Tja!

Häromdagen så skulle jag skriva ett fint litet inlägg innehållande lite tankar om min första vecka i Anitas butik och även lite bilder. Trodde jag. Det var precis som att "någon" (blogg.se?) inte alls ville detta... Hur som helst så blev helt j*vla förbannad och bara sket i allt.

Och förresten har jag inte ens haft nån lust att skriva ett endaste ord heller för den delen. Jag har börjat runt 9-10 (fast imorrn börjar jag 8!) nästan varje dag, och slutat mellan 18-19, så när jag väl kommer hem vill jag bara dricka té och ta det allmänt lugnt! Gå in en sväng och snokafejjan, spela lite bingo (ja jejo, jag har nog blivit beroende) och kanske ta en liten promenad.

För att fira att lite stålar hade trillat in på kontot idag så köpte jag Plaza Interiör, för det tyckte jag att jag var värd! (jag köpte även två Triss men inte fan vann jag något inte...jag som hade planerat att jag skulle bli miljonär. Typ.)

Nu ska jag sätta mig vid "baren" (dessvärre utan någon alkoholhaltig dryck) och bläddra igenom Plaza!

här har vi en otroligt smickrande bild på mig när jag och syrran var ute på banan och hjälpte mamsen i söndags

Sista dagen på Apoteket

Imorgon är det min sista dag på Apoteket.
Det är med blandade känslor som jag kommer lämna denna arbetsplats som jag har haft i nästan 2 år. Jag har en slags hatkärlek till mitt jobb. Riktigt varför passar sig väl inte att skriva här...
Hur som helst finns det personer som jag kommer sakna väldigt mycket (ni vet vilka ni är), och andra mindre.

På ett sätt kan jag känna att det är bra att jag inte får förlängt mitt kontrakt, för det känns som att jag har gjort mitt där. Att det är dags att prova på något nytt, och få nya erfarenheter. Det dåliga är ju att jag inte vet om jag kommer ha någon inkomst överhuvudtaget! Som tur är har ju Robban fast jobb...

Jag vet inte om jag ska börja plugga, eftersom jag inte vet vad jag skulle plugga till i sådana fall... Frågan är bara när jag kommer att komma underfund med det? Nåja, det är väl ingen större brådska egentligen.
Nästa vecka och veckan därpå kommer jag i alla fall att hjälpa Anita att sälja ut det sista
i hennes butik, och även börja packa ner grejer som hon inte har fått sålt. Om ni vill kan ni ju komma och hälsa mig när jag är där ute, och kanske fynda något fint? :)

"Piffat" i köket

Nu har jag "piffat" så gott jag har kunnat! Jag har ju liksom inte kunnat köpa något nytt piff eftersom ekonomin inte har tillåtit detta... Men ni får hålla tillgodo med det lilla!
Renoveringen 090811 - kakling i köket

Just i detta nu håller Kakel-Anders på och kaklar i vårat kök!
(lägger ut bilder på det färdiga resultet senare)


Det kliiiiiar i fingrarna!!

Nu har jag suttit vid datorn och kollat igenom varenda lägenhet på Alvhems hemsida och blivit grymt inspirerad! Jag bara längtar tills vi har möjlighet att forma vår lägenhet precis så som vi vill ha den!

Här är några godbitar:

samtliga bilder från http://www.alvhemmakleri.se/

Soligt

God förmiddag!
Jag har faktiskt varit uppe en stund, jag har roat mig med att plocka in i diskmaskinen, plockat ihop en lampa som Robban lyckades göra sönder innan han skulle till jobbet, och skurit i ordning en halv vattenmelon också!
Jag sitter och funderar på vad vi ska göra idag... Vi kommer med all säkerhet (eller?) inte greja med något projekt här hemma, däremot är jag lite sugen på att kolla vad mamsen och pappsen har för sig idag... Äsch, jag vet inte. Någon typ av utomhusaktivitet är jag ute efter i varje fall!

Tips till alla hemmafixare!

Som ni kanske har förstått har vi slitit ett tag med våran kära lägenhet. Det var bara det att motivationen försvann totalt där ett tag, och det tog ett bra tag innan den ville komma tillbaka! Men! Förra veckan när vi hade semester så jääävlar, då tog vi oss an det sista rummet, kontoret. Och det är ju inte "bara" att måla om och lägga lite golv. Först ska man skrapa bort all tapet, i detta fall ca 7 lager... När tapeten väl är borta ska det spacklas, sen slipas, och sen spacklas igen, och sen återigen slipas. Efter detta kan man börja måla! Men då är det inte bara väggarna! Nej, det är även taket, elementet, runt fönstret, dörrkarmen och även själva dörren. Efter detta kan man slutligen lägga golvet och sedan sätta fast golvlister. Sen, min vänner, är det klart.
Förstår ni nu varför allt tar sån j*vla tid?!


Slutligen vill jag tipsa om något som heter "Tapet-väck". Detta är en fantastisk gegga som är bättre vatten (som ändå bara rinner överallt, och bättre än tapetklister som man måste hålla på och plasta in! Det kan nog inte bli lättare än såhär! Det är bara att smeta på med en roller eller pensel, låta verka nån minut, och sen är det bara att skrapa (förslagsvis med en spackelspade). Vi köpte denna på Colorama för 229:-!

Sigge

Just det ja, jag har ju glömt berätta att Robin och Monika har blivit med katt! Sigge heter han, och är hur söt som helst!Black Velvet

Nu har jag lyckats bli beroende av ännu en låt...