Lite halvt kaos...

Just nu sitter jag här mitt uppe i mitt "packningskaos". Imorgon förmiddag ska nämligen jag och min kära syster ta tåget upp till hufvudstaden och kommer inte hem förrän måndag kväll! Det ska bli skönt! Och det är även imorgon vi ska den mycket efterlängtade föreställningen med Bounce, som också är deras sista.
Sen kommer vi givetvis shoppa en del också, det hör ju till, och äta god mat!

Jag brukar alltid skriva listor så fort jag ska göra något, så jag har såklart gjort en packningslista, och det är ju bättre bra... Att jag vet att jag ska ta med tre tunikor... Men frågan är VILKA? Och VILKA skor? Och VILKEN jacka? Och VILKA byxor?
Ja, ni förstår grejen...

Hur som helst är jag så pass i mina sinnes fulla bruk att jag kom på att vi måste ha musik där uppe också! Så det är vad jag pysslar med just nu, gör lite olika spellistor som kan passa bra vid olika tillfällen. (och så dricker jag pilsner samtidigt, jag tycker pilsner låter godare än öl...)

Nåja, nu ska fortsätta att packa bland annat (måste hinna mysa med Robban också), så kort och gott, hoppas ni får en trevlig helg, för det ska jag ha! : )

Jobb, bil, fika å annat

I vanlig ordning jobbar jag och står i! Det blir tidiga mornar och tidig läggdags varje dag (förutom idag möjligtvis).

Just idag har jag inte bara jobbat, utan även blivit ägare till en "ny" bil! (eller ja, den står på pappa iofs...) Jag är i varje fall överlycklig över att slippa åka buss och tigga skjuts så fort man behöver göra något. Underbart!
För att fira detta åkte vi upp till Wille en sväng och tog med oss några säterknutar (vaniljbullar, typ) och drack kaffe, väldans trevligt!

Jag kan också avslöja att min kära syster och hennes kille har köpt en lägenhet i Borås och ska äntligen flytta hit! : ) Dock ska viss renovering göras innan inflytt...

I helgen blev det en del balkonghäng och kaffedrickande med mina nya favoriter; min limegröna pressobryggare från Bodum och mina nya muggar "Origo Mix" från Iittala, jag är mer än nöjd!


Just nu...


Glad påsk!

Vilken fantastisk dag att fira påskafton på!

Vi är bjudna på påsklunch hos mina kära svärföräldrar idag vid 13, men jag tänkte nog gå lite tidigare så jag hinner knäppa några bilder på vägen : )

För övrigt så har vi gjort en beställning idag, på en iMac 27' tum! Längtar så tills vi får hem den! Tänk att sitta och redigera bilder va? Rena himmelriket! Dock visst de inte när vi skulle kunna få hem den, den var visst slut överallt... Men den som väntar nåt gott ; )

Glad påsk på er, och ät nu inte för mycket godis ; )