Okej, om jag diskar på saken så kanske jag kommer på det! (most likely not...)

Vin, öl, shot, drink, YOU NAME IT!

Här är det röjj för fulla muggar! Jag, Robban, Wille och Terese har spelat Fia med HUTT och Guitar Hero än så länge, vi lyssnar på bra musik (Michael Jackson - Black or White, just nu) och lever loppan!

Sup och svälj, trevlig helg!
Puss

Kanske borde lägga mig?

Jag kanske borde gå och lägga mig jämte Robban?
Jag börjar ju trots allt 7 istället för 8 imorrn, så det vore nog ingen dum idé...
Ska bara fixa färdigt naglarna, dom var verkligen i akut behov av en uppfräschning! Lite filande, polerande och fransk manikyr såklart (det snyggaste enligt min mening).

Natti!


Förberedelser inför Idol

Om en halvtimma börjar Idol, och jag måste självklart vara väl förberedd ;) Jag älskar att äta kvällsmat framför teven, speciellt thé och knäckebröd. Fast ikväll blir det nog mozarella och tomat med basilika och olivolja, inte dumt det heller! ;)

Just nu sitter jag och funderar på morgondagen, (kom på att jag börjar 7!!) vilka slags kakor vi ska baka och så... Vi kom överens om kanelbullar, hallongrottor, någon typ av muffins och tårta (som Wille ska ha till sitt kalas på lördagen). Muffins. Jag tänkte ta med mig ett jättegott recept på "kladdkake-muffins" som man toppar med lite vit choklad, grymt gott! Sedan funderar jag att ta med mig ett recept på sådana där kakor med smarties/non-stop i, dom är ju himla goda (och fina!!) att bjuda på.
Har ni något mer bra förslag?

Nu har jag förresten lyckats beta av disken och "allmän" städning av köket på
listan också!

God dag!

Det har hittills varit en bra dag!
Jag fick stressa en del i morse bara, annars: great! Har lyckats beta av en del på min att göra-lista idag med.

Att göra:
[x] - ringa farmor
[x] - motionera! (60 min till & från jobbet kan man väl kalla motion?!)
[/] - sms:a/ringa runt till en del brudar inför sexpartyt som kommer längre fram ;)
[x] - diska*
[x] - städa lite "allmänt" i köket
[x] - göra sallad?/middag?/kvällsmat?
[ ] - vika tvätten sen igår
[ ] - hämta paket
[x] - välja ut recept till "bakdagen" hos Wille & Terese imorrn*

*hög prioritet! göras först! ;)
 

Kvar på jobbet en liten stund...

Även idag ska jag göra en "hemlig grej", men inte förrän kvart i fem, och jag vill inte gå på stan för jag har inga pengar, + att jag har cykeln att släpa på. Så jag stannar kvar och surfar lite istället...

Hade möte precis, och det drog över tiden (som vanligt). Jag har aldrig varit med om ett företag som har så mycket möten som Apoketet har! Det kan ju visserligen vara en positiv grej, men det är också tröttsamt... Speciellt när man håller på att somna på varenda ett...

Och idag är det onsdag,
och onsdagar=tvättid i familjen Frendin/Johanssons värld. Egentligen hade vi städdag igår med, men ingen av oss orkade så det rann ut i sanden... (införde att vi skulle ha "städdag" i helgen just för att kunna ha bättre ordning.)

Ska kika runt på lite bloggar nu, sen ska jag bege mig!

Let's face it

Det kommer alltid vara så att man kommer sakna vissa i sitt liv. Det vara en människa eller ett djur. Jag saknar Sally väldigt mycket just nu. Eller just nu, det gör jag jämt.

Jag saknar min syster, som bor långt bort.
Jag saknar en del personer som förmodligen aldrig kommer finnas i min närhet igen.
Jag saknar en del personer mer än andra.
Jag saknar att ta en latte och en Delicato-boll med en viss person.

