Trötta små muskler

Ja, efter ett svettigt svingstångspass känner jag mig rätt så mör... Inte nog med det, så tog jag cykeln till och från träningen, och då är det alltså enbart uppför på hemvägen! *puh*
Ja jo, just det, jag fick alltså min fasters gamla cykel. En sån där härlig gammal damcykel :) Perfekt till lilla mig att ha när jag ska till jobbet och så :)

När jag var hemma hos mamsen och pappsen igår så passade jag på att ta med mig alla mina bilder, och hittade denna! Haha, det är säkerligen 3 år sedan, inte klokt vad tiden går fort!

image41

Ja tack!

Ja tack, jag tar gärna tillbaka den här kroppen som jag hade för nästan 3 år sedan. Tänk att jag var missnöjd med min kropp då, vad fan ska jag inte vara nu i så fall?!
Jag känner mig grymt plufsig och småfet (läs: dunderfet!) just nu... usch!

image40

Macro

Jag älskar verkligen att fota med macro-objektiv! Man hittar en massa coola detaljer och vinklar som man inte visste fanns!
Det var längesedan jag fotade nu, men några vitsippor fick det allt bli, hehe ;)

image39

Varit "hemma" idag

Ja, efter vi hade käkat upp vår bakismat hängde jag med mamsen hem. Kände för att hälsa på, och så skulle jag och pappa fota Åke idag med :)
Det var skönt väder även fast det inte var soligt, det var ju ändå varmt, och så passade vi på att grilla sen med ;)

image38

Bakis & bakismat

Sitter här och är lite halvbakis, och har precis syndat sönder hela mig. Jag åt pizza. Fy på mig! Fast det var jävligt gott :P

Som jag alltid gör på söndagar skulle jag kolla igenom vimmelbilderna (skulle kolla om Terese var med någon bild) men då hittade jag mig själv från förra helgen istället :P haha

image37


Linda, jag och Sabina på Trägårn'

Ullared & Babbel

Nu är jag hemma efter en lång och händelserik dag. Började på jobbet från 7.30-15.00, direkt efter det åkte jag, Åsa, Jenny, Heidi och Annica ner mot Ullared för att möta upp Lovisa och Elisabeth. Där gick vi och shoppade i ca 2,5 timme, sedan bar det av till Borås där vi hade bokat bord på Babbel.
Vi åt oss grymt mätta på deras underbara tapas, dock var servicen väldigt dålig ikväll!

Nåja, lite lön har man allt kvar, men nu gäller det att fördela ut resten ganska jämnt över månaden (vilket verkar vara den största utmaningen här i livet).

Robban är på väg hem, ska bli kul att se hur han reagerar på alla grejer som jag köpt till honom :) hihi...
Lägger kanske upp lite bilder under helgen på de plagg jag köpte, hittade några fina...

Läggdags? Natti på er iallafall! :)

Tittat igenom gamla foton

Har suttit en stund och kollat igenom gamla foton på datorn, väldigt underhållande måste jag säga! Såg att jag hade skannat in ett gammalt foto på mig och syrran när vi var små, och det är verkligen en av mina favoriter!
Så, för att jämföra lite la jag även in ett foto på oss från förra året när vi var på Rolling Stones konserten.
image36
Gissa vem som är jag ;)

Dagens låt!

Om jag ska välja en "dagens låt" så blir det utan tvekan denna! Jag vet inte hur många gånger jag har lyssnat på den, men den går ständigt på repeat på iPoden för tillfället ;)



Favvolåt & video

Jag var bara tvungen att lägga ut denna videon medans jag kom ihåg det. Jag har hört låten innan, men videon såg jag för första gången idag och den blir en ny favorit :) Ma´n blir verkligen på bra humör av alla härliga färger :)


Bara det svarta kvar

I fredags fick jag äntligen tag på ett Rolling Stones-linne! Men jag lyckades bara få tag på ett vitt, ville ju haft ett svart också... :( Men jag ska allt fortsätta rota inne på H&M även nu i veckan, hehe ;)

Ska åka till stan sen och träffa Pillan innan jobbet, det var allt ett bra tag sen :) Men om ett tag så kommer vi nog träffas ganska så väldigt ofta, hon har nämligen fått praktikplats på Harry's, kul! Hon bor ju i Svenljunga annars och pluggar på Tjörn och jag jobbar hela veckorna (och ibland på helgerna), så det är därför vi inte har möjlighet att träffas så ofta...

