Flugger

Passade på att springa in på Flugger nu på lunchen, någon som kan gissa vad jag köpte? ; )


Ännu mera Bodum...

Som sagt så vill jag ha ALLT från Bodum... Vi har sagt att vi ska börja byta ut våra hushållsapparater lite allt eftersom, det är ett väldans "ihopa-plock" från vårt första boende, så vi vill ha lite bättre grejer. Och då ska det nog till största delen bli från, hör och häpna; Bodum!

Än så länge har vi bara en orange vattenkokare och två presssokannor, så mer ska det bli! Det finns även ett supersnyggt knivblock (ej med på bild dock) och massa fina keramiska knivar i alla fina färger.


Bodum Bistro Brödrost


Ibland undrar jag om Bodum någonsin kommer lyckas göra fula saker. Det hade nog varit bra, för jag vill köpa ALLT! Just nu är jag väääääldigt sugen på en brödrost... Först hade jag tänkt mig en röd, men sen såg jag att den fanns i rosa. Om jag inte säger något till sambon om att jag vill ha en rosa borde det gå vägen, haha!

Ni vet det där
avlastningsbordet jag köpte på Myrorna? Jag tänkte måla det så där riktigt, riktigt gult. Då skulle det ju bli såååå snyggt med en rosa brödrost där på, eller hur?!

Jag såg att det skiljer sig en del i priset på dom, från 599-999kr, det är ju ändå 400 spänn! Billigast hittills var danskdesign.nu.

Vilken dag...

Idag har jag haft en mindre bra dag bestående av en mix av huvudvärk samt mensvärk. Det verkar som att inga tabletter biter på mig nu för tiden...

Jag fick i alla fall bege mig hem tidigare från jobbet, och sen dess har jag bara legat i soffan. Nu har jag gett mig på senaste numret av Plaza Interiör, kan vara den fetaste tidningen på länge, hela 404 sidor!

På sidan 21 finns en annons från Mimou med ett fantastiskt överkast som väcker STORT habegär!


Testar nya appen!

Jag tänkte prova hur den nya blogg.se appen funkar lite snabbt.

Jag passar på att visa bilder på två nya fynd från Myrorna, en ball plastmatta och ett avlastningsbord som ska målas inom en snar framtid!


Äntligen!

Nu har äntligen blogg.se lanserat sin app till iPhone! Det var verkligen på tiden säger jag, ska testa den senare ikväll eller imorrn tänkte jag, hoppas den är bra! : )


Stringhylla på väg!

I förra veckan smet jag in på Rum21 här i Borås för att kolla på den gula String Pocket. Dessvärre var den inte så gul som jag trodde... Den drog lite åt det limegröna hållet, och var alltså inte sådär härligt gul som jag hade tänkt mig. Tur för mig att det fanns så många andra snygga att välja på! Det fick bli en i valnöt med vita gavlar istället, som även var sambons klara favorit.

Så nu väntar vi spänt på leveransen som ska komma 6 oktober, behöver jag säga att jag längtar?!


Pillerburk och disktrasa


När vi åkte med Cinderella i helgen så hade vi några timmar i Stockholm innan avresan, så att vi skulle hinna äta lite innan och så. På andra sidan gatan från det ställe vi åt på låg en inredningsbutik som hette Silvia Design. Givetvis såg jag redan på utsidan att det var en så kallad Madde-butik.
Det fanns massa fina saker från bland annat Marimekko, Anna Kraitz, Koloni Stockholm, Iittala, Almedahls m.m.

Med mig hem fick jag en finfin pillerburk med favoritmönstret Räsymatto på, samt en disktrasa från Koloni Stockholm. Hade jag fått bestämma hade det såklart blivit mycket fler saker, men jag fick nöja mig detta för denna gången!

Cinderella-kryssning

Hej på er!

Nu har jag haft ännu en fullspäckad helg! Denna gången blev det en superrolig Cinderella-kryssning. Jag och Cicci åt riktigt gott skaldjursfat på båten, och jag provade hummer för första gången, mums!
Partaj blev det också och en hel del goda drinkar, en del med blinkande isbitar i, haha!

Har ni haft en bra helg?


Bilder från London

Åh vilken rolig weekend jag hade med mina fina brudar i London! En riktig shoppingresa får man väl kalla det, vi bodde i princip på Oxford Street och på Primark. Förutom just den gatan så hann vi även med att åka till Notting Hill och gå på marknaden Portobello Road, den får man veeeerkligen inte missa! Det var superfina färgglada hus och massa roliga saker att titta på. Den bästa butiken där var en underbar prylbutik med massa färgglada härliga saker, en riktig Madde-butik med andra ord.

Torsdag-söndag var vi i London, och ska man bara shoppa så räcker det gott och väl. Vill man däremot klämma in lite sevärdheter och andra kulturella aktiviteter så får man nog ha fler dagar.


London baby!

