Hemmagjord chokladtryffel

Mörk choklad är underbart. Ljus choklad är underbart. Vit choklad är underbart. Choklad är guds gåva till mänskligheten enligt mig ;)

När jag tänker på chokladtryffel tänker jag på Berg's i Borås. De har den mest underbara chokladtryffeln som finns! Så, bara för det har jag blivit nyfiken på hur man gör tryffel, och nu ska jag prova! Wish me luck!


Here we go!

Okej, matlagning och städning, here I come!


Mitt nya i.d smink

I måndags var det en helt galen shoppingdag! Men det absolut bästa köpet som jag gjort på flera månader var ändå mitt i.d smink. Jag är grymt nöjd! För att få en jämn och fin hy förut så var jag tvungen att använda både foundation och puder, men nu räcker det med i.d's mineralfoundation.



Jag passade även på att köpa mig en riktigt bra borste, och smakar det så kostar det... Hela kalaset gick på 748kr. Men den supertrevliga tjejen på
Ciluette sa att en burk med foundation brukar räcka i 6-9 månader, så det var ju ändå värt det!

Det gör ont i hjärtat

Ja gud, mitt hjärta blöder, jag blir verkligen illa till mods när jag läser sånt här! Jag skäms över att vara människa...

Slöa eller städa? Det är frågan...

Okej, ska jag slöa eller städa?
 
Den Madde som festade igår och har en jobbig vecka framför sig säger slöa. Den Madde som hatar diskberg och tvättberg säger städa.

Bilder från igår

Igår var vi ju hos Wille och Terese för att dricka vin och äta ost, det blev riktigt lyckat! Grannen bjöd ner oss för att spela krocket (det har jag inte gjort den jag var liten, skitsvårt!).


Här förbereder vi osten i köket


Sen skulle Robban stolt visa upp sina nya leksaker för Wille


Här har vi alla härligheter!


Sen kom även Cicci, Hanna, Magnus & Mattias och joinade oss


Bara för att alla blev så jävla snygga...


Sen när alla hade gått så skulle vi spela Monopol


...som slutade med att Wille spillde ut kaffe över hela spelet


Choklad i stora lass

Just nu har "Junitjejen" en tävling där man kan vinna choklad, hur underbart låter inte det?! Som det stora chokladfreak jag så måste jag självfallet vara med :)

Tävlingen hittar ni här

Sedan gick jag även in på länken om de 7 chokladhemligheterna, och bara för det så har jag blivit så gryyymt sugen på choklad att jag bara måste köpa det idag!

Ost- & vinkväll

Ikväll ska vi hem till Wille och Terese för att dricka vin och äta ost, riktigt mumsigt! Sitter och funderar på vilket vin man ska ha bara... Ett rött ska det ju självklart vara, någon som kan tipsa kanske?

Och förresten, jag måste bara berätta en grej för Jejo: Jag har packat Fenantoin idag! :D


Natti natti!

Nu är det banne mig läggdags! Ska se om jag lyckas släpa bort Robban från soffan, och istället lägga honom i sängen... Undrar om han tror att jag går till gymmet tio gånger om dagen? Jag menar, stark är jag faktiskt inte!
Nåja, god natt, det är en ny dag imorgon, dock en dag utan Jejo. Hoppas du får en härlig ledig dag Jejo! :)

Min nya fina badanka

Okej, snacka om i-landspryl. Det är en totalt onödig grej, men om man ändå ska göra något så tråkigt som att duscha kan man väl åtminstone få lite musik samtidigt?

Provade den förut, och jag älskar den, så himla söt!





(btw så är den köpt på
coolstuff)

Allas vår Jejo

Allas vår Jejo (läs: Jenny) jobbar sin sista dag hos oss idag. Det betyder att "Das Dreamteam" splittras, men vi kommer självklart fortfarande umgås :)

Jejo har varit en av de allra bästa jobbarkompisar jag någonsin har haft! Tack för att du har förgyllt min och många andras tid här på Apoteket! Det blir ju aldrig det samma utan dig ska du veta Jejo, men jag är väldigt glad för din skull!
Det kommer gå kiiiiligt bra för dig i skolan ska du se ;) I believe in you ;)




Ja, jag är en surfitta

Ja, jag erkänner att jag är en jävla surfitta när jag är hungrig och precis har kommit hem från jobbet! Men va fan, det är väl mänskligt?!

