Jävla djurplågare!

Idag blev jag verkligen förbannad!

Jag och Robban drog en sväng till Knalleland efter jobbet, och efter ett ex antal affärer kände vi att det var dags att dra sig hemåt. Vi går över parkeringen och hör hundskall. Jag kollar mig omkring och ser två små hundar i en bil. Totalt inlåsta. Inte ett enda jävlaste fönster var öppet.
Ändå har detta uppmärksammats i media väldigt mycket. Hur jävla pantad får man lov att vara egentligen?
Jag ringde iallafall polisen, och de var hur trevliga som helst! Dom sa att dom skulle se om det fanns nån bil ledig, så jag och Robban ställde oss en bit bort och väntade. Även om det inte skulle komma någon bil så ville jag ta ett snack med den som behandlar sina hundar på det viset.

Vi väntade i över en halvtimma. Det kom aldrig nån polisbil. Vi var tvungna att dra oss hemåt egentligen, så jag traskade bort till bussen och Robban skulle trampa iväg på cykeln.
Vad jag inte visste var att Robban stannade kvar ännu en stund, och såg att det kom utspringandes en kärringjävel i 50-årsåldern och sa "Jävlar!". Förmodligen hade hon fått ett samtal från farbror Polis.

Hoppas hon fick världens jävla böter! Det borde man väl få om man plågar sina djur?!

Shoppat lite idag med...

Det fick allt bli ett härligt plagg från Åhléns denna gång! Blir nog himla snyggt med svarta leggings och en färgglad väska till, kanske en stor röd?

Innan jag får ryggskott (sitter även idag i "sängen" och skriver) så ska jag pallra mig ut till köket och påbörja dagens middag.

Shopping igår...

Jag hade egentligen tänk shoppa sönder hela mitt konto igår, men alltid när jag tänker så så hittar jag ingenting. Men till min stora lycka när jag traskade in på H&M såg ett välbekant litet plagg. Kunde det till och med vara så att det var rätt storlek?

Och kan ni tänka er? Det var det! Wihooooo :D


"Wall-e"

Jag och Robban kollade på film igår kväll, och jag hade verkligen inga stora förväntningar eftersom den lät hur tråkigt som helst. Men! Det visade sig att filmen var mycket bättre än vad vi hade trott, den var jättegullig och rolig :)

Så, filmen som heter "Wall-e" kan jag verkligen rekommendera. Den har dock inte haft filmpremiär ännu, men ändå :)









Coffee time

Sitter här i "sängen" (vi har flyttat ut madrassen till vardagsrummet, blir lite svalare för oss att sova då) och väntar på att kaffet ska bli färdigt. Jag har verkligen längtat efter kaffe idag, inte ofta jag gör det, men när jag väl gör det så måste jag ha kaffe! Fast så är det med allt jag blir sugen på. Till exempel här om veckan blev jag dundersugen på Marabou Digestive, och Robban skulle ändå iväg och köpa snus, så han skulle köpa en till mig. Han kommer hem med en Schweizernöt istället. Gott är ju det med, men det var ju inte Digestive! Så jag var sugen på det i flera dagar, och när jag väl tänkte att nu ska jag köpa en, så var den självklart slut.

Imorgon ska vi nog gå på bio, vi vet inte vilken ännu, men jag är sugen på Batman, Sex and the city, Narnia och Arkiv X (om den har kommit ut ännu?).

Nu är kaffet färdigt, så nu ska mumsa muffinsar och sörpla kaffe!

Ett tillskott i familjen!

Ja, du läste rätt!

Jag och Robban har länge pratat om det här, och idag så bestämde vi oss äntligen. Vi köpte en bärbar dator! :D
Så nu blir det lite fiffel och så en stund, hihi...

Snart så!

Nu är det bara 22 minuter kvar tills jag slutar! Idag har det varit grymt mycket att göra, speciellt eftersom vi blev en man kort också... Fast nu den sista timman har det varit dödens tråkigt!

Längtar efter att få gå omkring i några butiker i Knalleland, tex. Lagerhause, Carlings, Skopunkten och några till ;) (jag kom ju på att jag behöver skoooor också!, eller ja, behöver, men vill ha!)
Det får dock inte bli alldeles för många för då tröttnar Robban för fort... Jag får försöka lura i honom att han också behöver kläder och skor så ska det nog gå bra ;) hihi


Puss å kram å nyp i stjärten!
/Madde


Jag vill heeeeeem!!

