Julpynt

Nu har vi hämtat allt julpynt som var i källarförrådet.
Rörigt värre kan man säga... Gammalt och nytt, rött och vitt, snyggt och fult... Ja, det är väl bara att kasta sig in i högen då!
Har dock fortfarande inga gardiner ännu, har inte hittat några som passat riktigt... Om vi ska ha röda gardiner i vardagsrummet så blir det så himla mycket rött eftersom fåtöljerna är röda, svårt det där!


Jag har verkligen varit i min egna värld...

Det känns som att jag har levt i en liten bubbla.
För en liten stund sedan frågade jag Robban vad vi ska hitta på idag... Och sen kom jag på det... Jag måste ju städa idag! Det är ju första advent imorrn för hundra gubbar! Jag blev så glad när jag kom på det :)
Jag fattar dock inte hur jag har kunnat glömma av det, men det är en annan femma... Nåja, vi (okej, JAG) kom fram att vi ska köpa lite nya julgrejer, gardiner och sånt kul! :) Så jag får väl göra mig i ordning snart, så vi kan fixa det efter Robban har jobbat.

Vår fina julgran som vi hade förra året :)

Sommarminnen

Även idag har jag bläddrat i mitt lilla bildarkiv!
Fast idag drömde jag mig tillbaka till sommaren... De härliga, soliga dagarna vi hade i Stockholm, midsommaren som firades i Varberg och allt härligt vindrickande på balkongen! ;)






















Foto B & C

Jag har bläddrat i bildarkivet idag.
Jag fastnade i mappen "Fotokurserna" som innehåller de flesta bilderna jag tog under Foto B & C. Det är så himla kul att ha sparat alla dessa bilder, och att kunna blicka tillbaka och koppla ihop med en grymt rolig tid i mitt liv.
Ni ska givetvis få några smakprov!










Dagens motion - i efterskott...

Haha, jag hade helt glömt av att jag skulle börja redovisa "dagens motion",
jag kom på det när jag
kikade in hos syrran! :D

Nåja, förra veckan blev hur som helst inte mycket gjort, jag låg med huvudvärk i princip hela veckan, förutom på söndagen då jag och (hör och häpna) Robban gick en promenad på kanske 40 minuter.
Denna veckan har inte varit mycket bättre den (har fortfarande huvudvärk för övrigt), men idag gick jag (dock inte helt planerat) till jobbet. Ja, som sagt inte helt planerat, jag stod och väntade på bussen imorse i  vanlig ordning, och bussen kom inte på 20 minuter...
Då gick det förbi folk som sa att alla bussar var inställda pga att det var halt! Så det var ju bara att gå hem och ta på sig riktiga skor och börja stappla iväg till jobbet. (för ja, det var h-a-l-t)
Jag blev ju BARA 45 minuter sen till jobbet...

Så alltså, denna dagen slutar dagens motion på:
Promenad - 45 minuter

Jag ska öva på att bli realistisk

Jag har kommit fram till att jag inte är speciellt realistisk.
Om jag kommer på något som jag vill klara av eller fixa ska det helst ske på en gång.

Jag och Robban vill flytta till bostadsrätt. Nu.
Jag känner mig plufsig och vill börja träna. Nu.
Jag vill börja äta nyttigare mat. Nu.
Jag vill börja söka lite andra jobb. Nu.
Jag vill ta körkort. Nu.

Att göra allt detta på samma gång fungerar inte så himla bra. Jag är alldeles för stressad för mitt eget bästa. Och det sjuka är jag tänker på alla dessa saker varje dag, men har inte ens ork till hälften.
Så, nu har jag tagit beslutet att ta en sak i taget, och jag börjar med körkortet. (eller ja, jag har faktiskt hållt på ett tag, har till exempel halkan imorgon) Men jag ska i alla fall satsa helhjärtat på det!
Jag är faktiskt ingen jävla superwoman, även om jag vill tro det!
Wish me luck darlings!

Back to work tomorrow

Jobba jobba jobba!
Det ska bli skönt att komma tillbaka till jobbet imorgon... Det har varit tråkigt att vara hemma så mycket nu! Och huvudet är kanske inte helt okej ännu, men tusen gånger bättre, underbart!

Ses på jobbet imorrn mina kära apotekspolare ;)

Jag lever!

Jag vet att många (i alla fall Åsa) undrar om jag lever.
Jo, jag lever, jag har bara ingen ork. (sorry!)

