Såååå fint!

bilder lånade från Alvhem



Hittade detta fina hemmet på Alvhem häromdagen och blev så förälskad i köket! Hela hemmet är väl fint så sett, men köket utmärkte sig verkligen. Jag tyckte att det blev en häftig känsla med kakelugnen och den fina pastellblåa färgen!
Favoritmattan från IKEA i vardagsrummet är inte fy skam heller, och balkongen är färgglad och fin!

Vi har så smått även börjat fundera lite kring vår kommande budgetrenovering av badrummet, och ungefär såna duschdörrar som är i badrummet i detta hemmet är vi sugna på!

Miniväska


Denna söta och praktiska miniväskan köpte jag förra veckan på Önska här i Borås. Den passar perfekt att ha tepåsen i, eller att ha ett kex eller en chokladbit i till kaffet!
Miniväskan säljs i 2-pack och finns i flera färger, finns bland annat på
Bluebox.

Själv dricker jag bara löste, så det blir väl någon typ av godsak jag stoppar i väskan ; )

London i september!

I veckan bokade jag, Jenny och Åsa äntligen en resa till London! Vi startade upp ett sparkonto tillsammans förra året, och så har vi satt in pengar varje månad fram till nu, och då räckte pengarna till flyg och boende för oss alla tre! Hur bra som helst måste jag säga.

Jag tänkte kolla med mina kära inredningsvänner om det är någon inredningsbutik som jag verkligen inte får missa när jag är där? En del klädshopping blir det självklart också, så om ni kan någon bra klädaffär så är jag tacksam för förslag!

Renovering av dörrar


Förra helgen kämpade jag och R med att fixa till våra dörrar. Så vi tog ut dom till stugan för att skrapa bort all gammal färg samt slipa i ordning dom. Vi använde oss av en värmepistol för att få bort färgen, det var verkligen smidigt! Nu har R målat dom denna veckan så nu är dags att sätta upp dom äntligen!

Det tog bara 2 år för oss att fixa dörrarna, så det var väl på tiden, haha!

Ännu mera loppis


I torsdags var jag och Cicci en sväng på Stiftelsen Vitrysslands loppis! Jag frågade hur ofta de hade loppis, och det verkade som att de hade ungefär varannan vecka, fast det var inte säkert, haha!

Jaja, några fynd gjorde jag allt! En superfin gul skål från Rörstrand, två turkosa ljusstakar samt 3 helt nya fotoalbum (ej på bild dock).

Loppisfynd

balla vinglas och fina skedar

papperskorg, pennställ och tidskriftssamlare

på Myrorna här hemma hittade jag två till!

skrivbordslampa

trasmatta som jag ville haft under matbordet, den var dock för liten...


En hel del godbitar lyckades jag hitta under helgen i Laholm. Min gammelmoster Bibbi är en jäkel på att hitta loppisar, och hon vet vart man ska åka!

Nu är det faktiskt dags för mig att bli lika bra på loppisar i och runt omkring Borås, jag har till och med börjat med en loppislista som jag ska färdigställa i höst tänkte jag! : )

Måste komma ikapp!

Hej på er!

Nu har jag verkligen inte hängt med i era bloggar på länge, så det måste jag ju såklart åtgärda! Tänkte börja så smått ikväll, och så ska jag även redigera lite bilder på några loppisfynd jag gjorde i Laholm : )

Bibbis trädgård


Acaso Dream

 

Jag har med tiden blivit mer och mer sugen på en espressomaskin. Innan tyckte jag att jag inte behövde det, men speciellt nu efter Italien fick jag mersmak. Möjligheten att göra en egen cappuccino eller espresso lockar verkligen! Jag hade en bild i huvudet på hur den skulle se ut, och den skulle vara färgglad och retro med runda former. Tänka sig att det var en Acaso Dream jag hade i huvudet, den kostar ju liksom bara 7000kr...haha!

Varit bortrest igen...

...fast inom Sverige denna gång, och inte så värst långt faktiskt! Jag och syrran åkte till Laholm över helgen för att hälsa på farmors syster Bibbi och hennes man Tommy. Supermysigt har vi haft det, och många loppisar har vi varit på! Och det blev en hel del fynd måste jag säga!

Bilder kommer förmodligen inte idag, utan i veckan. Jag kom nyss hem och ska packa upp lite här hemma nu tänkte jag, med lite skön musik i bakgrunden ; )

Underbara Italien


Här kommer äntligen lite bilder från vår vecka i härliga Italien. Vi bodde de första fem dagarna i Terracina, som ligger ca 10 mil utanför Rom. Därifrån tog vi även en båt ut till Ponzaöarna, som var otroligt vackert, dit tycker jag verkligen att ni ska åka!
De sista två dagarna tillbringade vi i Rom och kollade på sevärdheter och shoppade lite.

Den 26 juli passade vi även på att förlova oss, så nu är vi inte bara sambos, utan också fästman och fästmö, haha!


Back in business


Igår kom vi hem från Italien efter en underbar vecka! Jag tänkte visa er lite bilder från resan, men det får bli en annan dag. Det blev jobb direkt dagen efter vi kom hem så det har inte funnits någon tid till att blogga än...