Lugna gatan...

...ja, här var det allt lugnt må jag säga! Sitter och väntar på att Åsa ska komma hit så vi kan gå på fika :) Ska nog käka en liten hallon/björnbärs-yoghurt + en kiwi, yummy!

Vi ska ju åka till Varberg idag, med Robbans föräldrar, så dom ska hämta mig direkt efter jobbet. Det allra bästa hade ju varit om jag hade kunnat gå tidigare idag, men det är redan så många har schemalagt sig tidigt idag så jag tror inte det kommer gå... Men men...

Haha, jag är så bra på att planera ibland alltså, igår kväll kom jag på vid typ tiotiden att jag skulle packa inför helgen ;P Som vanligt när jag packar så kan man tro att jag vara borta ett helt år, när det bara är en helg. Jag är ruskigt dålig på att välja bort grejer så det slutar alltid med att väskan är överfull...

Nåja, vi får väl se om jag lyckas bli en pepparkaka nu då, ska ju trots allt bli rekordvarmt denna helg ;) Najs!

Dagens...

Dagens humör: Ganska glad faktiskt (tack vare vädret)
Dagens mående: Helt okej, har dock fortfarande huvudvärk...
Dagens borde: Städa kanske?
Dagens frisyr: Uppsatt i en "boll" + diadem
Dagens klädsel: Korta khakigröna shorts och ett tubtoppslinne
Dagens planer: Inget speciellt...
Dagens materiella vill ha: Mer pengar?
Dagens längtan: Helgen! Ska ju till Varberg och steka ;)
Dagens fundering: *censur*
Dagens beroende: Solen!!
Dagens tråkigaste: Har för lite tidningar...
Dagens roligaste: Vädret! Och alla Scrubsavsnitt som vi har kollat på :P
Dagens middag: Oooh jag vet inte : /
Dagens låt: Ulf Lundell - Jag trivs bäst i öppna landskap


På topp!

Just nu är humörsmätaren på topp! Gick in en sväng från balkongen nu, det är ganska hett att sitta där ute och läsa tjejtidningar, men det finns heller inget bättre ;)

Har varit hemma idag, hade en riktigt bultande huvudvärk imorse. Men efter att ha vilat, druckit mycket vatten och knaprat alvedon så har det blivit mycket bättre!

Sitter också och funderar på vad det ska bli för mat idag... Jag har verkligen ingen aning... Men något nyttigt! Och jag kan verkligen inte laga nyttig mat, lär mig!

Nä, nu ska jag smörja in mig med mer solkräm, och sedan bättra på brännan ytterligare! ;)

Lång dag!

image57Ja, dagen har varit lång, och snart är den äntligen slut! Gick upp hyfsat tidigt fast jag började sent, skulle kolla om en del till min klocka hade kommit, men det hade den ju såklart inte... Har väntat i över en månad nu, det känns tomt på armen utan min klocka!

Nåja, nu känner jag mig rätt nöjd trots allt, jag har druckit ett väldigt smaskigt te som jag fick av mamma i söndags, sött och bra :) Och så fick det allt bli några knäckemackor till också ;)

Sitter och funderar på om det inte snart är dags för en ny design... Jag har ju faktiskt stått ut med denna ett bra tag nu, men jag har inga idéer direkt... Det får bli när idétorkan är över helt enkelt!

Nu är det dags att gå och lägga sig däremot, natti natti!

Diskat klart

Nu är jag äntligen klar med disken! Tog allt ett bra tag, fast jag passade på att spraya ugnen och spisen full med Cillit Bang också i och för sig ;) Så nu är köket skinande rent! Nu ska det bara dammsugas och skuras golv, och putsa fönster också, men det blir en annan dag ;)


image55
(min "lilla" fina disk :P)

Imorgon fyller min kära Jenny, även kallad Jejo, år. Och det ska vi fira med presenter och pizza! Najsigt ;) Kommer fömodligen ta med mig kameran också...

Nä, nu är det verkligen läggdags, så god natt!


Just nu spelas:
Mike and the Mechanics - Looking back over my shoulder

Vart hos mamsi & pappsi...

Kom hem för en liten stund sedan, har varit hos mamma och pappa och hälsat på en sväng idag :) Myste med mina små älsklingsvovvar <3 och övningskörde lite :)
God mat fick jag med! Grillad kycklig, hasselbackpotatis och sallad. Efter maten bjöds det även på mammas berömda cappuccino, hon är en riktig jäkel på det ;)
Hade dock inte kameran med mig denna gång, så det blev inga gulliga bilder på vovvarna, men det får vi ta nästa helg, för då är det minsann Mors dag!

Kollade förresten på Hairspray igår, helt okej film, lite gullig så där, men det var allt en riktig tur att jag kollade på den själv, för Robban hade nog velat stänga av den efter fem minuter... haha!