Har man haft huvudvärk konstant i mer än en vecka så blir man till slut ganska less på det hela. Jag var i alla fall duktig och gick till farbror doktorn igår (det blev dock en kvinnlig doktor) och hon var väl lika förbryllad som alla de andra jag har pratat med. Nädå, hon tyckte att det bara var att fortsätta knapra piller. Men det har jag ju bara gjort i mer än en vecka. Då kan jag ju lika väl fortsätta ett tag till. Fuck you

Hon utförde även diverse tester på mig. Jag skulle vifta med armarna åt alla möjliga håll, och blunda samtidigt, jag skulle följa hennes jävla lampa med blicken, jag skulle återigen svara på tusen frågor. Jo man tackar ja!
Det var totalt bortkastade 120 kronor som jag la på det där jävla läkarbesöket.


När alla hade gått hem från kalaset igår (Robban fyllde år igår) kändes det som att huvudet skulle sprängas! Men jag tänkte att det kunde vara gött att värma vetekudden och ha som nackkudde, oh boy that was good! Jag vågar inte ropa hallelujah ännu, men mitt huvdud känns ungefär 100 ton lättare idag.
Hoppas det håller i sig!

Leilas jul

Jag blev överlycklig när jag såg att Leilas jul är ikväll! Kan knappast bli bättre! :)
Nu måste jag värma lite glögg och ta fram några pepparkakor så jag kommer in i rätt stämning ;)


bild från
tv4.se

Big no no

Idag har jag förmodligen gjort allt som jag inte borde göra.
I alla fall enligt sköterskan som jag pratade med igår angående min huvudvärk. Hon tyckte att jag skulle stanna hemma från jobbet, vila mig, kanske ta en kort promenad för att få frisk luft, undvika teven och att läsa överhuvudtaget.

Vad har jag då gjort idag?
Jag har varit på jobbet. Solat en snabbis med Åsa. Stressat runt på stan. Och gått på bio (Mamma Mia, som för övrigt var grym!).
Jag har gjort allt förutom att ta det lugnt. Men shit, det har verkligen varit SÅ tråkigt att vara hemma och inte göra nånting måndag och tisdag, jag behövde lite fläng. Och nej, huvudvärken har inte försvunnit, så det blir ett besök hos farbror doktorn imorgon.
Wish me luck!

Tisdag - dagens motion

Kom på igår kväll att jag helt hade glömt att redovisa "dagens motion"! Katastrof, jag vet!
Nåja, misströsta inte, här kommer det!

Dagens motion:
Okej, räknas förflyttning mellan datorn, teven, köket och badrummet så... Men just det, jag har ju faktiskt varit Pilens idag med, då blir det ju en promenad på 10 minuter...
(och jag kan ju säga att det var exakt samma igår...)

Måste fylla på medicinskåpet...

Nu börjar alla mina tabletter ta slut här hemma...
Nästan alla Alvedon, nästan alla Magnecyl och nästan alla Ibumetin. Som tur är, så har jag ju min kära Jenny som bor här på Trandared, så hon ska komma hit med några Naproxen till mig, tack snälla du!

Som ni ser finns det nog inget i min lilla medicinhörna som kan hjälpa mig. Det finns några Ibumetin kvar, sen är det bara nässpray, novaluzid, bakistabletter, tigerbalsam, xylocainsalva och plåster...
Måste fylla på mitt förråd imorrn!


Och vad sa då sköterskan som ringde upp? För det första hade hon tusen frågor, vilket i och för sig var bra, hon kändes väldigt pålitlig. Men hon kunde heller inte komma på något konkret som min huvudvärk kunde bero på. "Har du någon feber?" "Känner du dig yr?" "Har du varit förkyld nyligen?" "Ser du dubbelt?" "Har du ont i nacken?" "Använder du glasögon eller linser?" "Har du migrän i släkten?"...och så vidare.
Mycket bra frågor, men det enda jag kunde svara ja på var om jag använder linser eller glasögon (var dock inte längesedan jag kollade synen) och om jag har migrän i släkten, pappa har ju det.

Hon tyckte även att jag skulle vara hemma imorgon med, men jag får se hur jag gör med det, är så grymt tråkigt att vara hemma ju! Och skulle det inte gå över så ska jag ta mig till vårdcentralen akut på torsdag...

What's happening to me?

Nu börjar jag bli förbannat less på den här jävla huvudvärken!
Ringde vårdcentralen nyss, och de ska ringa upp mig strax efter tre... Får se vad de säger...