Anledningen till att jag använder ordet "surfitta" är för att jag verkligen känner mig som en när jag är sur, punkt!

Men det är väl bra, för då vet ni (läs: Robban) att när jag är en riktigt jävla surfitta så är jag hungrig eller trött, då är det bara att ge mig en macka eller leda mig till soffan, it's as simple as that!

Tisdag

Jag är bra trött just nu, jag har stått och stekt alla kantareller och lagat mat fram till nu... Fast egentligen är det ganska avslappnande, har ni tänkt på det? Man kan stå helt i egna tankar (eftersom du inte behöver vara rädd att någon stör dig, för då kan de ju bli tvungna att hjälpa till...) och planera vad man ska göra nästa dag eller som jag, fundera ut hur jag vill ändra om i bloggen och lite annat smått och gott.

I början, eller för ett tag sedan, körde jag alltid en "dagens". Nu gör ju alla andra det så egentligen kanske det inte vore så roligt att börja med det igen, men ändå så kan det vara som en bra sammanfattning av dagen, eller hur?
Jag tror att jag ska sitta och klura på vilka "dagens" det ska vara, så får vi se hur det blir helt enkelt :)

Just det, igår var jag ju ledig, och eftersom det var löning blev det en hel del shopping ;) (till min stora förtjusning såklart, och till Robbans förtvivlan, haha!)
Det var bland annat utförsäljning på Nelly här i Borås (hittade en del fynd, t.ex. ett par rosa pumps för 20kr). Sedan har jag även varit på jakt efter ett bra shampo/balsam och det slutade med att jag köpte från Joico, hoppas det funkar bra!


Såg även att jag kan stryka en del grejer från
min gamla lista

M a d d e  b e h ö v e r :
- Hårspray!
- Nya träningslinnen/t-shirts
- Ny foundation (mineralfoundation från i.d. förmodligen)
- Nåt bra shampo/balsam (tänkte prova Redken, ska vara bra?)
- Nya linser (tråkigt att lägga pengar på...)
- Underkläder (Gina, here I come!)

M a d d e  v i l l  h a :
- Sex and the city-skolådan (vad ska man annars göra i höst?!)
- Dansmatta till PS3:an
- Jeans m. hög midja från Cubus
- "Höst"-stövlar
- Nya toppar! (rent allmänt, hatar alla som finns i garderoben för tillfället)

Min mage skriker!

Min mage skriker efter mat! Eller nej, den vrååååålar! Ge miiiiig!

Filmtajm

Nu ska vi kika på en film som heter "Street kings". Jag har absolut ingen aning om vad det är för en film, men jag hoppas verkligen att den är bra!



Man måste ju självklart ha lite tilltugg, eller vad säger ni? ;)

Har du inget att göra?

Sitter du där hemma och bara slöar framför teven eller datorn och inte har något vettigt att göra? Då har jag lösningen! Kom hem till mig och hjälp mig att städa! Här finns maaaaassor att göra, tro mig! *komsi komsi*



Nä, men seriöst... Jag fattar inte hur jag ska orka med detta... Jag har i och för sig inte gjort så mycket idag (förutom tränat pilates då) så egentligen borde jag ta tag i det, men det är inte ens "min" disk! (jag och Robban kör "varannan systemet" för att slippa tjatet om vems tur det är och så...) Men jag mår fruktansvärt dåligt av att det ser ut såhär, jag får panik! Gaaaah!

Träning här hemma

Jag blev inspirerad av Lina för ett tag sedan när hon berättade att hon brukar träna Pilates hemma. Så, nu har jag suttit och letat upp mina favorit-pilates-klipp (och självklart testat en massa), får hoppas på att det blir fina resultat ;)




Finn ett fel

Vi var på Borås Djurpark nu i somras och när vi gick runt där såg jag detta.
Ser ni något fel? ;)



Ikea-katalogen!!

Till min förtjusning såg jag att IKEA-katalogen hade kommit! Jippie, nu har jag något att göra ikväll! (förutom att rensa alla kantareller då :P )


Svampplockning!

Okej, efter fem timmars traskande i skogen får man väl känna sig lite mör? Inte nog med att jag känner mig mör, jag har grymt ont i ryggen! Ska ta och värma min riskudde sen, hoppas det hjälper... 

Vi hittade en hel del kantareller och det är så himla roligt! Ni vet, när man hittar ett ställe med några kantareller och vänder sig om och ser ännu mer? Vilken kick! (ni tycker säkert det låter hel-löjligt, men de som brukar plocka svamp vet vad jag pratar om...)
Och när man då har hittat ett sånt ställe så blir man så himla stressad och krafsar snabbt ihop allting. Men varför? Man är ju typ helt själv i skogen! :D Haha, alltid lika kul varje gång...

Syrran skrattade så jag trodde hon skulle pissa på sig när farmor ramlade i en vattenhåla mitt i skogen, haha, det såg grymt roligt ut!

Tack Jejo för lånet av gummistövlar! ;)























Ja, och nu över till det tråkiga, rensningen!

Avskedsfika för Lovisa

Nu har vi alla precis fikat här nere för att tacka av Lovisa. Tomt kommer det bli! Men jag hoppas att hon får det bra i Norge, tror det kommer gå riktigt bra ;)
Du får sitta och mysa med ditt thé och din choklad på kvällarna när det är lite kyligt, Lovisa ;)

Klockan fyra kommer syrran och farmor och hämtar mig här utanför jobbet, då ska vi hem till farmor och laga lite mat tillsammans. Det blir antingen tacos eller kräftor/räkor, gott vilket som tycker jag! Frågan är bara vilket vin vi ska ha...
Jaja, men vi ska i alla fall sova över där, och sen imorgon förmiddag så ska vi åka iväg och plocka svamp, och då ska även pappa följa med :)

Hoppas ni får en trevlig helg, för det ska jag ha! ;)

Nu blev man visst ensam...

Alla andra gick möte nu, så här är allt heldött... Kan inte tiden bara gå lite fortare? Hade varit underbart att komma hem och få gosa ner sig i soffan med en kopp thé, helst ska det vara Peach Passion från Berg's i Borås. Det är utan tvekan den mysigaste lilla butiken i stan! Jag köper alltid mitt thé där, och gärna lite av deras chokladtryffel som är helt gudomlig. *mums*

Har en massa grejer att göra efter jobbet (i vanlig ordning). Egentligen vill jag bara hem... Men måste man så måste man! Ett plus är ju att jag har bokat solning ikväll, det är avslappnande! Kanske rentav blir en tupplur ;) hehe

Back to work!

Tvätta sminkborstar

Som alla andra bloggerskor (alla gör det visst nu för tiden?) så tänkte jag tvätta mina sminkborstar! Personligen har jag nog aldrig haft en tanke på att de faktiskt samlar på sig en hel del smuts... Men bättre sent än aldrig sägs det ju!

Sen blir det god natt och adjö för min del, det är trots allt en ny dag imorgon ;)

(inte världens bästa bild, jag vet, men ljuset i badrummet är inte att föredra...)

Parfym från The Body Shop

Efter jobbet idag så gick jag in en sväng på The Body Shop (tänkte att det kunde vara kul eftersom det var ett tag sen) och det första expediten sa till mig var:
 
- "Jamen det är ju du, det var ett tag sen du var här va?"

Okej, nog för att brukar gå på stan en del, men där brukar jag ju ändå inte hänga varje gång? Nåja, hon var trevlig i alla fall så jag passade på att fråga efter en parfym som jag köpte där för några år sedan, Moonflower (helt underbar!!). Och dom hade bara två flaskor kvar, dessutom på rea (my lucky day?), så jag köpte givetvis en ;)



Tacos

Tänk er vad underbart det kändes för mig när jag precis kom innanför dörrn och får se Robban laga tacos!? Yes! Exakt vad jag var sugen på, tack älskling!

Nu ska här ätas! ;)

Brainstorming

Åsa har ett problem. Hennes morfar fyller år på söndag och hon vet inte vad hon ska köpa för present. Som de snälla och underbara jobbarkompisar vi är så brainstormar vi under lunchen.

