Midsommardagen/min födelsedag


I helgen fyllde jag hela 23 år! Jag känner dock ingen märkbar skillnad från när jag var 22 ; ) Jag ska dock inte fira min födelsedag förrän nu på lördag då det blir kalas för släkten på dagen och fest med vännerna på kvällen, ska bli hur kul som helst!

Sol fick vi i alla fall, så jag satt på altanen i stugan och solade, helt underbart! På kvällen åt jag och R lite god mat och drack vin, inte helt fel ; )

Midsommarafton


Hej på er!


Hade ni en bra midsommar? Det hade jag! Även om vädret inte riktigt var med oss så blev det väldigt lyckat.

Det var så komiskt, för vi hade precis dukat ut all mat på altanen och skulle slå oss ner när det började regna, haha! Så vi fick springa in med all mat istället, men det gick bra ändå! : )
Senare på eftermiddagen fick vi lite solglimtar i alla fall!

Trevlig midsommar!

Hoppas att ni alla får en riktigt fin midsommar!

kram Madde


Last friday night


String System

bilder från Google


Ju mer jag tittar på String, desto mer vill jag ha det. Jag hade ju en tanke förut för vardagsrummet, att ha några stringhyllorväggen. Men nu börjar jag sukta efter String System istället... Det är ju sjuuuuukt snyggt!

Jag räknade lite på det, och om jag kombinerar ihop mitt eget system så går det på 7150kr. Någon som har det till övers? Inte?

Sommarfint på matbordet


Idag har jag varit ledig, så jag passade på att hjälpa min kära farmor med lite ärenden idag! Det blev två besök till två olika kyrkogårdar för att sätta dit nya blommor, sedan gick vi till en guldsmed också.

Som tack fick jag den fina somriga duken på bilden ovan, tyckte den var hur söt som helst! Och det bästa var nog att den passade så bra till mitt Jelly Bean-kakfat! : )

Skrubbeliskrubba

Jag köpte billiga och snygga diskborstarRusta förra veckan, och tänkte att jag ville ha olika färger till olika användningsområden! Så för att vara extra tydlig mot resten av de inneboende så skrev jag ut lappar med min Dymo. Inte så trevligt att ta fel liksom ; )

Ännu ett snyggt hem...


Hittade även detta snyggishemHemnet för ett tag sen, också från Malmö. Hur lyckas folk hitta alla dessa godbitar och kombinera ihop det så bra? Sååå snyggt!

Inredningsbloggar

Jag har länge tänkt göra ett inlägg om de inredningsbloggar jag läser, men har inte riktigt fått tummen ur. Så nu har jag äntligen samlat ihop mina favoriter, och så tänkte jag att om ni vet om någon som jag verkligen borde läsa så får ni gärna hojta till! : )


Isa som har bloggen Rusta upp

 

 

Dessi som har bloggen Home and desireLina som har bloggen lulaa.blogg.sePetran som har bloggen Design in sightHildur som har bloggen Fixa & donaJenny som har bloggen Jane the painTherese som har bloggen TipsyTessieAngelica som har bloggen Mamamekko och webshopen Little Studio


Johanna som har bloggen AprillAprill

Birthday coming up...

Som alla sääääkerligen vet så fyller jag år snart! Närmare bestämt 25 juni, på midsommardagen och allt. Hela 23 år blir jag, det ni! ; ) Det blir dock inget firande förrän helgen efter, eftersom att de flesta är bortresta och har andra planer under midsommarhelgen (inklusive jag själv).

Hur som haver så tänkte jag faktiskt bara önska mig pengar i år. Jag vill nämligen försöka få ihop till ett nytt ojektiv! Det har ju pluppat ut många söta små barn i min närhet (och det är även några på G) som jag gärna vill kunna ta fina bilder på, och det objektivet som jag har nu uppfyller inte mina krav. Vi får se vilket det blir, men det lutar starkt åt det på bilden ovan...

Sinnessjukt snyggt


Jag sitter ofta och surfar runt på Hemnet, inte bara för att kolla läget här i Borås utan även andra städer. Ska jag vara riktigt ärlig så tycker jag att de flesta hemmen i Borås är vedervärdiga!

Så idag fick det bli
Malmös tur, och visst hittade jag en riktigt snyggt inredd lägenhet! Om jag skulle få börja om från början med att köpa inredning till våran lägenhet så skulle det nog bli ganska annorlunda idag. Jag skulle vilja göra om fler gamla möbler och hitta fina 50-tals möbler, men ändå slänga in en del nytt och modernt också. Och massa massa färg såklart ; )

Barnfattigdom

Det har den senaste tiden talats mycket om barnfattigdomen i Sverige. Det gör mig så illa till mods att läsa och höra om det, eftersom att min familj inte hade speciellt gott om pengar alla gånger. Jag kan verkligen sätta mig in i deras situation, och viljan att faktiskt göra något växer sig allt större ju mer jag tänker på det.
Det var sällan det fanns utrymme att få nya kläder när jag liten, man fick ta det man hade helt enkelt.

Mycket snack och liten verkstad. Så brukar det i alla fall vara i min värld. Klart att jag brukar köpa en Majblomma varje år, men är det verkligen tillräckligt?

Det kanske låter jävligt hårt, men borde vi inte se efter vårt eget lands välmående och framför allt barnens, innan vi tar oss an andra? Borde vi inte satsa på dom som är Sveriges framtid?

Fynd från loppisdagen


Syrran och jag kom till Åhaga ungefär kvart över nio på loppisdagen, och möttes av en lååååååång kö! Men som tur var så gick det ganska fort att komma in och börja fynda. Jag hittade tre saker som jag blev riktigt nöjd över, en fin gammal retrobricka för 20kr, en röd gammal vägglampa för 10kr och ett tidningsställ från Ikea för 20kr.

Tidningsstället har jag sett på Myrorna flera gånger, men till ett överpris enligt mig, så när jag hittade ett för 20 kronor tvekade jag inte! Jag tänkte att jag skulle spraya det i någon fin färg, det lutar åt rött denna gång! Ska bara fundera ut vart jag ska ha det ; )

Altanbygge i stugan del 2

Hej på er!

Har ni haft en bra helg med mycket sol? Jag har försökt njuta så mycket som det bara har gått, har åkt på en förkylning bara, så det har väl gått sådär...

I torsdags var vi en sväng i stugan, och nu är altanen snart klar! Så nu är det snart dags att börja skrapa bort gammal färg på själva huset, och sedan måla! :)


Stora Loppisdagen


Uppe med tuppen är jag idag, enda dagen på veckan då jag inte ställt någon klocka, lite ironiskt... Nåväl! Tur var väl det för jag såg precis att Stora Loppisdagen börjar redan kl 9! Så upp och hoppa med er, loppissugna människor! ; )