"madelajjn" blir "maddes färg och form"

Ja, nu var det minsann dags kände jag. Jag har länge velat ha ett bloggnamn som är lättare att komma ihåg, och som låter mer som en inredningsblogg.
Så nu är den här;
maddes färg och form!

Jag hoppas innerligt att alla ni som följer mig i nuläget hänger med till min nya bloggadress. Jag har en ny länk till Bloglovin på min nya blogg, och hoppas att det inte blir alltför krångligt för er.

Den enda skillnaden för er är att det är ett nytt bloggnamn, så det kommer vara precis som vanligt!

Klicka här för att komma till min nya blogg!
Iphone 4S

(bild lånad från google)

Nu är denna vita snyggingen bokad och klar, jiiiiiiippi!

Kartell Take


Något som ligger högt på min önskelista är en Kartell Take. Jag har spanat lite på dom på Rum21, men senast jag var ute och drack några drinkar på Bara här i Borås såg jag att de hade just den lampan i massa olika färger i sina fönster och det var ju sååå fint!

Frågan är bara vilken färg som är snyggast?
!

String Pocket boken


När jag köpte min stringhyllaRum21 så fick man boken String Pocket på köpet. Jag måste säga att den hittills är väldigt intressant! Jag hade inte en aning om att Nisse Strinning hade så många bollar i luften så att säga. Nu har jag ännu inte kommit så långt, men jag kan verkligen rekommendera den!

Kanske ett bra julklappstips till en inredningstokig som gillar just Stringhyllorna?

Man blir så glad!


Stringhyllan


Nu har jag äntligen knäppt några bilder på Stringhyllan! Lite kasst ljus var det dock, tänk att det blir mörkt så fort nu för tiden... Lite synd är det egentligen, för vi hade nog egentligen velat ha en helvit Stringhylla, men vi får väl byta ut hyllplanen längre fram när vi har tröttnat helt enkelt. Vi insåg det inte förrän den satt på plats, men den är ju fin ändå såklart!

Om en liten stund ska jag och Cicci kolla på Desperate Housewives, så jag ska ta och fixa lite te och sådär tänkte jag : ) Det är faktiskt mysigt med höst!

Det blev lite gul färg över...


Pantone

(bild från google)


Jag vet att jag har skrivit om muggarna från Pantone innan, men de är ju så jädrans snygga att jag måste skriva om dom igen! Och sen kan jag ju nämna i förbifarten att det är en bra julklapp till mig också, gärna de klara "färgglada" färgerna, gärna typ rosa, gul, grön, blå, röd osv haha! ; )

Men jag visste faktiskt inte att de hade espressomuggar också! Själv gillar jag verkligen espresso, men har ingen kaffemaskin tyvärr, annars hade jag ju såklart velat ha dom också!

Innan kunde man tydligen köpa dom på Grandpa, men jag hittar inte dom på deras sida längre. Däremot har jag för mig att jag har sett dom på
Modefabriken här i Borås.

Nu var det min tur!


Hej på er!

Den glesa uppdateringen beror på fullspäckade dagar samt förkylning! Jag som har klarat mig så länge, och trodde att jag skulle slippa. Jag dricker faktiskt till och med C-vitamin varje dag, det ni! Haha, men uppenbarligen hjälper inte det!

Nåväl, Stringhyllan hämtade jag på Rum21 i förra veckan. Dock är vi båda lite tveksamma om vi gjorde rätt val av färg. Vi trodde nog att valnöten skulle vara aningens mörkare än vad den faktiskt var... Så egentligen hade jag nog velat ha en vit. Ska ringa Rum21 och se om vi kan få byta fast vi har öppnat paketet (och faktiskt satt upp den på prov)! Hoppas!

Snart ska jag bege mig iväg på jobb igen, har ett delat pass idag bara för att vi inventerar varje morgon. En liten tupplur hann jag med emellan, och nu är det även lunchdags! Ha det bäst fina ni!

Mer färg åt folket!


Som ni säkert vet så älskar jag färgglad inredning! Men jag gillar även att ha färgglada kläder på mig. Jag ser mig verkligen inte som en moderiktig tjej, och kan knappast påstå att jag följer några trender på det viset. Jag köper mest det som jag tycker är snyggt och bekvämt, och gärna färgglatt såklart! Men jag tycker samtidigt att det är väldigt roligt med kläder, och jag önskar att jag kanske la lite mer tid och pengar på det, men än så länge lägger hellre mer pengar på inredning ; )

Ovan ser ni mitt senaste tillskott i garderoben som jag beställde på Nellys rea. Den är från märket Nelly Trend och kostade 119kr på rean och med 15% rabatt.

Randiga snyggingar från Afroart


Läste precis på
butiken FÖRR's blogg att de hade fått en stor leverans med kuddar från Afroart. Konstigt nog har jag helt missat det märket, de har ju hur mycket snyggt som helst!

Afroart's grejer är inte bara snygga, de är dessutom importerade direkt från hantverkare eller rättvisehandelsorganisationer, tummen upp!

Nu har den kommit!


Yellow is the shit!


Dom som säger att gult är fult måste vara färgblinda! Fasiken va nöjd jag blev med mitt gula bord, jag blir glad varje gång jag ser det! : )

Nya kuddar


Igår efter jobbet var jag egentligen på jakt efter tofflor till jobbet, men jag råkade komma hem med nya kuddfodral istället, så tokigt det kan bli! ; )
Jag köpte 6st enfärgade (2 gula, 2 röda och 2 ceriserosa) från Lagerhaus, dom har 3 för 129kr och finns i massa fina färger. Dessvärre upptäckte jag att jag hade för få innerkuddar till alla mina fodral, så jag kunde inte använda alla... Men men, tanken är att vi ska till IKEA snart, så då får jag helt enkelt köpa mig ett gäng, jag tror inte man kan få för många!

Idag har jag även målat sista (hoppas jag) lagret på mitt avlastningsbord, så imorgon kan jag nog till och med piffa till det lite fint i köket!

Just nu: