Life is goooood!

Åh ni vet den där härliga känslan när man fått hem lönebeskedet och fick mer än vad man räknat med? Semestern är räddad säger jag bara! : ) Och det förtjänar jag verkligen, har jobbat på som en gnu sen jag började på Manpower!

Jag är rätt nöjd med livet för tillfället, ännu bättre blev det idag när jag fick ett efterlängtat sms av min kära vän Jenny som har fått ett tillskott i familjen! Stooooort grattis till dig och Johan vännen!

På fredag är det midsommarafton och även min födelsedag! Jag tänkte dock fira min födelsedag helgen efter eftersom de flesta åker iväg över midsommar (inklusive jag själv). Vi ska fira midsommar i R's föräldrars stuga utanför Skene, det lär bli en hel del god mat och dryck som jag givetvis ser fram emot ; )
Det är ju sommar!

Idag får det allt bli klänning-premiär i det härliga vädret. Passar ännu bättre eftersom att jag och Åsa ska hem till Jenny snart och grilla på hennes fina altan! Några glas vin lär det också blir, jag ska ta med en flaska vitt och Åsa en flaska rosé, mums! ; )

Underbara brudar!


Drömma kan man göra!

Även om hus inte är aktuellt förrän om ett par år, så älskar jag ändå att kika in på
Hemnet och smygtitta lite! För det mesta blir jag förskräckt av alla blandningar av träslag, mönster och färger, men idag föll jag för ett riktigt gammalt hus i Dalsjöfors. Verkligen ett renoveringsobjekt. Alltså v e r k l i g e n. Men gud så charmigt! Allt behöver göras om, det går överhuvudtaget inte att flytta in, men med lite (okej, väldigt mycket...) kärlek så kan det bli hur fint som helst!