Förresten, idag vill jag laga nåt nyttigt! Jag vet bara inte vad... Jag är verkligen värdelös på att laga nyttig mat, det måste det bli ändring på! Tips?!

Nu ska jag gå iväg till närbutiken och hämta mitt paket med protein!


Just nu spelas:
Lars Winnerbäck - Min älskling har ett hjärta av snö


Talang

Satt och kollade på "Talang" med Robban, Kenny och Tim förut, och där var två boråsare som man kände igen, kul! :) Andreas även kallad "Rosen" har jag uppfattat som en väldigt blyg och tillbakadragen person, men i tv-rutan skötte han sig bra. Emil, bodde på Göta när jagvar liten och vi gick på samma skola i flera år, lustigt att se honom så många år senare :)

Nåja, för att ni ska ha något att skratta åt så lägger jag ut en mycket vacker bild från förra helgen när jag och Linda förfestade här hemma hos mig ;)


image35




Att pyssla om sig själv ibland

image33Jag tog precis en lång, härlig dusch. Skrubbkräm, skrubboll, hårinpackning,ja hela köret! Som avslut smorde jag in mig med Acos "Sun kissed" bodylotion. En klar favorit från förra året, och som finns kvar även i år med utökat sortiment, mycket bra produkter!

Nu ska jag slöa en stund framför teven innan det är bedtime. Vet inte om det är nåt bra att titta på dock, nån som har nåt tips till mig kanske? :)

Pigg som en mört

Klockan börjar närma sig elva, och det är nog trots allt dags att gå och lägga sig... Men jag är oförskämt pigg! Typiskt också... Nu ska jag försöka väcka Robban så att han inte ligger och sover på soffan hela natten...

Natti!

Just nu spelas:
The Knack - My sharona

Dålig uppdatering

Gosh, jag har verkligen varit dålig på att uppdatera denna veckan... Jag har inte haft lust bara... Plus att datorn har krånglat en massa också iochförsig.
Min faster och Linnéa gick precis,vi har käkat och fikat lite gott :)

Imorgon blir det den tredje jakten denna vecka efter Rolling Stones-linnen på H&M. Jag SKA ha ett svart och ett vitt!

Just nu spelas:
Elvis - Rubberneckin'

Träna

Nu ska jag käka lite frukost och läsa tidningen innan jag sticker ner till Friskis och tränar. Idag blir det step, gött.
Ska nog ta en snabb sväng på stan med, har hört att de säljer Rolling Stones linnen, det MÅSTE jag ha! Dom är ju grymma! Men med min vanliga tur är det säkerligen slut :P haha!

Jaja, hej på er!

Spelas just nu:
Lars Winnerbäck - Hugger i sten

3 år går så fort

Igår firade jag och Robban att vi har varit ihop i 3 år. Helt sjukt att tiden går så fort! Det har utan tvekan varit de 3 bästa åren i mitt liv, han är den bästa som finns.
Robban är världens snällaste, och jag skulle inte kunna tänka mig någon annan än honom. Jag är så lycklig att han är min <3


image29

image30

image31

Money money money!

Snacka om att jag blev överlycklig när jag kom hem igår! För första gången fick jag tillbaka skatt, och slapp betala! Nu är semestern räddad :D

Blev även glatt överraskad när jag skulle ta ut pengar för att fylla på mitt busskort... Trodde att jag kanske skulle ha en 300-400 kvar, men istället hade jag över 1000 spänn kvar! Kiiiiiligt gött!

Nåja, nu är det back to work som gäller! ;)


"Nytt läge"

Förra veckan kollade jag på första programmet av "Nytt läge" och fastnade för detta med en gång! Dels för att inredaren är grym, och för att jag och Robban kan få många bra tips när vi i framtiden ska köpa bostadsrätt. Visst att det kanske dröjer ett tag (dock inte allt för länge) men jag gillar att vara förberedd :)
Nu ska jag gå in på
tv3.se och vinna lite heminredning från Åhléns, håll tummarna vett'ja!