Usch, vilken hemsk känsla att vara tillbaka på jobbet måndag morgon... Jag hatar måndagar! Det värsta av allt är att jag slutar 17 varenda jävlaste dag, hur kommer det sig? Det undrar jag med...
Nåja, idag efter jobbet måste jag iallafall en sväng till Knalleland, min mobil har ju krånglat ett bra tag så nu är det banne mig dags att lämna in den! Plus att det vore kul om jag kunde hitta en snygg jeanskjol och en klänning idag med :)

Igår var jag så trött så jag orkade verkligen inte skriva. Men jag var ändå lycklig över alla mina fina loppisfynd! Det blev fina kakburkar och lite LP-skivor och lite annat smått och gott!

Laholm i helgen!

Efter jobbet idag (ska försöka gå lite tidigare) så kommer syrran och hämtar mig, och sen åker vi till Bibbi och Tommy i Laholm. Ska bli riktigt kul! Bibbi är min farmors syster, låter kanske ganska avlägset så, men vi har alltid varit hos dom på sommaren sen vi var små.

Så vi kommer nog vara vid havet och sola och bada en del, åka på lite loppisar och så :) Och som en liten överraskning så har jag köpt med mig två flaskor rödvin och syrran köper ost som vi alla ska smaska på ikväll :)

Ha're!

HJÄÄÄLP?!

Okej, jag försöker få napp en gång till, lite tjatigt jag vet, men jag är verkligen desperat!!

Lördagen i bilder...

Jo, i lördags hade jag ju lite hemlighetsmakeri för mig. Vad var det vi gjorde? Jo, Wille lurade ner Terese till stan (hon trodde att dom skulle på bio) men i själva verket skulle vi ut och äta god mat på Oliven, och sedan dricka drinkar och öl på krogen! Lyckat blev det allt!

    

Ska man verkligen orka...?

Jag orkar verkligen lyfta ett finger för tillfället! Eller vänta, isåfall skulle jag inte kunna skriva?! Haha, så jävla dumt :P Nä, men ni fattar vad jag menar. Jag orkar inte diska färdigt disken som inte diskades färdigt igår, jag orkar inte laga mat, jag orkar inte städa, jag orkar inte handtvätta det som jag ska ha med mig till Bibbi och Tommy. Handtvätta tänker ni? Jo, jag måste handtvätta eftersom det är helt omöjligt att få en lämplig tvätttid om man inte är ute i god tid, dvs säga ungefär 100år...

Hjälp sökes!

Okej, jag vet att bildkvalitén inte är den bästa (ruskigt dålig om jag får säga det själv), MEN! Jag behöver verkligen HJÄLP! Som det stora Rolling Stones-fan jag är, blev jag alldeles till mig när jag såg Lulu's (på bild) t-shirt. Jag måste ha den!!

Det är alltså en grå t-shirt med Rolling Stones-tungan på, och "glitterpaljetter" som går i regnbågens färger ungefär.

Någon vänlig själ som sett den någonstans och vet vart den går att köpa?!

Det är nu ett faktum!

Det är bara att konstatera att jag hatar måndagar! Usch... Trött som få är man varenda jäkla måndag. Det spelar ingen roll om man går i skolan eller jobbar, det är ändå samma visa.

Nu ska jag gräva ner mig bland alla läkemedel, och försöka glömma att det är måndag...

Hemlighetsmakeri!

Ja, idag ska vi syssla med hemlighetsmakeri. Jag kan tyvärr inte avslöja vad, eftersom personen som vi ska överraska kanske läser, hihi... Nåja, det är inte förrän ikväll, gott om tid kvar :)
Jag sitter ändå redan och funderar på vad jag ska ha på mig :S Det får nog bli min svarta oversize skjorta och ett litet rött skärp och röda skor, kan nog bli bra!

Jag sitter och försöker ladda över bildmaterial till min iPod, det går sådär. Grejade lite med det igår kväll också, men jag får se om jag lyckas klura ut det idag, hoppas!

Jag går även i baktankar. Haha, alltså, jag funderar på om jag ska baka! Haha! Eh... ja. *ähum*

Äntligen fredag!

Nu har jag precis kommit till jobbet, härligt med en regning fredagsmorgon... eller inte. Börjar om tio minuter, och så slutar jag fem idag... Jag är redan trött, så jag vet inte hur det är tänkt att jag ska orka med dagen...

Och Robban, han ligger och sover nu, precis som han har gjort resten av veckan. Jag hade lätt kunnat ha fyra veckors semester till nu! Jag frågade chefen men hon sa nej konstigt nog :/ haha!

Idag känner jag bara för att ta det lugnt, Robbans mamma ville tydligen att alla bröder med flickvänner skulle komma hem till dom ikväll, men jag tror varken att jag har lust eller ork. Vi får se helt enkelt...
Nu är det snart morgonsamling, so I'd better be going!


Ett roligt test!

Nej, jag har inte gått och lagt mig ännu, jag fastnade vid datorn i vanlig ordning, men efter detta måste jag sova! Hittde ett roligt test som jag var tvungen att prova!

Maddes personlighetstyp:

Varmhjärtade, noggranna och populära. Sätter andras välbefinnande framför sitt eget. Stark pliktkänsla. Ansvarsfulla. Värdesätter traditioner och trygghet. Vill vara till nytta för andra. Behöver uppmuntran för att må bra. Välutvecklat sinne för form och funktion.


Kärriärer som skulle kunna passa Madde:

Sjuksköterskor, lärare, administratörer, hemkunskapslärare, barnomsorgspersonal, familjerådgivare, präster, kontorsansvariga, personalvetare, socialarbetare, ekonomibiträden, redovisningsansvariga, tandsköterskor, hemmafruar/hemmamän, receptionister, religionslärare, talpedagoger.

Jag tycker att beskrivningen av personlighetstypen stämmer väldigt bra, men karriärerna stämmer verkligen inte!
Kul grej!


Regnig onsdag

Vädret har varit bra konstigt idag alltså... "Tur" att man har jobbat och hållit sig inomhus idag iallafall ;P

Mamma och pappa var här och hämtade min systemkamera som dom ska låna under SM-veckan i Greyhound Racing i Skellefteå. Synd att man jobbar bara, det blir grymma bilder på greyhounds när dom springer kan jag lova!
Nåja, jag passade på att bjuda dom på middag också, lax med förskpotatis och en god kall sås till, yummy!

Börjar bli lite trötter nu, sitter och funderar på om man kanske skulle bära ut madrassen till sovrummet och glo på tv innan man ska sova?



Min 20års fest i bilder

Yes, här kommer lite efterlängtade (eller?) bilder från min 20års fest som jag hade i lördags :)
Jag väntar dock på att semesterlirarn' Jejo ska skicka lite bilder till mig, men nu är hon bortrest så det får vänta antar jag :) Har iallafall fått en del bilder av Hans, tack för det!





     

      

     

   


Tack alla mina underbara små godingar som förgyllde min kväll! Det var längesen jag hade så kul! <3


Bakat

Några få kanske har undrat vart jag har tagit vägen? Jag vet att jag uppdaterade ovanligt flitigt under min semester och så, men nu i helgen så hade jag först och främst min 20års fest (bilder kommer), sedan blev jag självfallet superduper-bakis och gjorde inte många knop under söndagen heller.
Och idag, ja, det var min första arbetsdag. Så jag har börjat med mitt "normala" liv igen. Robban har semester denna veckan också. Jobbigt att gå upp medans han ligger kvar och göttar sig :(

Nåja, lite käk fick jag allt av Robban när jag kom hem, sedan speladevi Yatzy (har typ blivit beroende av det nu, haha!) och sedan bakade jag en himla massa! :D
Anledningen till att jag bakade så mycket var för att jag fick ett helt underbart kakfat med två våningar från JellyBean av mina jobbarkompisar i födelsedagspresent, och jag måste ju självklart ha något att förgylla det med!

Nog om detta, nu är det banne mig läggdags! (och dags att kolla på lite Scrubs...)


   

Go'morron go'morron!

Det blev en rikigt trevlig förmiddag med min lilla Sara igår :) Och så ska vi ses redan imorrn, för då är det min 20årsdag som ska firas i efterskott ;)

Det blev dock inget reptilhus för min och Robbans del, istället så blev det totalt oplanerat Liseberg. Vi åkte direkt efter Sara skulle till jobbet kan man säga. Ingen lugn och ro här inte! Och hela min hals är totalt förstörd. Jag skrek på Kanonen, Uppsvinget och Höjdskräcken.
-"Jag kommer dööööööö!!!" "Jag skriker ihjääääääl mig!!!!"

