Italien nästa!


Imorgon bitti flyger vi till Italien! Ska bli sååå underbart! Hoppas ni har det underbart här hemma under tiden, och bloggar om en massa roliga saker som jag kan läsa om när jag kommer hem ;)

Många kramar Madde

Värry najs

bilder från Husohem


Vilket sjukt snyggt kök! Älskar när det är vit bas och sedan balla färgklickar! Mattan väcker STORT habegär, någon som vet vart den kommer från? Ser ut som en Pappelina tycker jag, men jag kunde inte hitta någon sådan på deras hemsida...

Lite nytt


Idag efter jobbet gick jag en sväng på stan och skulle fixa lite ärenden inför resan och så! Självklart blev det så att jag gick till lite andra ställen också ; )

Inne på Åhléns hittade jag två gröna salt- och pepparkvarnar som jag har spanat på tidigare, men inte fått tummen ur att köpa, så idag fick det bli ett köp, på rea och allt! Och en liten téburk kunde jag inte motstå heller, den var ju så färgglad och fin...haha!

Bokföring


Har suttit en liten stund med bokföring här på kvällskvisten. Jobbar ibland lite åt min faster med just bokföring, några timmar då och då blir det!

Jag gjorde lite kaffe till mig själv i min fina pressokanna, och åt lite choklad från Åre Chokladfabrik med passionssmak, inte helt fel alltså!

Snyggt från Designtorget

Jag har plockat ihop massa snygga saker från
Designtorget som väcker stort ha-begär hos mig! Har du någon favorit? : )

Måndag


Idag är det bara en vecka kvar tills jag och sambon åker till Italien! Känns huuuur bra som helst! Måste bara fixa lite saker i veckan, typ växla pengar, köpa cyklop och köpa endagarslinser också. Dessvärre har min optiker semesterstängt just denna veckan, så jag vet inte riktigt vart jag ska köpa mina linser... Men det löser sig väl!

På bilden ser ni nyplockade hallon från morgonens promenad med Cicci, mumma!

Bodum


Jag vet inte om någon har missat hur mycket gillar Bodum, men jag verkligen äääälskar Bodum! När jag fyllde år önskade jag mig en liten röd pressokanna, och det fick jag av mina fina tjejer Jenny och Åsa. Till den fick jag även underbart gott kaffe från Berghs Kaffe och Tehandel här i Borås (dit måste ni gå om ni har vägarna förbi Borås). Så nu har jag nästan blivit en "riktig" kaffedrickare, haha!

Ääääntligen!

Nu har jag äntligen köpt mig ett nytt objektiv! Så nu har jag sprungit runt här hemma och testat en massa... Helt otroligt bra ljusstyrka måste jag säga, idag speciellt, när det har varit så mörkt och grått! Och skärpedjupet kan man leka lite mer med, älskar bilder med kort skärpedjup!

Det fick även bli en ny kameraväska, så att jag kan ha med mig båda objektiven samtidigt om jag skulle vilja byta : )


Self-pity


Idag har jag tyckt riktigt synd om mig själv. Vaknade tidigt imorse med en magvärk som hette duga. Jajjemen, fröken Röd hade bestämt sig för att komma på besök, alltid lika trevligt!

Turligt nog hade jag fyllt på karamellskålen som jag fick av Hanna i födelsedagspresent med fina och goda karameller. Så färgglada karameller och vetekudden får summera min dag... Börjar så smått känna mig som en människa igen!

Sommarpresent!


En riktigt fin liten sommarpresent fick jag från jobbet i förra veckan! Jag kan ju säga att de luktar guuuudomligt! Finns att köpa på Apotek Hjärtat : )

Ny pläd


I förra veckan var jag och syrran på Gekås en sväng. Jag måste säga att jag var riktigt duktig och inte köpte en massa "bara för att". Men så i slutet gick vi runt och tittade på mattor och lite andra textilier, och då såg jag den... Pläden. Den skrek faktiskt mitt namn.
MAAAAAADDE! KÖÖÖÖÖP MIIIIIG! ; )

Ingen större skillnad...


Nypiffat vardagsrum


Hej på er!


Det har varit lite glest mellan inläggen här inne den senaste tiden. Det är dock ganska ofrivilligt... Jag jobbar ganska mycket nu för tiden, och orken är som bortblåst när man kommer hem tyvärr...

Jag tänkte i alla fall visa er vardagsrummets nya skepnad, som har gått från turkost till rött! Mamma och pappa fick mattan av sin granne från början och hade tänkt använda den till hundarna (!!!), så jag tog med mig den hem istället, haha! Tanken var att jag skulle ha sytt nya kuddfodral också, men det får bli en annan dag helt enkelt...

Nu ska jag hoppa in i duschen, för nu väntas kalas och fest under dagen för att fira min födelsedag : )