- En ny svampkorg och gummistövlar?
- Näää, det har han redan en massa...
- En termos då?
- Haha, morfar och termosar, det går inte!
- Men en fin korg med massa godsaker i då? Typ kex och ost?
- Näää, det hinner ju bli gammalt, han är ju helt själv.
- En ljudbok kanske?
- Han har ingen cd-spelare...
-
(jag) Okej, jag vet. En eltandborste!
- Morfar har löständer...

Nåja, försöka går ju i alla fall ;)

Maddes behöver/vill ha listor

Satt här med hemligt material som jag håller på att läsa igenom för fullar muggar.

Jag tyckte dock att eftersom jag har varit så duktig idag så fick jag göra något roligt. Det vill säga planera hur kommande lönen ska spenderas! *flinar*

M a d d e  b e h ö v e r :
- Hårspray!
- Nya träningslinnen/t-shirts
- Ny foundation (mineralfoundation från i.d. förmodligen)
- Nåt bra shampo/balsam (tänkte prova Redken, ska vara bra?)
- Nya linser (tråkigt att lägga pengar på...)
- Underkläder (Gina, here I come!)

M a d d e  v i l l  h a :
- Sex and the city-skolådan (vad ska man annars göra i höst?!)
- Dansmatta till PS3:an
- Jeans m. hög midja från Cubus
- "Höst"-stövlar
- Nya toppar! (rent allmänt, hatar alla som finns i garderoben för tillfället)


Potatishjärta

Haha, när jag skulle skala potatis hittade jag denna skönheten:


Lagligt att förgripa sig sexuellt på djur?

Visste ni att det för tillfället är helt fritt fram att förgripa sig sexuellt på djur? Det finns alltså ingen lag som säger att det är FEL! Är inte det helt sjukt? Jag blir blir fly förbannad bara jag tänker på det.

Gör som jag och många andra och skriv på
p r o t e s t l i s t a n.

Magknip...

Har precis ringt till jobbet och sagt att jag är hemma idag... Jag vet inte vad som har hänt, men jag har världens magknip! Kan vara det att jag var på kalas igår, och fick i mig något?
Jag har i alla fall ingen aning, men nu ska jag fan lägga mig och hoppas att det har gått över när jag vaknar!


Fin present av Robban

Igår fick jag en fin present av Robban. Det är ganska ovanligt (men vääääldigt uppskattat) att jag får presenter "bara sådär", jag brukar oftast bara få presenter när jag fyller år eller vid jul. Men han överraskade mig och kom hem med ett paket, och kan ni gissa vad det var?

T a a a d a a a a a a!





Visst är dom fina?!

Kalasdags!

Nu ska jag springa ner till bussen, och sen bli hämtad av mamma och pappa. Vi ska fira min kusin Linnéa som fyller hela tolv år idag! Grattis kussen! ;)

(btw så är jag helt kär i min nya "jacka")


Party party!

Med denna grymt heta bild på mig vill jag tacka alla som förgyllde kvällen igår! Tack! :D
Kan det bli hetare? Skulle inte tro det!


Tralalalalaaaa

U n d e r b a r t  trallvänlig låt!


Jag har hittat boven!

Nu har jag banne mig hittat den lilla jävlen som proppar våran balkong full med spindelnät! Och han är verkligen inte liiiiiten direkt!!





Tips på bra partylåtar?

Jag är så grymt trött på alla låtar jag har på datorn! Någon som kan tipsa mig om några grymma partylåtar?


Underbar kväll

Kvällen har varit otroligt fin, himmeln var härligt rosa lite tidigare ikväll, ungefär såhär:



Äntligen fredag!

Fredag. Det är den bästa dagen på hela veckan. Man har jobbat sig igenom en hel vecka, och så har man hela helgen framför sig, kan det bli bättre?

Efter jobbet stack jag ner till stan direkt och köpte hårfärg (som jag har i håret just precis nu) för att sedan skynda vidare till Kransmossen där jag, Jenny, Therese och Webbe (hunden) skulle gå en långpromenad.
Och jag, jag blev helt överlycklig när jag fick se en kopparödla ligga där på vägen, medans Therese och Jenny stod äcklade bredvid mig.


Visst är han fin?


Torsdag

Jag hade ingen lunch med mig till jobbet idag så jag tänkte gå bort och handla en sallad på caféet. Väl där tänkte jag även "lyxa till det" med en loka till maten. En av färgerna på flaskorna sticker ut och jag har inte sett den förut. Det var en ny sort, jordgubb/guava!
Mycket smakrik, men jag vet inte om den var god? Personligen tycker jag att det behövs en massa iiiiis till!




Efter jobbet var jag tvungen att sticka en sväng till Knalleland och hämta ut min telefon som varit på lagning. Istället för att få tillbaka den gamla så fick jag en splajsans ny! ;) Inte alls dumt!

Och när jag kom hem visste min älskling preciiiis vad jag behövde <3



Vilken lättnad...

Igår tog jag och Robban ett gemensamt beslut som förhoppningsvis kommer att göra livet lite enklare. Det känns grymt bra!

Vi satt även och kikade runt på nätet efter bostadsrätter, priserna är dock väldigt höga för tillfället, men enligt "experterna" så ska det sjunka har jag hört. Vi skickade i alla fall ett mejl till en mäklare om en lägenhet som vi blev väldigt intresserade av. Läget är kanske inte det bästa, men lägenheten har potential och även ett bra pris. Hoppas hon hör av sig idag :P

Ska kika mejlen nu bara för det, haha!

Tack tjejer!

Tack mina goa tjejer för en mysig fika! Det var precis vad jag behövde ;)

Har tagit en riktigt lång och go' dusch nu, med hårinpackning och skrubbkräm, underbart! Nu är man sådär härligt seg-mysigt-trött...
Natti på er!

Orkar inte...

Jag fick precis en depressionsattack... Den bara dök upp och gav mig en fet jävla smäll...
Orkar inte ett jävla piss för tillfället...

En cappuccino och en kanelbulle

Jag ska inte fika förrän efter fem idag, men ändå så har jag gått och tänkt på vad jag ska äta i flera timmar. Nu har jag kommit fram till att jag för tillfället är sugen på en cappuccino (godaste kaffet gör ju mamma i och för sig) och en kanelbulle. Men det hinner säkert ändra sig fler gånger ;)

Sen är jag stressad. För Robban kanske inte alls skulle tvätta idag, han kanske skulle iväg och spela badminton med några jobbarkompisar, och då måste jag hinna med att tvätta också! Gaaaah!

Tur i alla fall att vi köpte oss en torkställning i helgen, ifall det inte hinner torka...


Någon som provat i.d smink?

Sitter här och funderar på smink. Mineralsmink då alltså. Jag har hört att det ska vara så himla bra, men det bästa för min del vore ju att få höra från någon som har/har haft liknande problem som jag har. Jag har haft dålig och "oren" hy (glansig och finnig) sedan jag var tolv år. Det blir åtta år i år. Och det är jääävligt länge.
Jag har provat alla apotekets produkter, Proactive, Herbalife, Nivea, Loréal och många många fler. Men vad jag har lärt mig är att det inte alltid är rengöringen som är problemet. Jag har alltid varit noga med att rengöra min hy morgon och kväll. Så jag tänkte att felet kanske ligger i det smink som jag använder?

Någon som har provat i.d smink och tycker att det har gett resultat? Det är ju inte det billigaste så det vore ju inte så roligt för plånkan om man slänger ut en massa pengar och det sen inte är bra...

Post!

När jag kom från jobbet hade jag i vanlig ordning fått post. Men nu var det inte bara räkningar och reklam, utan ett "bubbel-kuvert". Kan ni gissa vad det var? Mitt halsband som jag beställde från Sannorna! Snacka om snabb leverans...
Tack tjejer! (de har även önskemål om att man ska ta en bild med halsbandet på sig, men det får jag göra en annan dag för idag känner jag mig bra sleten...)

Egentligen borde jag plocka in våran kvällsmat, men jag orkar inte! Och Robban har däckat i soffan så han kommer nog inte heller att göra det. *suck*
Så här smaskig kvällsmat bir det i alla fall om jag får bestämma ;)


Idag slutar jag "tidigt"

Idag, när jag för en gång skull slutar "tidigt", det vill säga fyra, så har jag bokat en massa grejer att göra efter jobbet... Alltid så!

