Toodeloo!

Ja idag var jag alltså på jobbintervju. Trodde jag.
Som sagt så trodde jag att skulle på intervju för en specifik tjänst (kundtjänst på Scandic/Transcom). Men det visade sig att det företaget jag var på, Student Consulting (som rekryterar folk åt Transcom), inte hade fått klartecken att rekrytera folk ännu. De väntar alltså på att Transcom ska säga att dom behöver folk.
Så Student Consulting skulle höra av sig till mig när Transcom hört av sig till dom...

Nåja, det ska väl lösa sig det med...


Måndag!

God morgon! Eller god förmiddag.
Men jag har faktiskt varit vaken ett tag, gick upp vid nio. Men grejen var den att köket och vardagsrummet såg ut som ett bombnedslag, så det första jag fick göra var att röja! Tömma diskmaskinen, fylla diskmaskinen, sätta igång diskmaskinen, tömma soporna, torka av alla bord och bänkarna i köket. Och nu sitter jag här, och spelar bingo! Haha! Jag kan verkligen inte låta bli... Och det roligaste av allt är att jag inte har satt in en spänn att spela för sen Jenny tipsade mig om Ahabingo! Jag har vunnit en massa småvinster hela tiden, så jag har bara spelat och spelat! Men just idag hade jag tänkt sätta in en hundring eftersom att pengarna började ta slut, men sen så vann jag så det behövde jag inte :D Om ni får för ett att spela bingo så kan ni ju skriva att "madelajjn" tipsade er ;)

Nä, nu måste jag få i mig lite frukost!

It's frajdäj!

Jag har kommit underfund några negativa saker med att vara arbetslös;
- pengabrist (ganska givet)
- man blir begravd i papper
- man är "ledig" när ingen annan är det (oftast)
- och det värsta, fredagskänslan försvinner!

Jag har alltid älskat fredagar, och det gör jag fortfarande, men däremot får jag inte den där riktiga fredagskänslan nu när jag inte jobbar. När man jobbar går man hela veckan och längtar efter att det ska bli fredag. Men nu har jag knappt koll på vilken dag det är.
Nåja, har jag det inte värre än så ska jag inte klaga...
Förresten, en positiv grej med att vara arbetslös är att jag har hunnit greja med kontoret! Så nu har jag kommit på god väg faktiskt, och det finns hopp! Härligt! (givetvis söker jag jobb oxå, medans spacklet torkar)

Ikväll ska vi nog ha lite folk här hemma, skulle tippa på att det blir Mattias, Cicci, Wille och Terese :) Så jag måste iväg till bolaget och även köpa lite tilltugg!


Hmmm

Alltså, det här med a-kassa är bra krångligt...
När jag slutade på Apoketet var jag snabb med att skicka alla (trodde jag) papper som jag kunde tänka mig att de ville ha. Men. Sen fick jag tillbaka ett brev där de skrev att de behövde kompletteringar... Mhm. Så jag ringde nyss till Apoteket Farmacis lönekontor, och vilka fantastiska nyheter jag fick! Det är åtminstone 3 veckors (!!)väntetid på att få hem arbetsgivarintyg och dylikt... Och sen när jag väl får hem det så ska det skickas till a-kassan, som säkerligen ska ha ytterligare kompletteringar... Great!

En positiv sak var i och för sig att damen jag pratade med på lönekontoret var väldigt trevlig, alltid en liten tröst!

En alldeles förträfflig låt


Hur bra?

Fantastiskt bra låt!


Jag säger bara det

Fan va pördigt! [pörd-ey]

Det är allt jag har att säga ;)

'ello!

Haha, jag har börjat skriva "ello" överallt nu! Vet ni varför? Om ni har sett sketchen med den döda papegojan, så skriker ju John Cleese "ello Poooolly!!". Man kan säga att jag har blivit skadad... Den sketchen är för övrigt alldeles förträfflig! Nåja.

Vet ni förresten vad jag har kommit på? Att våran hall är fruktansvärt svårmöblerad! Den är så himla smal, så det behövs stor planering för att det ska bli bra... Jag har kikat runt på olika inredningsbloggar och även på Styleroom, och jag trooor att vi nästan måste ha såna där skoskåp ni vet. Inget fel med det, men jag hade andra planer egentligen... Det blir nog bra i slutändan! Jag måste bara hitta en snygg tapet också...

Idag har jag förresten varit och fikat med Linda, väldigt trevligt! Det fick bli en liten skinkfralla, en pollybrownie och en vaniljlatte, mums! Det satt där det skulle, hehe ;)
Det blev en rätt sen fika faktiskt, men det är faktiskt mycket mysigare att gå och fika nu när det har blivit lite mörkare :)

Just nu sitter jag och funderar på hur jag skulle kunna göra om bloggen... Är gryyymt trött på den nuvarande designen... Tyvärr så har vi inte installerat Photoshop på datorn ännu, eftersom vi formaterade om den nu i veckan... Men jag ska fjäska lite med Robban och se om han kan hjälpa mig ;) hihi

Lördag it is!

Klockan är 19:21 i detta nu. Det är lördag. Och jag och Robban vet inte vad vi ska hitta på. Hade jag kunnat hade jag definitivt supit skallen av mig, men imorgon ska jag köra min kära faster till tåget så istället får det bli ett mer normalt alkoholintag.
Jag funderar dock på att dra till Willys och köpa lite ost? Kanske hyra en film? Gå på bio? Får se vad Robban säger sedan, just nu MÅSTE han ju bara se när Zlatan spelar...

Nåja, jag kan ju åtminstone passa på att avslöja att jag ska på arbetsintervju den 29e, och då handlar det om ett kundtjänstjobb på Scandic, yeah! Jag är grymt sugen på att prova på något nytt!

Vad gör ni, mina max 10 läsare en lördagskväll som denna? ;)

Bra dag idag!


Idag har jag och Terese haft en riktigt mysig dag!

Vi tog en fika på Viskan, gick och kollade på snygga höstskor, provade snygga kläder (Faith bl.a där jag använde mitt presentkort jag fick från mina f.d jobbarkompisar, tack!) och lite annat smått och gott! Sist men inte minst bjöd (taaaack!!) Terese mig på våra livs första spray-tanning-dusch! Det blev förvånansvärt bra faktiskt! Det jobbiga är bara att man helst inte ska vara i kontakt med vatten på 24 timmar... Liiiiite äckligt, men vi tvättade händerna i alla fall.
Sen drog vi till Hemmakväll och hyrde 3 tjejfilmer och köpte varsin Ben & Jerrys, yummy! :)

Och i detta nu sitter jag och förbereder ett personligt brev inför "jobbchansen" på AF på fredag, då det kommer dit en från Transcom (vi kanske blir jobbarkompisar igen Åsof? ;) och en från ICA-Banken. Ska bli riktigt kul!

Imorgon ska jag, mamsen och pappsen åka till Trollhättan för att hälsa på min kära syster och Knutte, det är på tiden för ingen av oss har varit där ännu!