Tack mina kära arbetskollegor för att ni har kollat upp en massa grejer, ni är ju bara för söta! <3

Inte trött...

Damn, jag måste lägga mig snart!
Men bara en liten stund till vid datorn... Snälla? Lite till...

Jävla fanskap

Här har jag suttit och tjatat hål i skallen på Robban i tjugo minuter och sagt att han ska stänga av spelet så att vi kan kolla på tv tillsammans. Och vad i helvete blir jag tvungen att kolla på om inte nån JÄVLA fotbollsgala? Som att jag bryr mig ett enda skit om fotboll... I helvete heller...
Då var denna kvällen förstörd, tack!

Matlagning pågår...

Håller på och lagar käk just nu... Måste vänta på Robban bara, curryn och pastan var slut, och snäll som han är så gick iväg för att handla.
Det blir currykyckling á la Madde, vilket innebär tärnad och mycket välstekt kyckling med tomat och paprika i gräddsås, mumsigtfullibibblan!


Min dag - hittills...

Sova - Magnecyl - ♥ - Alvedon - TV tittande - Bob Marley - Frukost - Ibumetin - Soffan ♥ - Desperate Housewives - Datorn - Läsa bloggar...

What's next?

Nu har jag i varje fall bokat tid hos optikern... Det dåliga är att det inte fanns någon tid förrän nästa vecka, så jag få väl stå ut med huvudvärken ett tag till (om det nu är synen det beror på)...

Gamla godingar

Jag hittade lite gamla godingar på mobilen som jag tänkte att ni kunde få se ;)


Terese, Robban & Wille


jo, jag är snygg, jag vet...


Fredrik & Jenny på jobbet


Åsa tyckte att Jenny skulle pimpa rocken...


visst är han snygger?


härligt väder!


mm sommarmat på "Lilla Torget"



Söndag - dagens motion

Jag och syrran har diskuterat hur vi ska göra för att ta oss i kragen och börja träna ordentligt. Jag har fortfarande inte kommit på någor riktigt bra ännu, men jag tänkte att jag alltid kan redovisa det lilla jag faktiskt rör på mig här i bloggen...? I will give it a try!

Frågan är ju bara, hur exakt ska man vara?
Nåja, jag får väl prova mig fram helt enkelt...

Dagens motion:
Promenad - 60 minuter

Vi bakar pepparkakor - vad gör ni?

Jag och Terese har tjuvstartat julen idag!
Vi bestämde oss 20.05 att vi skulle gå till Coop Forum i mörkret, och regnet, och fick ett infall när vi såg kristyr och pepparkaksdeg. "Vi bakar pepparkakor!" Oh yeah!

Och just i detta nu sitter jag och Terese och dekorerar med kristyr, fint va? :)


Så här har ni dom, de underbara, första pepparkakorna för år 2008:





Lördag - vin & Guitar Hero

Jävlar vad sängen var underbar imorse!
Men ja, jag skulle ju gå upp vid 9, så det blev ju ingen "sovmorgon", lika bra det. Terese och jag åkte ut till Bollebygd för att kolla in utbudet på Fröken Emma, en mysig liten klädbutik :) Jag hittade dock inget klockrent, men jag har ju ändå inga pengar så...

Nu ska vi kolla upp lite priser på sprit och vin, inför resan till Danmark, och dricka något/några glas vin och spela Guitar Hero ;)
See ya!


20-års party hos Jenny ikväll

Det börjar närma sig partaj!

Jag slutar fem, ska hem snabbt och:
- piffa till mig
- välja något snyggt att ha på mig (kan vara mission impossible, vet ALDRIG vad jag ska ha på mig!!)
- försöka klämma i mig något att äta (alltid bra att grunda med något som kan "suga upp alkoholen", haha, snefylla nej tack!)
- eventuellt blanda ihop Rosa Pantern i en pet-flaska
- lägga vinet på en snabb-kylning

Ja, det nog det hela! Hinner nog inte med så mkt mer ;)
En sak är säker i alla fall, det blir ingen utgång för min del ikväll, det eeeekar på mitt konto... ho-hooo?

Sömnlös i Borås...

Det är alldeles för mycket tankar som snurrar runt i huvudet just nu för att jag ska kunna sova, så jag bäddar ner mig med en filt i soffan och sätter på Sex and the city...

Jag har tråkigt för övrigt...

