Ajajaj

Behöver jag säga nåt mer än mensvärk? Fy FAN! Lyllos dom som inte har nåt ont av det, hade kunnat döda för det...
Till råga på allt så finns det verkligen ingenting att äta hemma! Det betyder att jag måste pallra mig iväg och handla...känns ju lagom kul.

Och jag som skulle fixat massa grejer efter jobbet idag... *suck*


Lugnet efter stormen...

Uscha detta är verkligen en jobbig tid nu alltså... Hoppas allt detta är över snart! För tillfället är allt lugnt, men det kan vända lika snabbt igen.

Förmodligen så får vi ändra flyttdatum från 1 maj, till 2 maj istället, det var fler som kunde hjälpa till då, så det är ju lika bra att passa på! Shit, jag är verkligen rörig i huvudet just nu, ni får ursäkta för blandade tankar, och totalt o-igenomtänkt text...

Skärpning!

Öppna inte käften när du inte är ett dugg bättre själv!!

Go' morron, go' morron!

Eller ja, det är väl mer förmiddag kanske...

Hur som helst, vi (jag, Robban, Wille och Terese) ska snart åka iväg till bland annat Flügger och Knalleland. Vi ska köpa lite penslar och annat till lägenheten, och Wille och Terese ska köpa golvplattor till balkongen.

Igår jobbade vi verkligen på hur bra som helst! Efter idag kommer förmodligen sovrummet vara nästintill helt klart! Oj, shit alltså, precis nu kom jag på att jag ska till farmor idag... Damn, det hade jag helt glömt av... Som tur är så är det inte förrän 16, men jag hade ju ändå räknat med ännu en heldag i lägenheten... Aja, det blir väl kul det med!
Nu är det nog dags och dra! Bye!

Visst förtjänar vi ändå lite sol i helgen?

Helgen är egentligen avsatt för jobb i lägenheten, men när det står på varenda löpsedel att det ska vara så himla fint väder så tycker jag nog ändå att vi ska passa på och vara ute en liten sväng.

Wille och Terese har erbjudit sig att komma upp hjälpa oss på imorrn, så då tänkte vi ta en liten picknik innan vi börjar jobba, det låter väl som en bra idé? Funderar på att göra nån god sallad och kanske köpa med mig lite frukt och hallon, blev så sugen på hallon när jag var på City igår! Hallon är nog till o med godare än jordgubbar faktiskt...

Och vet ni förresten, jag och Robban har haft sån himla tur! Vi har så många runt omkring oss som bara kommer upp och hjälper till utan att vi ens behöver be om det. Utan alla er hade vi aldrig kommit så långt (det hade i alla fall tagit betydligt längre tid)! Tack, verkligen tack!

Min kära vän John Blund...

...tänkte jag hälsa på om en liiiiiiten stund, jag "ska bara" kolla lite grejer på nätet först...
Eller, vänta, jag har ju en iPhone, då kan jag ju kolla allt på den medans jag ligger i sängen, moahaha! Men näe, vet ni vad, jag är faktiskt helt slut, har verkligen jobbat hårt i lägenheten idag... Och tack vare det så är sovrummet i princip klart för målning/tapetsering, det enda problemet är att vi inte vet vad vi ska ha färger överhuvudtaget...*hmmmm*.


Nåja, "det blir ju fint när det är klart i alla fall", det är ju tur det. (det har man ju aldrig hört förr *ähum*...)
Men vi kommer säkerligen vara lika lyckliga när det är klart som vi var på bilden :)

Ett litet tillskott i familjen


Åh min lilla fina iPhone, välkommen till familjen!

Kiligt när man inte kommer på någon bra rubrik...

Åååh, jag vet, jag är verkligen heeeeelkass på att lägga upp bilder på lägenheten... Konstigt nog så får jag nästan dåligt samvete gentemot bloggen när jag glömmer det hela tiden. Skumt det där.

Nåja, vi kan ju alltid glädja oss åt att vi har fint väder här i Borås. Jag hade egentligen tänkt att ha min eftermiddagsfika ute i solen på en bänk, men jag känner mig inte helt hundra idag (lite ont i huvudet), så jag valde bort det och istället sitter jag här! Frågan är ju om det är så mycket bättre...


Lördag för hela slanten

Hello!
Här sitter jag hemma hos Mattias och Cicci, med ett glas vin givetvis, najs va? Hela familjen Johansson är här, vi ska nämligen grilla lite här på deras innergård ikväll. Det tycket jag allt att vi förtjänar efter dagens slit!
Det var först idag som jag började spackla i sovrummet, men det gick faktiskt riktigt bra! Har även varit på Lusharpan en sväng, vi fick in hela 11 sopsäckar i min lilla Opel Astra, det ni! ;)

Imorgon tänkte jag fortsätta med spacklingen i sovrummet, kanske även hinner måla någon garderob, vi får se.

