Onsdag

Jag har länge funderat över hur det kommer sig att det ännu inte finns något bra läkmedel mot mensvärk. Är inte det märkligt? Jag menar, det är ju inget nytt direkt. (om jag ska vara riktigt ärlig så tror jag att det skulle funnits om det var män som drabbades...)
Hur som helst, jag har haft (har) jääävligt ont idag och inget hjälper, det var mest jag ville komma fram till. Om någon mot förmodan skulle ha ett tips eller två så mottages det tacksamt!

Förresten, jag tror att alla har semester nu. Jag kunde nämligen boka en tvättid idag! Det har aldrig hänt förut, helt fantastiskt!

Har även suttit en stund och kollat igenom semesterbilderna, och drömt mig tillbaka till Halmstad... Jisses, vad härligt det var att ligga på stranden och bara vara! Eller ta en iskall öl till lunchen! Ååååh, jag vill ha mer semester!
Semester!

Just i detta nu har jag semester, and it feel's goooood! : )

Det är glest mellan inläggen, men jag har verkligen inte haft lust, så det får helt enkelt bli när lusten faller på! Som idag! Jag började dagen med att gå en powerwalk på 1h och 20min med Terese, helt underbart! Imorgon kör vi igång redan klockan 08.00, uppe med tuppen med andra ord.

Nu under semestern så tänkte jag och R passa på att njuta av varandra, så vi bokade en stuga i Halmstad två nätter : ) Ska bli så mysigt! Kan även hända att vi hälsar på min farmors syster och hennes man, men det får vi se. Imorgon bär det av till Harriets älskade smultronställe, nämligen deras stuga! Det är så fridfullt där ute, och vackert framförallt!

Nu tänkte jag råda bot på kurriburret i magen, frågan är bara med vad?!