Ny pläd


I förra veckan var jag och syrran på Gekås en sväng. Jag måste säga att jag var riktigt duktig och inte köpte en massa "bara för att". Men så i slutet gick vi runt och tittade på mattor och lite andra textilier, och då såg jag den... Pläden. Den skrek faktiskt mitt namn.
MAAAAAADDE! KÖÖÖÖÖP MIIIIIG! ; )

Kommentarer
Postat av: isa

Hahaha den skrek isabella ta med dig din man och tvinga ner han till ullared också =) Galet läcker gumman förstår att du slog till!!!



Det var inet kul att höra om din mor :( Hoppas hon är bättre nu!! vet hur det är när föräldrarna är dåliga. Min mor har haft både cancer och nu hjärtfel men man lär sig att leva med den oron.

Kul att det går bra på jobbet hjärtat men du får inte jobba i hjäl dig!!! ;)

Förhoppningsvis har du kanske några dagars semester i somamar i alla fall. Klart man forsätter att kika in ändå!!! Jo tack vi har haft en bra dag en riktig slappar dag!! Bara kollat på bollibompa med ella och myst i soffan det behövde vi i dag. Kramar

Postat av: Dessi - Home and desire

Åååh, jag förstår varför den skrek så ;) Läcker!

2011-07-12 @ 19:04:56
URL: http://www.homeanddesire.blogspot.com
Postat av: Petran på DesignInsight

Å den var jättefin! tänkt köpa en färgglad pläd på åhlens i höst!

2011-07-12 @ 19:43:28
URL: http://designinsight.se
Postat av: Sofia

Men vad fiiin!! Den såg inte jag sist jag var där, men hann nog inte gå över alla ställen.. hade ju fått stränga order av mannen att inte handla för mycket... ;)

Kram!

2011-07-13 @ 07:29:41
URL: http://sofias-liteomallt.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback