Okej, detta börjar bli deprimerande...

Alla klagar på vädret nu för tiden, så då ska jag också göra det! Men det är befogat, för sånt här pissväder kan man verkligen leva utan... *suck* Det blir liksom aldrig ljust ute, det är så där halvgrått hela dagen, ända tills det blir kväll får då blir det svartare än svartast.
Men det finns faktiskt en positiv sak! I helgen är det 1:a advent och då kan man börja pynta lite! :) Kom på att jag behöver fler ljusstakar...

Tragiskt nog så är jag fortfarande "mellan två jobb", och jag kan väl erkänna att jag inte har lagt ner min själ i det hela, men det börjar ju bli dags nu! Igår var jag hos min jobbcoach och när jag kom hem så var jag ruskigt taggad och inspirerad att söka jobb! Men... Vi formaterade om datorn i helgen=inget Word installerat. Där sket det sig kan man säga. Ska se om Robban orkar fixa det efter jobbet idag kanske...

Nu ska jag ta och sätta igång diskmaskinen och fixa en kopp kaffe, håll till goda med mina bra-iga låtar :)


Jag tycker IKEA är toppen, men...

...det är mindre roligt när man lyckas köpa saker som är felkonstruerade.

Jag var ju som sagt på IKEA idag med Terese. Först och främst för att köpa nya stolar till vårt nya matbord (sen blir det ju alltid en massa annat givetvis ; )

När vi kommer hem och ska skruva ihop samtliga stolar så är det sjlälvfallet fel på en av dom... Detta innebär att jag måste åka ÄNNU en gång till IKEA! Och eftersom att det inte den närmaste vägen dit så känns det mindre kul... Nåja, Terese ska i alla fall hänga med imorgon också och hålla mig sällskap, snäll som hon är! : )

Muuuuusic


Fläkten är uppe!Så där ja!
Nu har Mange varit här och hjälpt oss med det sista med fläkten, så nu är den äntligen uppe! :)

Finbesök här hemma


Igår var jag hos mamma och pappa för att fira mammas födelsedag i efterskott, och att det var fars dag såklart! Mamsen fick presentkort på Len Hud och pappsen fick biobiljetter, så på torsdag ska hela familjen Frendin gå på Michael Jacksons "This is it", ska bli himla mysigt! :)
Efter alla hade åkt hem från "kalaset" så gick jag och pappa en sväng med alla hundarna, och då bestämde jag mig även för att "låna hem" lilla pensionären Donna.
Jag tänkte att hon kanske skulle tycka att det vore skönt med lite semester från de brötiga killarna där hemma ;)

Just nu sitter jag i Telias telefonkö och Donna sussar gott i soffan bland alla kuddar... Känns som att jag kommer få sitta här ett tag...