Men imorrn, då slutar jag fem, fast efter det ska jag göra en väldigt rolig grej, nämligen fika med Jenny, Åsa och kanske Heidi med.

Just det, någon som något bra tips på vad man kan ge för present till en tolvårig tjej? Hon är über intresserad av hästar (har en själv för den delen) men jag kan inte ett skit om dessa djur...


Hellre för mycket än för lite

Nu när jag förberedde mig för att sitta i sängen med laptopen i knät, kom jag på att jag hade min choklad kvar. Och fanns det några bitar kvar? Jodå, och det var faktiskt inte bara åtta bitar kvar, utan hela tio bitar! Det ni!

Okej, det är väl kanske inte världens mest hälsosamma grej att sitta sent på kvällen och möla i sig choklad, men gott som fan är det iallafall! På tal om hälsosam, så var jag ju och tog prover idag, och det var ju såklart ingenting. Så nu behöver jag inte oroa mig mer! Eller?

Just det, det var ju inte det jag egentligen tänkte skriva om när jag tänkte på hälsosam, utan det var att jag faktiskt måste börja träna. Hur lite jag än vill så vet jag att det blir roligare om bara man har kommit igång. Jag tänkte börja lite mjukt med powerwalks och step-pass. Kanske lite gym med. Ni får hålla koll på mig så att jag håller vad jag lovar också, för här kan det vara ganska mycket snack men ganska liten verkstad... *ähum*

Jag får helt enkelt ladda över Bodywork 3 till iPoden, sen har jag inte så många ursäkter för att inte röra på mig! (den enda jag kan komma på för tillfället är att jag faktiskt inte har någon regnjacka, så det blir ju lite jobbigt att gå ut om det regnar...)

Tandborsten och Fluxen väntar på mig i badrummet, natti!


Present av Jenny!

Idag var det Jennys första dag efter semestern, gud vad skönt att hon äntligen är tillbaka! Hon hade iallafall med sig en liten present till mig som hon köpte i Stockholm på Stockhome.



Jag fick såna här gulliga JellyBeans med hur coola smaker som helst! Eller vad säger ni om "smörade popcorn" eller chokladpudding?! Det sjuka var att det smakade exakt så! Men jag kan ju tillägga att de där popcorn-godisarna inte var någon höjdare, väldigt skum smak...

Måndag eller lördag? Det är frågan...

Jag, Robban och Wille har idag bestämt oss för att måndagar inte alls behöver vara hemska. Vi har gjort denna måndagen till en lördag!
Hur gör man det?!

Jo, man dricker några bärs, lagar god mat tillsammans, gör en smaskig efterätt där det även serveras portvin till, dricker kaffe och slutligen käkar chips. Så! Då har man en lördag. Svårare än så är det inte, prova vett'ja!



(efterrätten blev faktiskt riktigt god, jag hällde i en massa blåbär i en pajform, hällde över kokos och vit choklad uppepå och sen in i ugnen, klart! och med vaniljglass till då...)

God eftermiddag!

Shit "påmm fritt" (orkade inte stava ordentligt, det ser så fult ut..?) vilken jädrans huvudvärk jag har! Känns som att hela skallen kommer att explodera vilken sekund som helst...
Jag hoppas (för Robban skull) att mina åtta rutor Marabou Mjölkchoklad ligger kvar på mitt nattduksbord där jag lämnade dom, annars så jäääävlar!

Regnar det ute förresten? Hoppas inte... Jag har visserligen paraplyet med mig, men jag har bara ballerinaskor på mig idag, så det skulle ju bli änna blött om fötterna då va...

See you later!

Ny header

Jag vet inte om jag är nöjd med den nya headern... Jag tror inte det. Men den får iallafall vara där sålänge tills jag har gjort någon bättre.

Filmen var helt okej, jag tror felet var att jag hade för stora förväntningar, om ni förstår vad jag menar. Plus att den var för lång.. Snacka om att jag hade ont i arslet efteråt ;P

Nåja, imorgon är en ny arbetsdag, men jag har en grej att se fram emot iallafall, och det är att min älskade Jejo (läs: Jenny) kommer tillbaka efter semestern! *hoppar och studsar*

Om jag överhuvudtaget ska orka upp imorgon så är det bäst att jag går och knyter mig, gonatt!

Matdags!

Nu ska vi "laga mat"!




Man fåååår faktiskt strunta i att laga riktig mat på söndagar, håller ni inte med? Kan ju även passa på att rekommendera den Mexikanska Tacopajen, den är grymt god med en sallad till!
Och Robbans favorit är Pasta Alfredo ;)

Bio ikväll

Ikväll blir det bio med Wille och Terese, Batman "The dark knight" ska vi se och jag har h ö g a förväntningar! Har hört att den ska vara väldigt bra. Så jag var iväg förut och köpte smågodis och ramlösa, man måste ju vara väl förberedd!


Jag måste byta över till den andra datorn sen med, vi har fortfarande inte fixat Photoshop till laptopen, och jag tänkte kolla igenom lite bilder från igår...

Jisses amalia!

Vilken lycka! Jag blev glatt överraskad när jag loggade in på bloggen idag och såg att jag igår hade drygt tio gånger fler besökare!

Ni är alltid välkomna tillbaka ;)

Min klocka!





Igår var min lycka total när min urmakare ringde och sa att min klocka var färdig! Jag har ju bara väntat sen april eller nåt... Men jag är iallafall lycklig, för jag har verkligen saknat den!

Designen på bloggen är i princip färdig, bara en ny header som ska göras... Men det får bli imorrn, för nu har vi beställt taxi hem till Nille!

See ya!

Ombyggnad pågår!

Håller på att ändra designen på bloggen, hoppas det blir färdigt idag!

Beställt av Sannorna!

Nu har jag skickat iväg en beställning på ett halsband med budskapet "kärlek" till Sannorna! Kan knappt bärga mig tills det dimper ner i brevlådan!

Det närmar sig 17...

Nu är det bara ca 35 minuter kvar tills jag slutar för dagen, gött! Mamma, pappa och Robban kommer hit och hämtar mig, och så ska vi åka direkt ut till farmor i Sandared där vi blir bjudna på middag. (sen ska vi sova över hos mams och paps med...)

Pia var gullig och hade med sig en himla massa marshmallows till oss idag, så man har ju käkat en del onyttigheter... Och inte nog med det så var jag iväg och köpta en rulle med Marabou Mjölkchoklad *hihi*.
Hoppas bara att jag orkar äta någon mat hos farmor!


Shit i jävla helvete...

Jag har funderat i typ två veckor nu... Jag är grymt törstig heeeela tiden. Jag har alltid en vattenflaska på jobbet, och det verkar inte spela någon roll hur mycket jag dricker, det avtar ändå inte!
Diabetes, ekar i mitt huvud.

Men, jag tycker ändå inte att man ska lite på bara ett symptom, så jag
googlade för läsa mer om symptom för diabetes.
Och nu har jag beslutat mig för att ringa och boka en tid för provtagning.
Hjälp?



Symptom på diabetes

ci Obefogad och överdriven trötthet.

ci Humörsvängningar, snabbt uppblossande ilska och irritation, (som ibland då skylls på tröttheten). (jag haft hemska humörsvängningar i typ 2år, och jag har ingen aning om varför...)

ci Törst och därmed ett ökat toalettspringande.

ci Diabetes är lömskt så till vida att det inte framkallar någon som helst smärta.

Det värsta av allt är att allt stämmer in på mig. Behöver jag bli orolig då?


Gaaaah!

Igår kväll var det rena rama mission impossiblet att ens kunna somna! Det gick bara inte! Tur för mig att dom visar SATC så sent på kvällarna numer, hehe.
Gick även och satte mig en sväng vid datorn och kikade runt lite... Jag började fundera på hur jag skulle vilja renovera vår framtida bostadsrätt. Snacka om att man blir sugen!

Vi ska nog lägga in en annons i BT om att vi är intresserade av en 3:a, fast det är ju vissa områden som är totalt uteslutna (exempelvis Hässleholmen, Hulta och Norrby).

Time for woooork!