Nigella Lawson

Jag kan inte tänka mig en bättre slappis söndag än denna, när jag får titta på Nigella. Hon är min absoluta favoritkock. Åt helvete med GI och lättprodukter! :D
Och alla dessa underbara chokladtårtor och kakor hon gör... Det slutar alltid med att man sitter framför teven och dreglar, och skulle kunna döda för en chokladbit! Gaaaaah underbart!!

image28

Nageltajm!

image27

Sitter just i detta nu och fixar med naglarna för fulla muggar! För mig, jag vet inte hur det är för er, blir det alltid så att efter jag har använt nagellacksremover så blir naglarna snustorra! Även fast det då är acetonfritt!
Men! Nu är det så här att jag för några år sedan rotade igenom mammas sminkgrejor, och hittade den svarta lilla burken på bilden. Den återfuktar naglarna och nagelbanden och är kanonbra! Den är från Madame Chic, och jag vet inte om den går att köpa i butik, men mamma sålde iallafall deras produkter för många år sedan, finns säkerligen folk som gör det än! Men iallafall, grymt bra!

Spelas just nu:
MIchael Jacksson - Man in the mirror

Rajtan tajtan eller ej, det är frågan det!

Ja, blir det rajtan tajtan ikväll, eller inte? Är mer sugen på rajtan tajtan än vad jag är på "ej" :P hehe
Vet dock inte när, var, eller med vilka... Vet heller inte om Robban vill ut, annars får jag ragga hem lite folk, kanske finns det nån som vill förgylla min kväll? ;)

Efter träningen idag gick jag och Linda en sväng på stan. Vi köpte nagellack, jag behövde verkligen nya! Sen skulle hon åka hem och hjälpa sin kära mor att handla, men jag stannade kvar en stun och gick in på JC för att tråna efter de där underbara svarta Replay jeansen... Jag bestämde mig för att prova dom, och jag blev KÄR!
Så dom var tvungna att bli mina ;) Och jag tyckte faktiskt att jag förtjända dom eftersom jag har gått ner hela 5 kilo ;)
Wiiihoooo! :D

tjuvltittat.se

Så jävla klockrent! :D
http://tjuvtittat.se/lappar/kvallens-cajun-tema-presenteras-i-samarbete-med-cujo/

"Sverige pussas och kramas"

Haha, kollade precis på "Sverige pussas och kramas" grymt bra :D Får verkligen inte missas i fortsättningen! Nä nu är det bäst att jag bänkar mig framför tv:n igen, vill ju inte missa detta ;)

Min fina kiwi

När fruktgubben kom med våra fruktkorgar imorse, lade jag i vanlig ordning undan en kiwi (dom har en tendens att ta slut först nämligen), när jag sedan skulle ta med den upp till fikat, var den inte riktigt sig lik...


image26
Haha, ursäkta den dåliga bildkvalitén, men mobilen var det enda jag hade till hands :D
Det står alltså "MAFRUUU 2008-04-02",och ja, "mafru" är mitt smeknamn på jobbet...
Sedan står det "böla", och jag fattade ingenting förrän jag fått det förklarat av Fredrik & Stig *ähum* :P

27 Dresses

Nu ska jag och Robban kolla på film, 27 Dresses! Tänk att han laddade ner denna, han hatar romantiska filmer annars ;P

Go'kväll på er!

Kram Madde

Igår

Igår natt kunde jag verkligen inte sova... Jag drömmer om Sally nästan varje natt, vilket slutar med att jag ligger i sängen och lipar. Orkar inte med detta längre... :(

Jag satte mig iallafall och grejade med mina bilder som har legat och skräpat i en låda ett bra tag, så nu ska de bara upp på väggen i hallen :)


image25
Fotot på mig & Robban tog syrran på min 18-års dag, redigerat har jag gjort själv,
samt tagit fotograferat & redigerat rosen :)

Typiskt

Är det inte typiskt, att när jag har som mest inspiration och lust till att blogga, då går det inte?
Jag tänker på den tiden det tog att byta plattform ochsåvidare, det är väl lustigt att jag lyckas pricka in precis just den tiden att bli bloggsugen. Jaja, jag ska väl uppdatera med lite bilder från i lördags och så med. Tog visst någon bild igår med, den får jag lägga upp när jag kommit hem ikväll.

Bajj bajj!

Just nu spelas:
Slipknot - Before I forget