Jag vill verkligen ta vara på de underbara personer som finns i mitt liv just nu. Farmor är utan tvekan en av de personerna, och jag önskar att jag tog mig tid att åka och hälsa på henne oftare. Jag måste skärpa mig.

Jag är otroligt lycklig över att jag har fått träffa så underbara människor på mitt jobb (tänker främst på Jenny och Åsa), jag är lycklig över att Linda finns, jag är lycklig över att min syster och mina föräldrar finns.
Och vad skulle jag göra utan Robban? Min andra hälft, min trygghet i livet. <3

Low Carb High Fat-metoden

Jag har sökt på internet nu flera gånger, men jag lyckas inte hitta någon bra sida där de beskriver vad man ska äta och inte äta när man går på Low Carb High Fat-metoden. Jag behöver en ganska specifik lista, typ vilka livsmedel och grönsaker osv. som jag kan stoppa i mig.

Tips?!

Bra musik!

Denna låten spelas flitigt i mitt iTunes-bibliotek för tillfället!

Fikat på Café Viskan

Kom hem för en liten stund sedan,
hade fått trevlig post från Åhléns med lite rabatter och så, najs! Ska dit direkt när lönen kommit ;) Blir nog lite nya fina servetter, martiniglas och något annat fint.

Fikat på Café Viskan var ju såklart himlans mysigt ;) Jag åt en gudomlig brownie med polly i! Yummy! Och drack en latte då ;)
Vi snackade en jävla massa skit, hur kul som helst! Haha! Vi får fan dra till Ellagården snart, eller vad säger ni? ;) *ähum*

"Gör er snygga nu!" "Okej!!"




Äntligen rast!

Vilken dag!
Fast den har ändå varit helt okej... Vi har haft och göra hela dagen ända fram tills nu ungefär. Jag och Bodil har gjort en massa tråkiga grejer som ingen annan verkar vilja göra, typ inventerat och så.

Efter fyra (när jag har slutat) ska jag göra en hemlig grej igen, efter den hemliga grejen ska jag träffa Jenny och Åsa för en fika på Café Viskan. Ska bli riktigt mysigt! Jag kommer förmodligen vara hungrig som en gnu då med...
Då ska jag passa på att ta en cappuccino eller en latte, är riktigt sugen på det idag! Just nu får jag nöja mig med varm choklad, det är det enda som smakar okej här på jobbet, kaffet är verkligen SKIT! (tacka vet jag Sahlgrenska!)

Back to work!

Badminton för hela slanten!

Yes, snart så kommer Robban, Kim och Angelica och hämtar mig, sen bär det av till tennis/badminton-hallen! Badminton är verkligen grymt kul, men ack så underskattat! Try it!

(okej, jag ska erkänna att när Robban ringde förut så var jag egentligen inte alls sugen, men sen kom jag på att jag faktiskt inte gjort något speciellt på hela dagen, förutom bakat, så jag tyckte till slut att det var en ganska bra idé trots allt...)

Gårdagen

Glömde helt av att lägga upp bilderna från promenaden igår, så här kommer dom:








Nu ska här bakas!

Nu tänkte jag ta och baka kanelbullar! Mamma och pappa ska komma på fika lite senare, och samtidigt hämta Tyke.

Haha, Tyke ligger och trynar så gött i soffan just nu, min lille gullegris ^^


Vilken härlig morgon!

Underbart väder! Kan det bli bättre?

Linda och jag kollade på Sex and The City igår, den var ju såklart väldigt bra, men filmen hackade sig hela tiden plus att det inte fanns någon text, annars hade den säkert varit ännu bättre!
Vi gick även en sväng med Tyke sent i går kväll, och jisses vad kallt det har blivit! Nu märker man verkligen att sommaren är över...

Satte precis in en plåt med scones i ugnen, så jag och min mage väntar tålmodigt, jag är jättehungrig! Och om en halvtimme ungefär så ska jag möta
Jenny och Therese vid Kransmossen så ska vi gå "lången", alltså 9km :) Åsa skulle eventuellt hängt med också, men hon ligger förmodligen och sover eftersom hon inte har svarat än :P

Städar för fulla muggar

Jag har fått ett riktigt städryck! Det började med att jag var och handlade, och innan jag skulle plocka in varorna i kylen tänkte jag bara rensat ut lite. Men jag slet ut allting och rengjorde den från topp till tå! Nu glänser den så vackert så, och framför allt luktar den riktigt fräscht ;)

Egentligen skulle man nog göra rent kylen oftare...



Nu, över till resten av köket!

Nya Marabou Amigo!

Igår provade jag och Robban den nya Marabou Amigo. Den var väl... Helt okej. Inget speciellt alls. Tycker att Digestive var tusen gånger godare, men den finns inte kvar va?


Sola sen träna!

Nu slutar jag snart, wuhuuuu! Gött ska det bli! Ska direkt iväg för att sola, känner mig tämligen blek (läs: superduperblek=blekfis). Efter det blir det step på Friskis med Åsa och Therese, sen hem och ta hand om min sjuka bejb.

Den stora frågan är, vad orkar man laga för mat ikväll?

Kommer ni ihåg? del 2

Jag fortsätter på samma spår som i förrgår tänkte jag, haha, som sagt nostalgi på hög nivå!








Vinn snygg väska!


Just nu är jag med och tävlar om en väska från nuknuk.se hos Kelly, kolla in!

Okej, jag brukar vanligvis inte hoppa på såna här tävlingar, men de här väskorna va ju så snygga att jag inte kunde låta bli!

Kära Magnecyl,

Kära Magnecyl,

jag har hört att du kanske kan hjälpa mig? Och vet du, jag behöver hjälp. Fort. Helst nu.

NU, NU, NUUUUU!!


Tjejmage

Jag har knappt gjort en enda vettig grej på hela dagen (jag har varit hemma från jobbet idag alltså). Jag har i princip bara suttit framför teven och datorn. Jag har ätit mörk choklad, druckit thé och kaffe. Läst tidningen. Kollat på "Love Guru". Typ. Men det är okej när man har tjejmage (tjejmage=mensvärk=ONT!!).

Nu ska jag göra det enda vettiga på hela dagen, ta hand om tvätten.

En kort paus

Nu har jag en liten kort paus, sen halv fyra ska vi ha genomgång av ett nytt program här jobbet (som om vi inte redan har tillräckligt många sen innan...).

Efter jobbet blir det en fika med Linda på stan, och sen ska det handlas lite mat till ikväll. Får väl bli något mumsigt som Robban gillar, den stackaren gick hem från jobbet idag för att han var så förkyld! Snacka om att det slår till fort, bara över en natt! Eller ja, han var i och för sig lite hängig och rosslig redan igår kväll... Så jag får pyssla om honom lite när jag kommer hem!

Frågan är, ska man orka gå och köpa något att dricka? Red Bull eller Loka? Eller nåt? Jag behöver vakna!

Kommer ni ihåg?

Sånt här lyssnade i alla fall jag på när jag var liten, kommer ni ihåg?








Haha shit, snacka om nostalgi på hög nivå!
(min favorit i 5ive var Abs, haha!)

Attans!

Jag och Linda bestämde att vi skulle gå på Sex and The City imorrn, men nu när jag skulle in och boka såg jag att den bara gick 21.30! Va fan?! På en vanlig sketen vardag kan den väl gå 18.00? Somliga ska ju upp och jobba dagen efter... Nåja, ska se vad Linda säger...

Jag och Robban funderar på att ha en lugn helg hemma för en gång skull. Och då tänkte jag ta hem Tyke :) Min älsklingsvovve! Det vore så himla kul, han är sååååå gosig, hihi!

Men nej vet ni vad, nu måste jag byta om, för jag, Robban och Eskil ska iväg och spela badminton!

Ett givande samtal i familjen Frendins värld

I lördags
Vi sitter i bilen (jag, Robban, mamma och pappa) på väg ut till min moster Nina för att fira mormor och Lasses vigsel.