Men jag överlevde trots alla odds! Och Robban vann två filmer :)
Jag blev även upptvingad i slänggungorna i slutet, och jag sa att jag kommer må illa men Robban sa "nejdå". Nå, mådde jag illa? Ja.
Spegelhuset gick vi också in i. Jag kommer aldrig kunna gå in där utan att tänka på att jag sprang in i en spegel när jag var liten. Haha, när vi var där igår så hördes bara en stor smäll, då var det nån som sprang in i en spegel, och det var inte jag!

Idag blir det heller ingen lugn dag, jag har redan börjat diska och dona inför festen imorrn, och sen så är det Lars Winnerbäck som gäller ;) Kul ska det bli!
Nu ska det fortsättas diskas!

Go'morron!

Gick upp för ca en halvtimme sen nu, har precis käkat jordgubbs/blåbärsfil med fullkornsflingor :) Sara svänger förbi här vid 11, och då ska vi till stan och kika lite och luncha, ska bli riktigt kul! Vi träffas inte så himla ofta, så det blir kul när vi väl ses :)

Efter det så ska jag och Robban iväg till Reptil(?)huset som ligger vid Borås Djurpark, jag har inte varit där sen jag var liten :)

Och ikväll är det ju torsdagskväll, och då är det ingen mindre än Adam Tensta som står på scen! Kan nog bli riktigt bra :)
Nåja, nu ska jag byta om tänkte jag, får se vad det blir för kläder, vädret känns lite halvlurigt idag :/


Käka på Thai Silk

Yes, om tio minuter ska vi gå ut till bussen, och möta Cicci i stan. Vi ska käka thaibuffe på Thai Silk *mums*

Sedan ska vi även dra en sväng till bolaget och köpa vin, jag och Cicci ska pimpla vin medans grabbarna kollar på Elfsborg ;) hehe

Och ja åsof, bilderna kommer ;) inte idag dock :P hehe

Gosh!

Jag får verkligen ryyyyyysningar när jag lyssnar på Bruce Springsteen med "Hungry heart", så grymt bra!!

Och nu är äntligen Robban på väg hem :) Har varit lite ensamt utan honom... Jobbigaste är ju att sova själv, mycket gosigare när han ligger bredvid :)
Nu ska jag fixa i ordning, det är ju inte alltför städat här hemma :P

Till mina blivande cupcakes

Nu har jag tagit andra steget! Första steget var att skriva ner recept, andra att handla ingredienser! Får se om det tredje steget blir idag med kanske (alltså att baka dom) ;)
Det kommer nog bli en hel del exprimenterande innan man lyckas har jag en känsla av, men det ska nog gå bra! :)

Lagar mat

Det blir tidig middag för mig idag, men jag är så jäkla hungrig! Vanligtvis brukar jag äta vid 17-18 nån gång... Jo, jag skulle ju fikat med en gammal kompis idag, men hon dök aldrig upp. Hon hade tydligen skickat ett sms, men jag hade inte fått det, så där stod jag i halvtimme och såg ut som ett fån...
Jag hade till och med sparat mig, så jag hade käkat en liten frukost för jag skulle fika... Nåja, nu är iaf snart maten klar...


Och jejo! Jag har köpt pariserbullar ;) hihi

taaz.com

Robban har alltid varit nyfiken på hur jag skulle se ut som blondin. Vad gör jag? Jo, jag går in på taaz.com och fixar det såklart! Visst är jag en snäll flickvän?

(jag ändrade även ögonfärgen från brunt till grönt, köpa linser maybe?)





       
(bild nr.1 är originalet, vilken frisyr passar jag bäst i? ^^, )

Shoppat i Stockholm

Även om det inte blev så mycket shopping som jag hade önskat så är ändå ganska nöjd med det lilla som jag köpte. Jag köpte nog mest presenter, inflyttningspresent till Wille och Terese, och några smågrejer till bla. syrran, Åsa och Jenny.
Självklart köpte jag lite till mig själv också, jag fyllde på min samling av ljuslyktorna "Kivi" av Iittala, denna gång fick det bli en ljuslila.
Sedan köpte jag även nya muggar på Design House Stockholm, de jag har har det börjat gå ur lite flisor ur, så jag ska byta ut några...