Hårinpackning

Nu sitter jag här, med en "turban" på huvudet, och hårinpackning i håret. Jag fattar verkligen inte hur, men efter varje gång jag har tvättat håret så är allt en enda stor tova. Och då har jag ändå ööööööst i balsam. Plus att jag gör hårinpackning med jämna mellanrum.
Nä, jag får helt enkelt göra mig av med mina blonda slingor, det är säkerligen deras fel. Jag får bli helbrunett igen. Typ chokladbrun. Håret blir så himla glansigt och fint när man färgar det brunt tycker jag.
Det blir nog en omfärgning ganska snart skulle jag tro. Brunt är trots allt min "höstfärg". Eller ja, jag är ju helbrunett alla dagar på året förutom på sommaren då jag brukar göra ljusa slingor förstås.

Just det! När jag var i stan i jakt på gummistövlar halkade jag in på Lindex (bara sådär) och hittade denna lila oversize t-shirten. Jag tänker mig lite "slappig" klädsel, med leggings och tygskor eller ballerinas till. Och en kofta eller skinnjackan. Nåja, smaken är ju som röven är klöven.


Nu är det dags att skölja ur hårinpackningen, så det blir go'natt och ajöken!

Fika!

Nu har kaffet precis blivit färdigt, så jag ska sätta mig och läsa mina tidningar tänkte jag. Har precis bytt om till min stora gröna myströja, leggings och mina "hello kitty" tofflor, mys!



Gummistövlar?

Nu är det hög tid att plocka svamp och blåbär i skogen, men jag har inga gummistövlar! Helst skulle jag vilja ha några som är ganska roliga men dock inte för "skrikiga". Det hade ju varit bra om jag hittade några i veckan, för pappa och farmor har säkert tänkt att åka på svampjakt snart...

Någon som har något tips? Helst i vanlig butik då...

Snart så!

Nu är det bara 38 minuter kvar tills jag slutar! Underbart! Det blir i och för sig ingen lugn och ro direkt efter jobbet, utan jag ska åka buss till ICA Maxi och så ska jag och Robban storhandla. (jag får bara inte glömma lappen som ligger i min rock!!)
Sen blir det till att kånka med all skit på bussen... Lagom kul...

Hoppas Robban kan fixa Photoshop till mig idag, vi formaterade om den stationära datorn förra veckan, så nu måste vi installera allt på nytt!

Nä, nu ska jag gå upp och fixa det sista innan det är dags att bege sig, see ya'!

God morgon!

Jag känner mig verkligen mer sovande än vaken idag... Jag blir dö'trött av detta jäkla regnandet! Det har ju hållt på i ett helt dygn nu...
Och jag längtar redan hem... Jag vill bara ta på mig min nya myströja, leggings och raggsockar, och bara gosa ner mig i en filt framför teven.

Jag har kommit på en grej som jag måste köpa! SATC-boxen! Alltså skolådan. Perfekt att ha sådana här dagar när regnet bara pissar ner.

Jag var hos mamma och pappa och hälsade på igår. Dom har börjat måla om i vardagsrummet! Det var på tiden. ;)
Gud vad det är mysigt att åka hem, och hundarna blir överlyckliga och bara kastar sig över en :)

Bläää, nu börjar jag jobba om 3 minuter... Det är alltså 9 timmar och 3 minuter kvar tills jag får gå hem, gaaaaaah!!

Nilecity 105,6

Ärligt, jag vet inte om det finns något som slår detta! Helt sjukt jävla bra, jag kan fan inte sluta skratta! :'D



"OH HJÄLP DET BRINNER VA?!"
Haha!!

Men snälla Åke!

Haha, kommer ni ihåg?!


Fest!

Idag är det fest i Olsfors som står på schemat! Det är Terese, Bella och Pernilla som fyller 20 allihopa! Det är dock ingen vanlig fest, utan man ska vara utklädd till antingen hippie eller emo. Jag hade tänkt vara hippie först, men då hade jag fått köpa en massa grejer så det fick bli emo istället :P Känns lite lättare, bara att klä sig i svart och tupera håret och sminka sig massa med kajal! Haha! Det kommer nog allt bli en syn det ;)

Tidigare idag så fotade jag mormor och Lasse. Dom vigde sig i Stadshuset idag, och så ville de ha några minnesfoton, och det fixade självklart jag ;)

Nä, nu får jag börja med sminkningen, det kommer nog ta sin tid :P