Nu har jag snart packat ner allt som ska med till London! Inte så mycket med andra ord eftersom jag har tänkt att shoppa en del där ; )

Skulle resväskan mot förmodan inte räcka till inför hemresan så tänkte jag att jag kan sätta på mig alla nya kläder jag köpt, haha! Smart va?

Hoppas ni har det bra här hemma under tiden, så hörs vi i början på nästa vecka igen!


Färgglad förvaring


Den senaste tiden har jag letat runt efter färgglada tidskriftssamlare när jag gått på loppisar. Först hittade jag bara orangea överallt, men nu har jag även hittat blåa, gröna och röda! De passar utmärkt att ha alla mina inredningsmagasin i, och snygga är dom också! En femma styck har jag gett för alla, helt okej tycker jag ; )

Har ni förresten något bra tips på hur man får bort gamla klisterlappar från dom på ett smidigt sätt?

Fika & Londonplanering


Hej på er!

Jag hade precis finbesök av mitt fina Dreamteam, Jenny och Åsa! Vi fikade och gick igenom de sista detaljerna inför London, så nu har vi checkat in vårt flyg och planerat hur vi ska dela upp dagarna där. Största fokuset ligger såklart på shopping, och det ska bli sååå roligt! Får hoppas att mina fickpengar räcker bara, haha!

Buhu...


"Hejsan Madeleine,

Tack för Ditt trevliga mail!

Tyvärr har denna matta utgått men titta in på vår hemsida, då finner du en matta som heter Molly som liknar den!

Lycka till med mattvalet!


Med vänlig hälsning / Best Regards

Lovisa Lindquist

pappelina AB"

 


 


Fan också... Som en kniv i hjärtat, ajajaaaaaaj! :( Molly är inte riiiiiktigt lika fin som den, även om den är fin... Nu går jag iväg och gråter en skvätt...

Pappelina-jakt

(bilder från Hus och Hem samt google)


Nu har jag slängt iväg ett mail till Pappelina och frågat efter den underbara mattan på bilden. Jag har ju som sagt fått reda på att det är just en Pappelina, men jag vet fortfarande inte var, eller om, jag kan få tag på den!

Snyggt


Hittade denna bilden när jag googlade efter den gula Stringhyllan, och tyckte att allt var så snyggt! Det är riktigt snyggt att ha böckerna framme tycker jag, speciellt i en Stringhylla ; )
Den rosa soffan hur läcker som helst, och kuddarna från Svenskt Tenn likaså! Tummen upp!

Ledig

Nu har jag haft två lediga dagar so far, dom sammanfattar jag så här:

Sovmorgon. Promenader med Knutte. Kaffe med grädde. Apelsinkrokant. Svampplockning. Soffan.


String pocket

Den senaste tiden har jag funderat på hur det ser ut på våra väggar här hemma. Det jag kom fram till var vitt. Och tomt. Och jävligt tråkigt!

Speciellt vid matbordet. Där har vi en vägg som skulle bli sååå mycket roligare med en gul String pocket. Ju mer jag tänker på det, desto mer övertygad blir jag att det skulle bli hur bra som helst. Gult är också en färg som vi inte har så mycket av här hemma, men som är hiiiimla snyggt!

Jag hade tydligen bara gamla bilder på matplatsen, men bara för att ni ska få se hur det ser på den tomma väggen så lägger jag upp den, även om den inte är så bra ; ) Det är alltså den lilla väggen mellan fönstren som jag menar, just den delen är bland det första man ser när man kommer in i lägenheten. Skulle man inte bli glad om man såg en gul Stringhylla det första man såg? Det tror jag, haha!

 


Hur ser min blogg ut hos er?

Själv sitter jag och bloggar på en Mac och använder mig av Firefox. Jag har dock aldrig tänkt på hur bloggen ser ut i andra webläsare... Hos mig ser det ut som bilden nedan, hur ser det ut hos er?


Snyggt kök i "Köket"

Idag på lunchen passade jag på att smita in till tidningshyllan i mataffären bredvid jobbet. Där såg jag en ny tidning i hyllan, "Köket" Hus och Hem. Bara framsidan gav mig habegär!

Det första köket i tidningen tillhör Jennie och hennes sambo, Jennie har även blogg,
kollijox. Och vilket kök sen! FAAAAAN va snyggt! Efter att ha dreglat över hennes kök var jag tvungen att knappa mig in på hennes blogg också, som även den är riktigt fin och inspirerande!

 

Jag älskar det röda kylskåpet, de röda IKEA-skåpen som är ställda på varandra, alla snygga färgglada prylar och plastgolvet!

 

Självklart la jag även märke till att hon har den mattan som jag har suktat efter länge, och det är mycket riktigt en Pappelina! Märkligt nog har jag inte sett den på deras hemsida än...?



Bloggar från "paddan"

Jag tänkte bara testa hur det funkar med bloggning från iPaden, verkar gå sådär om jag vill ha en bild med också... Någon som vet hur fasen man gör?!