Nä, nu ska jag umgås lite med folket här, så vi får höras snart igen!

(ikväll passar Gun's N Roses - Paradise City vääääldigt bra, eller hur?)


Onsdag...

Idag är det onsdag. Vad tycker vi om detta?
Blä? Jippi? Eller bara ...? Jag är nog mer för ... Uscha, fast jag är bra trött idag. Jag har haft en liten smygande huvudvärk hela dagen, fast den har egentligen aldrig brutit ut.

Nåväl, idag ska det jobbas i lägenheten (som alla andra dagar), jag ska måla färdigt i "lill-hallen", kanske måla några lister, kanske åka en sväng till Lusharpan och slänga skräp, och sen kaaaanske vi hinner börja spackla i sovrummet!
För alltså, bara så ni vet, så är det faktiskt bara två veckor kvar tills vi ska flytta... Det börjar brinna i knutarna.
Fast det som jag är mest oroad över är vår nuvarande lägenhet, som ska tömmas och städas.
Men va fan, det fixar vi!

Just det ja, jag ska försöka att komma ihåg och ta nya bilder, och sen kaaaanske jag lägger upp några ikväll.
See yaaa!

(update: jo det är ju faktiskt onsdag idag, haha, bra koll jag har!)


Back to the 80's









Moahaha, veeeem hade trosor i håret? :D

In the summertime

Vilket väääääder!
Detta är ju helt fantastiskt! Härligt med en solig och fin påskafton :) Det tycker jag att vi förtjänar, eller hur?

Mmmm, för övrigt så mår jag som jag förtjänar idag... Lite halvtjyvis sådär... Men huvudvärken är borta nu i alla fall, jag trodde på största allvar att huvudet skulle sprängas föut! Får lite dåligt samvete samtidigt... För just nu är Robban och lägenheten och jobbar på, medans jag sitter här och är bakis.

Just det ja, jag var ju på 80-tals partaj igår med Jenny och Johanna, sjukt kul! (bilder kommer) Det blev dock ett väldigt konstig slut på kvällen. Just som vi höll på att dansa som värst så började dom släcka ner, så det var bara att gå hem. Lika bra det i och för sig.

Nä, jag måste springa iväg till Pilens snart, ska göra en sallad som vi ska ha med oss till Robbans föräldrar ikväll.
Glad Påsk förresten!

(lyssnar på Mungo Jerrys - In the summertime just nu, passar hur bra som helst idag!)

Kök, kök och åter kök

Eller ja, snarare kartonger, beskrivningar och skruvar.
Vi var och hämtade köket på IKEA igår, med skräckblandad förtjusning. När vi väl kom dit så var det ca en timmas väntetid på köksavdelningen, så IKEA bjöd oss på mat under tiden, inte illa va? :) Det tyckte jag dom skötte riktigt bra faktiskt!
Men just eftersom det blev försenat för våran del så innebar det att vi alla (jag, Robban, Magnus och Hanna) var tvungna att springa runt som skållade troll bland lagerhyllorna för att hinna få ihop allt innan dom stängde.
Men det gjorde vi såklart inte. Vi kom ut därifrån först 20.30... Vi var nog inte direkt drömkunden att få precis innan 20.00 med våra 4 fullproppade vagnar...

Allt gick bra till slut ändå! Vi bar in alla grejer i lägenheten sent igår kväll, och jag har längtat hela dagen efter att få åka dit och börja skruva ihop allt! :)
Tyvärr så var det två grejer som var slut, så vi får åka dit snart igen, kanske redan i helgen.
Nä, nu är det banne mig dags att gå hem! :)

Renoveringen 090405

Golvläggningen i v-rum ↓

...senare ↓

Golvläggningen i v-rum del 2 ↓

...senare ↓

Fika är ju ett måste... ↓

Garderoberna i "lill-hallen" ↓

...senare ↓

Renoveringen 090401

Sådär ja! Spotar, högtalare och vitmålat kökstak! ↓

Renoveringen 090329

Vardagsrummet, liiiite skillnad om man säger så... vem vill ha gult tak när man kan ha vitt?! ;)  ↓

Kökstaket blir nu vitt ↓

Renoveringen 090326

Så där ja! Nu börjar taket likna nåt! ↓
(bara målningen kvar...)


Hallen ↓

Varning!

Jag ville bara varna för en eventuell bombning av bilder på renoveringen här på bloggen. Så, nu vet ni! :)

Renoveringen 090324

Taket i köket ↓


Är man spackelmästare så är man! ↓

Fan också...

Jag kan summera eftermiddagen med ett ord. Fan.
Direkt efter jobbet stack jag till Sjöbo för att möta upp pappa och Robban, och hämta släpet på Shell. Vi gav oss iväg strax därefter, och det verkade gå som smort! Men, vi skulle bara lämna tllbaka en "taklift" på Beijer, sen skulle det bli IKEA för hela slanten...
Alla tre tycker att bilen (pappas) låter konstigt... Vi stannar till vid macken jämte Lusharpan, och kollar igenom bilen. Hittar inget. Fortsätter köra mot Beijer, och efter det mot motorvägen. Bilen låter fortfarande konstigt.
Givetvis dör bilen i korsningen vid Sussies Smörgåsbutik, men vi hade tur och kunde rulla åt sidan till en busshållplats...
Det blev med andra ord inget IKEA för våran del idag...

Men! Vi tänkte göra ett nytt försök imorgon (dock med en annan bil, så håll tummarna!).

Sååå just nu sitter jag vid Wille och Tereses laptop och skriver... Wille ringde och frågade om vi var sugna på plättar och kaffe... Mmmmm! Vem tackar nej till det?! Mohahaha, inte jaaaag!

Naaae... Det är väl dags att bege sig hemåt... Jag fick ett abrupt uppvaknande igår när jag kom på att det bara är tre veckor kvar tills vi flyttar... Gaaaaah!

Idag är det kök för hela slanten!

(Om ni undrar varför jag är uppe så tidigt så var det en viss person som slet upp mig bara för att personen i fråga hade försovit sig...ähum)

Nåja, idag efter jobbet ska jag, Robban och pappa åka till IKEA för att hämta vårat nya kök! Hur fantastiskt låter inte det?! Vi får bara hålla tummarna att allt finns...
Kommer ni förresten ihåg mitt drömkök? Ja, det blir nog inte riiiiktigt så ändå... Vi har kommit fram till att vi nog ändå ska ha en ganska neutral färg på kaklet. Det är ju roligare att kunna variera sig med färger med hjälp av detaljer tycker jag! Annars blir man så låst...

Usch, jag måste verkligen bli bättre på att lägga upp bilder, nu har vi ju målat färdigt i vardagsrum, kök och hall, taket i köket är färdigt och vi har även lagt ett mörkt laminat i kök och vardagsrum... *suck*


Nog för att detta är grymt snyggt...

...men det kommer nog ändå likna detta mer i slutändan.

Renoveringen 090321

Okej, detta var dåligt... Jag har sparat detta inlägg som utkast och inte publicerat det...smart! Nåja, den som väntar på nåt gott!

Hallen ↓

"Lill-hallen" ↓

Kökstaket under konstruktion ↓


Uppe med tuppen!

...idag också!
Fattar knappt det själv, men även dag har jag varit upp sen 05.30. Det känns ändå rätt bra faktiskt, då hinner jag fixa med lite grejer här hemma innan jag ska träffa Jenny och Johanna vid 11. Vi ska nämligen gå på jakt efter coola kläder till ett 80-tals partaj nästa vecka, hur kul låter inte det? Kommer nog bli grymt!


Men nä, jag skulle egentligen bara säga god morgon, så jag återgår till mitt té och min fralla och Sex and the City!

Moahahahaaaa!

Haha, förut idag så tog jag en paus från tvätten och disken och gick in på min gamla bilddagbok, och vad tror ni jag hittar där? En maaaassa gamla bilder såklart! :)














Vackert? Jo, jag vet...

God morgon!

Eller ja, jag har faktiskt varit upp sen 05.30...
Varför då tänker du säkert. (jag har semester* både idag och imorgon) Vem fan är uppe 05.30 på en ledig dag?! Jo jag! Moahaha!
Nä, men för det första så körde jag R till jobbet (han börjar 06.00), och sen har jag även haft tvättid sen 07.00, så jag har haft fullt upp!

Egentligen borde jag ju ta det lugnt när jag väl är ledig... Men alltså...det är så himla mycket som varken jag eller R hinner med eller har ork till när vi kommer hem på kvällarna. Så jag passar på att tvätta, diska, städa, rensa, ringa "viktiga" samtal och så vidare...

Angående stjärnan (*) däruppe, så tänkte jag bara berätta att anledningen till att jag har semester är för att jag och min
kära syster skulle ha åkt till Stockholm idag egentligen. Men efter vi hade bestämt detta (var väl nästan 2 månader sen?) fick jag och R tag på den bostadsrätt som vi nu har köpt, och nu finns varken tid eller pengar kvar till en resa till hvudstaden...
Tråkigt! Vi som skulle kollat på Bounce, gått ut och ätit god mat, shoppat och en massa annat kul...
Det får bli en annan gång...