Pappa: (mumlar något ohörbart)
Mamma: Va?
Pappa: Wifetrap.
Alla: Va??
Pappa: Ja, Frufällan. Wifetrap.


Och ja, vi har dålig humor i vår familj.

Dags att gå hem!

Äntligen närmar sig klockan fyra! Underbart!

Jag fick en riktig knäpp idag, och det känns som en riktig sån där mysdag, så jag och Robban ska fika på Espresso House nu när jag har slutat.

Idag har Xylocain-salvan varit min allraste bästaste vän. I lördags fick jag ca en miljard myggbett över hela mina fötter, så de är helt svullna och kliar JÄTTEMYCKET, jag blir galen!! Undra hur många tuber Xylocain jag kan göra åt på en dag...

Hallongrottor

För en liten stund sen fick Robban för sig att göra hallongrottor, väldigt mumsigt!



Du behöver:
4½ dl vetemjöl
1 dl socker
1 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
200 g smör (eller margarin)

Fyllning:
1 dl fast hallonsylt


Blanda samman mjöl, socker, bakpulver och vaniljsocker i en skål.
Skär matfettet i mindre bitar och tillsätt det.
Arbeta snabbt samman till en deg, gärna i matberedare.
Om du låter degen vila en liten stund i kylen blir den lättare att hantera.
Forma degen till valnötsstora bollar. Sätt ugnen på 200°C.

Lägg i muffinsformar på plåtar.
Gör en fördjupning i varje kaka och klicka i lite sylt.
Grädda mitt i ugnen i ca 10 minuter (vi rekommenderar 15 min då våra inte blev helt färdiga). Låt kallna på galler.


Du är fortfarande saknad...

Jag kan fortfarande inte tänka på dig utan att bli otroligt ledsen, jag saknar dig grymt mycket! <3


Syrran har skaffat sig en blogg!

Nu har äntligen syrran skaffat sig en blogg! Har lagt till henne under länkarna i vänsterspalten, kolla in vett'ja! ;)

Lång middag idag...

Ja, idag har jag egentligen inte gjort många knop. Inte förrän halv två i varje fall. Det blev lite för mycket av det goda hemma hos Jenny igår... Men riktigt kul var det! Tack Jejo! :D

Vid halv två hämtade mamma och pappa mig, och sen hämtade vi Robban på Sjöbo. Mot Vänga och min moster som skulle ha middag för "brudparet", mormor och Lasse. Dom vigde sig för ett par veckor sedan, men det var ett vanligt hederligt borgerligt bröllop så det blev ju ingen fest direkt, men det tog vi igen idag! Kom hem ganska nyligen faktiskt... Det åktes fyrhjuling (inte jag) dracks vin och öl, åts mycket god mat, och ännu godare efterrätt, och så blev det en hel del tjöt också ;)

En hel del bilder tog jag med, men syrran skulle låna kameran så bilderna har hon... Men jag kan ju bjuda på en bild som jag tog på deras "bröllopsdag"!


Inte sova med blött hår?

Jag var precis inne på Blondinbellas sida, och där hade hon skrivit att man inte ska sova med håret i en knut när det är blött. Och varför? Jo, för det kan tydligen utvecklas till en svampinfektion annars :S
Jag sover ju jämt med håret i knut!! Fan... Jag som tycker håret blir så snyggt, mycket volym och lite halvvågit så där... Har faktiskt en "blöt" knut idag till och med! Men okej, jag får väl offra det, hellre det än svampinfektion...

Jag och Åsa ska dra bort till "Grottan" snart, och kolla om alla vätskor har kommit... Lagom kul.

Okej, var ekonomen i Idol ett skämt?

Haha, jag måste få en grej klart för mig. Han som var med i Idol nyss, ekonomen, var det ett skämt eller? Shit!
"Om juryn sägernågot mat nyttigt så vore det ju trevligt"

Hahahahaaaaa!!


Intelligensbefriat på MSN ;)

Jag, Åsa och Jenny på msn:

Åsa säger:

mafur va ska du dricka?

