Dreamteam i huvudstaden

I helgen var Dreamteam, bestående av mig, Jenny och Åsa, i vår kära huvudstad Stockholm. Vi kan sammafatta helgen med orden, shopping, god mat, snobbiga stockholmare, tunnelbana, ont i fötterna och snygga partytjejer (vi).

Lite fika på tåget på väg mot Sthlm

Vi spelade Yatzy

Åsof sov under sin "filt" (sjal)

Trötta shoppare

Vi käkade French Hot Dog

Var dom akrobater i sina förra liv?!

Förfest i lägenheten vi hyrde

Två snygga brudar!

Vi spelade kort!Alla kom med på bild i alla fall...

Två små fångar

Två T-bane-brudar


Cosmopolitan på tapasrestaurangen

Jejos fina drink (som jag inte kommer ihåg vad den hette)

Åsof drack Mojito (Måskito)

"Har jag nåt mellan tänderna?!"

"Diiiiit ska vi!"

Frukosten, som inte alls var speciellt god...

Shopping! På väg mot H&M på Hamngatan

Vi åt goda hamburgare på Fridays!
Danmark v28

Lite sent, jag vet, men som ni vet var ju jag, Robban, Wille och Terese i Danmark v.28! Det var en riktigt bra semester måste jag säga, härligt att åka med Wille och Terese för då vet man att det blir kul :)


På båten från Gbg till Fredrikshamn

Nu har vi kommit till Fredrikshamn!

Efter F-hamn åkte vi till Skagen

Minigolf på Jambo Camping i Saltum (kan vara världens bästa camping för övrigt!)

Här kunde man diska och laga mat, helt nytt! Fast vi grillade mest... Ja, och en stor fin grill hade dom med som man fick låna!

Inuti vårat fina tält :)

Inne på Fårup Sommerland

Inne på Fårup Sommerland

Under vattnet på Fårup Sommerland

Lökken

Hela gänget på Lökken! Jag kan säga att det var rätt mycket tunga,sandiga backar att ta sig upp för... Mjölksyra? Nejdå!

Etfer Lökken åkte vi och käkade på världens mysigaste ställe, Mama Rosa! Där hade dom världens godaste pizza oxå!

Vi lyssnar på musik och dricker utanför tältet i solen :)

Lekplatsen!

Legoland

*Zzzzzz*

Inne på Legoland åkte vi en väääldigt lame version av Flumride. Vi kom även underfund med att Legoland är mer anpassat för lite mindre barn och inte såna som vi...

Och jämte Legoland låg Lalandia, ett sjukt grymt badland! Det fanns helt brutala rutschkanor där inne, åk dit!

Jag och Robban i rummet på vandrarhemmet i Köpenhamn innan vi gick ner till vandrarhemmets bar för att utnyttja Happy Hour'n!

Wille och Terese nere i baren

Haha, en butik som hette Pitten!

Vi inne på krogen! Det var den fjärde krogen vi gick till! Den första gick vi i en timma för komma till, för att sedan inse att det var stängt! Den andra var man tvungen att stå med på en lista för att få komma in, den tredje skulle man vara över 30, och den sista, fjärde gången gillt, stannade vi på ända till 4 på morgonen! (behöver jag nämna att vi skulle gå upp halv 9?!)
I rökrummet där stötte jag och Terese på två italienare som trodde jag var italiensk. Jag --> "Öhm, no aj äm Schwedisch." Terese --> "Änd shii has too schildren, änd aj häv won". Och ungeför 3 sekunder efter de gick spydde den ena i ett hörn. Fräscht.


Terese och jag

Blondinen tyckte att våra grabbar va söta, och brunetten va lebb och gillade Terese, härligt va?

Omelett!

Dagen efter vår vilda utekväll sitter vi och äte frukost och en snäll människa frågar om hon ska ta kort på oss alla!

Vi åkte också en Köpenhamns-version av Paddan! Väldigt trevligt!

En mysig husbåt i Köpenhamn!

Sen gick vi in på Tivoli en sväng!

Wille var faktiskt rätt grym på att skjuta pilbåge!

På väg hem till Borran! (jag mådde rätt illa just då, därav minen...)Hur många bilder får plats i ett enda inlägg tro?

Ja, det var ju det här med inlägget om Danmarksresan... När jag kollar igenom alla bilder (ca 800-900st), så inser jag snabbt att jag måste begränsa mig... Men alltså, jag gjorde en enskild mapp enbart för bilder som jag ville ha med, och det börjar bli ganska många... Jag tror bestämt att jag måste rensa den mappen också!

*suck*

Maybellene I Hofteholder

Denna går på repeat för tillfället...

Hej å hejdå!


I söndags natt kom vi hem från Danmark, trötta som få!


Jag har dessvärre inte tid att berätta så ingående, vi ska nämligen åka till Varberg så fort tvätten är klar här hemma! Men jag tänker givetvis ägna ett ganska så långt inlägg åt vår fantastiska tripp genom det härliga Danmark!
På återseende!

Danmark here we come!

Imorgon smäller det!
Imorgon är dagen vi åker till Danmark, det kommer bli hur härligt som helst! Det bästa av allt är att det är Wille och Terese vi åker med, då kommer vi garanterat få roligt! Vi ska bara packa det sista, äta lite kvällsmat och städa undan lite smågrejer så att det är fint när vi kommer hem igen, och sen är det läggdags :) Wille och Terese kommer och hämtar oss imorrn 07.20 så vi får gå upp rätt tidigt...

Nä, nu ska vi fixa det sista! Hoppas ni får en trevlig vecka! :)


Med lite samarbete så...


Det där med självdisciplin var det ja...

Hmm, jag satte mig vid datorn i endast ett syfte. Att fixa musik inför Danmark. Och vad gör jag egentligen? Jag sitter här och läser bloggar och är inne på fejjan. Tragiskt att min självdisciplin inte vill infinna sig... Nu lämnar jag datorn för en stund, jag kanske kan tänkas göra något vettigt, som att sortera tvätt, börja packa, städa, hämta upp grejer från källaren och så vidare...

Torsdagskväll i Borås

Alldeles strax kommer Sara och hämtar mig, vi ska nämligen åka till stan och sätta oss på en uteservering med lite annat folk! Kommer förmodligen bli ett glas vin eller två också ;) Och så uppträder Alcazar på torget idag med, egentligen inte min musiksmak men men...
Ha en trevlig kväll, för det ska jag ha!

(och ja, jag har tjuvstartat min semester, haha! ;)

Chokladpralin=lakrits

Idag hade jag mitt efterlängtade besök hos frissan. Jag förklarade hur jag ville ha det, ta lite i topparna och en fin chokladbrun färg. Men tyvärr är det ju så att den bilden man har i huvudet inte alltid återspeglar verkligehetens resultat. Så var det i detta fallet.
Jag hade väntat mig att ha en chokladpralin-brun-härlig-färg, att folk liksom skulle bli sugna på choklad när de såg mitt hår! *mmm*
Men ja, istället blir nog folk sugna på lakrits... Nåja, jag får väl tvätta håret väldigt mycket nu de första dagarna, så kanske färgen går ut litegrann...
Damn...