It's stuck i my braaaaain

Jag vet inte hur, men på något sätt har denna låten fastnat tooootalt i min hjärna!


Kladdkakemuffins

Sist jag bakade mina lite halvt berömda kladdkakemuffins passade jag på att fota dom faktiskt! Ännu bättre blev det när jag kom på att jag kunde ställa upp dom lite fint på mitt tårt/kakfat från JellyBean ;)



Kladdkakemuffins
2 ägg
3 dl socker
1,5 dl vetemjöl
3 msk kakao
2 tsk vaniljsocker
1 krm salt
100 g smör
blockchoklad (jag brukar oftast ta vit, helst ska den vara från Fazer!)

Vispa ägg och socker fluffigt. Lägg i resten av ingredienserna och vispa lite lätt. Häll i muffinsformar (det blir 15-20 st beroende hur stora formarna är) till hälften. Grädda i 175 grader i 15-17 minuter (återigen, beroende på storleken på formarna).
Lägg sedan en ruta blockchoklad på varje muffins efter gräddning.

 

 


Lovefool

God förmiddag!

Själv har jag varit uppe sen åtta, tog mig en lång, skön, avslappnande dusch! Skön start på dagen. Sedan fortsatte jag med att sitta vid datorn en stund, sen blev det frukost och Plaza Interiör

Hann även med en snabbstädning av köket, så nu är det bara resten av lägenheten kvar, men det får jag nog ta på fredag när jag slutar 13.15 ;)

Nu ska jag strax bege mig till jobbet, jobbar 11.15-19.00 idag, och direkt efter det blir det bodypump!


ps. länkar till en
uuuunderbar låt!

Skogens guld

Idag är det dags för familjen Frendins svamp-plockar-dag! Vi har ett familjeställe som vi har haft i mååånga år (40 år kanske?). Jag och syrran ska ta en sväng om Maxi först bara, så jag kan köpa mig ett par gummistövlar, kan ju vara praktiskt!

Men först ska jag iväg och fota en lägenhet som syrrans kille har haft som renoveringsobjekt, och som nu är i princip klart! Ska bli kul :)

Håll nu tummarna för att jag hittar mest svamp idag ;)


Burkar, burkar och mera burkar...

Snart tror jag att R blir tokig på alla burkar jag köper med mig hem! Men jag kan ju bara inte låta bli... Dom skriker ju "Köp mig, kööööp mig!".

Dessa två köpte jag igår på Ränder & Trender, och är mycket nöjd! :)
Det är så bra att bara byta accentfärg i köket till exempel, och nu har jag samlat på mig en del oranga prylar, som kanske snart får ersätta det limegröna.


Underbara fredag!

Varannan fredag har jag det så bra att jag slutar 13.15, men de andra fredagarna slutar jag 18.30, som idag. Men det har ändå gått bra!
Jag gick upp vid åtta och tog en sväng till Ränder & Trender som gjorde rum för höstgrejer genom att ha rea! Självklart gick jag inte hem tomhänt... ;)

Nu sitter jag här och väntar på min sallad som syrran ska köpa med sig till mig, och till den tänkte jag dricka ett glas vin, underbart. Sedan är det väl Idol som gäller, och såklart hålla tummarna hårt för
Jay! :)

Go' kväll!

Jag följer IDOL slaviskt...

Som alla andra år följer jag varenda avsnitt av Idol slaviskt! Min favorit för i år är den otroligt grymma Jay Smith, yeah säger jag bara!


Idéer för vardagsrummet

Nu tror jag att jag har kommit på den bästa (och kanske snyggaste) lösningen för vårat vardagsrum. Utmed ena långsidan av vardagsrummet ska vi ha en låg vit "bänk" (ev. "Bestå" från IKEA) som sträcker sig utmed hela väggen. Då ska vi även sätta upp teven på väggen i samma veva. Jämte teven har jag funderingar på att ha en Stringhylla eller två. Frågan är bara vilken färg?
Jag var inne på
Rum21's hemsida och kikade lite, och fastnade för den med valnöt och vita kanter... Sedan sökte jag på nätet och såg att den även finns i svart. Hmmm...


bloglovin

Följ min blogg med bloglovin! *pekar uppåt*

(ska försöka uppdatera lite flitigare nu...)

Jag har blivit inspirationsbombad!

Lyckan är total när jag hittar en ny, alldeles fantastisk sida på nätet! Denna gång är det en mäklarfirma som heter Stadshem som verkligen sätter fokus på inredningen, och vill att det ska bli så hemtrevligt som möjligt. Om dom lyckas? Ja oh ja!

bilder lånade från www.stadshem.se



Det är småsakerna som gör det...

Jag och syrran diskuterade nyss morgondagen (morgonkvällen?) och kom fram till att vi ska äta tacos och inte pizza. Och så började vi prata vad som behövs inhandlas, och syrran gillar Odel Paso's grejer bäst. Själv köper jag nästan bara Santa Marias grejer. Utom en grej. Kryddan. Den måste vara från Odel Paso, annars får jag ett psykbryt! Det finns ingen annan krydda som slår den.

Som sagt, småsakerna...

Details

God morgon!

Eller ja, jag har faktiskt varit upp sen 05.30, eftersom jag inte har fått något uppdrag för dagen och då ska man vara "startklar" så att det bara är att bege sig.
För övrigt så är detta min sista dagManpower! Jag har istället blivit erbjuden jobb på ENS (där jag mestadels jobbat via Manpower), så nu lämnar jag bemanningsbranschen och går mot fasta scheman och säkrare anställning!

Nu under morgonen har jag gått och småpillat lite här hemma, städat i ordning, tömt diskmaskinen m.m. Jag passade även på att fota lite av mina favoritdetaljer just nu : )

1+2. coola LP-ramar från Urban Outfitters innehållande mina absoluta favoriter!, salladsskål från Jellybean, Kivilyktor. 3. bricka från Anna Viktoria. 4. underbar gammal kaffeburk från Erik Kold.