Jenny säger:

hon ska bara dricka cola

Åsa säger:

ha jag lovar att jag kommer vid 17 tiden

Madde säger:

haha

Jenny säger:

hon tål intye så mycket!

Madde säger:

vin tror jag

Åsa säger:

ah just ja glömde de..

Madde säger:

haha look who's talking

Jenny säger:

alltid får man ta hand om henne

Madde säger:

vomit.com


Underbara hem

Gud vad skönt det är att komma hem efter en lång dag! Och idag har jag varit helt otroligt trött! Fy satan, jag höll nästan på att somna på jobbet...

Efter jobbet var det full rulle också såklart, jag tog bussen direkt hem till Mattias som fyller hela 24 år idag! Grattis svåger ;)
Och strax efter det att jag kom dit (jag hann inte ens äta smörgåstårta :O ) skulle jag och Robban gå på visning några gator längre ner. Vi letar för tillfället efter en trea, bostadsrätt. Jag vet inte riktigt vad jag känner för
den här lägenheten, den har ju verkligen potential, men efter som man ska köpa den så känner jag att det faktiskt måste "klicka" om ni förstår.
Vid första anblicken dissade jag den totalt, men nu när jag har gått runt och tänkt en del så hittar jag en massa fina grejer som man skulle kunna göra. Snacka om att det vore roligt att renovera! Fast jobbigt också...

Nu ska jag och Jenny planera morgondagen, MSN it is!

(Åsa, har du kryat på dig ordentligt idag?)

Äntligen tebax på jobbet

Det känns väldigt skönt att vara tillbaka på jobbet idag. Här hittar jag, här vet jag vad jag ska göra, och här finns mina härliga jobbarkompisar.
Den enda som fattas är Åsa, hon är sjuk idag, men det är bara bra att hon är hemma, hon måste ju orka med festen hos Jenny imorrn! :D (och det är klart, det känns fortfarande konstigt utan Jenny, men hon har det bra i skolan i alla fall...)

Nu är jag bra hunrig, fika snart kanske?

Sicket oväder!

Jisses, det bara blixtrade till och sen började det spöregna! Perfekt filmväder ;) Eller Sex and The City-väder, det kommer ju dubbelavsnitt nu klockan 23, hehe.

Gud vad skönt att jag ska jobba "hemma" imorrn! Jag har verkligen saknat min lilla familj ;)

Nu ska här duschas innan SATC börjar!

Hemma hos Wille & Terese

Just nu sitter jag hemma hos Wille och Terese, vi ska spela monopol lite senare. Wille är i full gång med att baka hallongrottor och Terese lagar lite käk.
Jag köpte även med mig lite thé och mörk choklad som vi ska mumsa på sen :)

Denna dagen har inte varit lika rolig på jobbet (fortfarande på Sahlgrenska)... Det var inte lika kul folk idag, plus att jag fick stå vid det krångligaste stället (bra när man är ny!!). Nåja, men jag överlevde i varje fall, och fick en sittplats på bussen hem, jäääää!
Innan bussresan passade jag även på att prova en vaniljlatte på Espresso House, yummy!

Underbart att vara hemma igen!

Jag trött. Både fysiskt och psykiskt. Dagen i Göteborg (jag har jobbat på sjukhusapoteket på Sahlgrenska idag) har varit lärorik minst sagt. Dom har ett ganska avancerat system där allstå. Jag vet inte om jag har varit till så stor hjälp idag, men nu i slutet på dagen började jag få grepp om saker och ting.

Visst var det väl kul med lite nytt folk och så, men jag är glad över att jag inte ska vara där så många dagar, fy fan för att pendla 4 timmar om dagen! I morse gick det ju bra, då fick jag ett helt säte för mig själv, men nu på hemvägen fick jag fan sitta mitt i gången! Ryggvärk? Inte jag inte! Dåligt av Västtrafik i alla fall!

Nu ska jag fortsätta med middagen...