       

(jag var bara tvungen att köpa de underbara bakelserna!
det är små läppglans! söta va?)
köpt på Stockhome

Bilder från i fredags

Hittade lite bilder på nätet från i fredags när jag var ute på Harry's med jobbarkompisarna.
Mycket kul kväll för övrigt ;)



   

Stockholm i bilder

Nu har jag äntligen suttit och kollat igenom bilderna (det blev ju en del) så här kommer några godbitar från vår vackra huvudstad :)


(på väg t. Sthlm, sen åkte vi till Kaknästornet)
     

(Kaknästornet, + middag i Gamla Stan)
   

(vid slottet)
   

(vid slottet, + på Skansen där träffade bekanta till min farmor)
   

(rädda grabbar vs. nöjda grabbar på Grönan, jag var också nöjd!)
   

(jag o Cicci drack drinkar o gick på upptäcksfärd)
   

(på väg mot en restaurang som senare blev... Doncan :(, + Hard Rock Café)
   

(på Hard Rock ska man va Hard Rock! + Spy Bar, yes we were there...)
   

Söndag

Nu kom vi precis hem från Wille, vi skulle egentligen bara dit och hälsa på igår, men sen så började vi dricka öl och käka glass, så vi sov över :) Stackars Wille skulle upp och jobba vid 7 bara... Men sen när han kom hem vid elva så käkade vi frulle och kikade på tv :)
Det mest underbara med hela kvällen igår var att det var Scrubs-maraton på 6:an! Finns nog ingen bättre serie!

Just det ja, glassen som vi åt, vi köpte sån där Sia-glass. Min absoluta favorit är ju chokladglassen, men jag blev nyfiken på Violglassen och den var riktigt god faktiskt! Smakar precis som dom där violtabletterna som finns i tablettaskar ni vet :)

Nu tänkte jag fylla på med lite ny fräsch musik i iTunes bibblan, men jag vet inte riktigt vad ännu, nån som har nåt bra förslag?

(bilder från sia.se)

Sicken värme!

Snacka om att det är stekhett i lägenheten idag! Jag förpestar! Hade kanske vart gött o sola lite idag, men jag är ännu seg efter gårdagen, var på inflyttningsdfest hosTherese och Hans igår, väldigt fint hade dom gjort! Och det blev en riktigt trevlig kväll :)

Borta bra men hemma bäst, stämmer väldigt bra. Känns skönt att vara hemma i Borås igen, Stockholm är en fin stad, men Borås kommer alltid att vara bäst! Känner dock att jag hade velat shoppa lite mer... Men det var bara jag som var shoppingtokig :P Jag får ta igen lite här hemma :P

Ringde även Niina idag, det var verkligen evigheter sen jag pratade med henne! Vi bokade in en fika i nästa vecka, ser fram emot det :)

Ska nog lägga upp lite bilder från Stockholm i helgen, men idag orkar jag inte :P Nu måste jag fan rycka upp mig och göra mig i ordning!

Stockholm

Har precis kommit hem från Gamla Stan, sitter på vandrarhemmet just nu. Himla käckt att det finns datorer här :)
Vi var och åt tapas, men innan vi väl hittade ett ställe som inte stängde klockan 23 så hann jag få en djävulsk skoskav...
Robban och Mattias var iväg och kollade på Elfsborg mot Djurgården (fan va gött att dom vann!!), men jag och Cicci däremot, vi stannade kvar här och drack vin och drinkar.
Vi passade även på att gå på en upptäcktsfärd runt omkring Zinkens Damm där vi bor, och hittade en superfin utsiktsplats som vi nog ska ha lite picknick på imorrn :) Mysigt värre!

Hoppas att alla ni har bra där hemma, själv trivs jag som fisken i vattnet, och med värmen som kommer imorrn så ska självklart sola och bada, underbart!
Förmodligen så blir det lite shopping imorgon också (hoppas iaf jag på), såg en del intressanta ställen på Sergels Torg bland annat :) Har ju hållt i stålarna ett bra tag nu, så nu är det bara att släppa loss ;)

Nu ska det minsann sovas, jag får ju gå upp och joina Robban på rummet :)