Jag har grymt tråkigt!
Sitter här och "pluggar"... Det är tråkigt nu, men när jag väl blir färdig så blir väl allt jävligt kul hoppas jag...

Jag kanske skulle ta mig en liten bit mörk choklad?

Jag som trodde du var min bästa vän...

Jag som trodde du var min bästa vän!
I alla fall när huvudvärken gjorde sig märkbar i fredags...och i lördags...och i söndags...och igår...och idag.
Men icke! Nu måste jag skaffa mig en ny bästa vän!

Jag blir galen om inte huvudvärken försvinner snart!!

4 vackra ting...

...och bara 3 till sen är jag nöjd! ;)

Jag menar givetvis kopparna från Anna Kraitz! Kunde bara få med mig fyra olika färger idag, det fick bli grön, gul, svart och vit. Bara röd, turkos och mörkblå kvar! Och egentligen brun, men den vet jag inte om jag vill ha, får se!

Sitter just i detta nu och dricker thé i den gröna, och jag har verkligen inte ångrat mig.


Fika!

Min och Åsas fika består till största delen av Geisha och annan god choklad.
Förbjudet, jag vet... Enligt mig själv ska jag inte äta så kallad "onyttig" choklad på veckorna, utan bara mörk choklad över 70%, som då ska vara "nyttig". Och jo, det är väl ´"nyttigt" också, det innehåller antioxidanter och ska vara bra även för hjärtat, men också där tror jag att det ska vara måttligt. Men jag har aldrig varit bra på det där med måttlighet...

Direkt när jag slutar kommer Sara och plockar upp mig, får se om vi ska sola eller ej, men huvudmålet är att vi ska ut till
min fasters butik i Sandared. Sara ska beställa bestick från danska märket Rosendahl, som för övrigt har grymt snygga grejer!
Får se om jag kanske plockar hem några snygga koppar med fat av Anna Kraitz idag med ;)

Grattis pappsen!

Grattis lille pappsen på fars dag! :)


Happy Birthday!

Idag fyller allas vår partydrottning Åsa hela 21 år!
Grattis min lilla Åsofski!



Vad gör ni ikväll?

Från början hade jag och Robban inget planerat idag. Men som tur var så fixade Terese så hon slapp jobba imorgon, så nu kan vi dricka vin allihopa ;)
Najs va?


Fikarast!

Äntligen fikarast! Jag och Åsa har hittills firat fredagen med lite choklad ;) Senare ska det firas vidare med vin och kanske också räkor om vi har tur ;)

Försökte febrilt få tag på Robban precis, vi har ju inte varit på systemet ännu! Och så ska jag hinna sola på det med! Fattar inte hur det ska gå... Och sen hem, och så kommer förmodligen Wille och Terese upp till oss lite senare med, och då ska det supas och spelas Guitar Hero ;) Wille hade önskemål om det för att han var GRYMT sugen på att lira ;) haha

See ya'll later!

Fredagen är den dagen som får en att orka...

Tänk om fredag inte hade funnits!
Det hade varit en katastrof för mig, för det är den enda anledningen att man orkar jobba de andra dagarna i veckan. Fredag har alltid varit en "helig" dag för mig, och även för min familj. Ända sedan jag var liten har vi alltid ätit tacos på just fredagar, och ätit ostbågar och polly efteråt.
Men det som är det allra bästa med fredagar är att man både kan ta det lugnt eller festa om man vill, det går lika bra vilket som!
En grej till är att det alltid blir en speciell "fredagskänsla" på jobbet. Alla är på glatt humör, och lite mer muppigt konstiga än vanligt.
Pricken över i:t hade varit om vi införde "färgdagar" på jobbet, precis som
Karin Olofsson gör! Hade vart grymt kul!

Nu är det snart läggdags, och imorgon bitti när jag vaknar är det fredag, gud va härligt!


Vilken morgon!

Första tanken när mobilen ringde imorse var:
"Shit, Gud måste skämta med mig, det KAN inte vara morgon redan!".

Usch, och så känner jag mig stressad idag med, massa saker som ska hinnas med... Huvudvärken har redan gjort sig märkbar...

Nu drar vi snart till staden

Nu har jag Terese precis sminkat oss, och om ca 45 minuter kommer taxin! Vi ska nämligen ut och äta på Georges Kolgrill, Borås bästa restaurang! Efter det blir det nog utgång, med lite drinkar och så. Jag och Wille kommer förmodlígen beställa Rosa Pantern, Terese RedBull-Vodka och Robban en öl.

Ses i dimman!