Nåja, nu ska jag ta itu med vårat "lilla" berg med disk, mycket roligt :P

image53
Hittade en bild från 3 maj som jag hade glömt bort, det var då vi skulle fira Lindas
20-års dag, men det blev väl ganska misslyckat skulle jag vilja påstå...



Spelas just nu:
Mauro Scocco - En sång för alla dom

Fräscha upp i iTunes bibblan

Ni vet, man har hela datorn full med en massa låtar, men ändå så hittar man inte en enda som man vill lyssna på! Alla är liksom uttjatade, då ska man göra som jag gör nu, fylla på!
Sitter här och går igenom en hel drös med låtar, gamla godingar från när man var liten, härliga sommarplågor, partylåtar, you name it!
image49
Ett litet smakprov från min nya spellista:
Ted Gärdestad - Satellit
Tracy Chapman - Talking about revolution
Maria Carey - We belong togheter
Graaf - You got what I want
 (gammal goding som jag lyssnade på i lågstadiet haha!)
Mike and the Mechanics - Looking back over my shoulder  (personlig favvo)
Pink - Just like a pill
Charles and Eddie - Would I lie to you?
  (personlig favvo)
Toto - Africa
Jermaine Stewart - We don't have to take our clothes off
  (grym gammal partylåt!)
David Bowie - Life on mars
...med flera!

Yes, någon låt som kanske passar någon, vem vet ;) Tycker personligen att musiken var bättre förr, hehe ;)

Nä, nu ska jag sätta mig i min ensamhet och kolla på en film (kanske Hairspray?) och käka dom nya ostbågarna från Estrella ;)

I fredags...

Jag måste bara säga att filmen vi såg i fredags, "What happens in Vegas", var grymt bra! Jag hade egentligen inga förväntningar så, men jag tänkte ju att den säkert skulla vara rolig, och det var den ju! Satt och skrattade nästan oavbrutet, haha! Fast Cicci hon var väldigt blödig av sig och grät nästan en hel flod :D

Och så var vi på 23-års och 21-års fest igår för Hanna och Erika, mycket lyckat tjejer! Det blev mycket vin och en och annan öl ;) Jag och Robban drog även snabb sväng till stan och Trägårn' för att träffa Tim och Kenny, kul det med!

Idag har vi mest tagit det lugnt, och vi gjorde supergod fruktsallad till frukost, inte alls dumt ;)

Nu ska det redigeras lite bilder! See ya'll!


Just nu spelas:
Gun's n' Roses - Paradise city

What happens in Vegas

Yes, ikväll klockan 21.00 ska jag, Robban, Mattias och Cicci kolla på "What happens in Vegas". Det roliga är att imorse, när jag läste tidningen, så såg att den hade premiär och tänkte "Den vill jag se!" och så ringer Robban och Mattias på eftermiddagen och frågar om vi ska gå på den :) hihi

image48


Slutar 19.00 idag, så jag får iiiiiiiiila hem, sen käka något (som Robban har köpt) sen duscha och göra en allmänn uppfräschning helt enkelt.  Nåja, det blir nog bra med det :)


Just nu spelas:
ACDC - Highway to hell

Orka!

Haha, jag orkar egentligen inte skriva ett piss idag, men jag får ändå vänta tills "Äntligen hemma" börjar så...

Har iallafall hunnit med att sola med Åsa efter jobbet idag, plus att jag lyckades hitta ett par vita tygskor på H&M i min storlek, jääää! Ja, just det, efter solningen gick vi och köpte sushi (har aldrg ätit det innan) på Futomaki eller vad fan det heter, och satte oss sen i parken och käka :) Myspys!

Aaa just det, en grej till hehe :) Jag, Robban, Mattias och Cicci ska åka till Stockholm i 1-4 juli! Bokade vandrarhem på Södermalm idag faktiskt :) Ska bli riktigt kul, gå på Skansen, Gröna Lund, Stureplan och allt. Sen passade det sig så att den 2:e juli spelar Elfsborg mot Djurgården, så den matchen kanske vi ska se med. Eller ja, jag och Cicci kanske shoppar och dricker drinkar så länge ;)

Nåja, nu blir det "Äntligen hemma"!

Dagens...

Dagens...

Dagens humör: Än så länge är jag rätt trött...
Dagens mående: Bra!
Dagens borde: Käka frukost och städa inför kvällen
Dagens frisyr: Haha just är det nog mest knullrufs-aktigt
Dagens klädsel: En lång t-shirt, ska väl byta snart :P
Dagens planer: Fika med mamsi och pappsi, sen ikväll fest för Linda
Dagens materiella vill ha: Nåt najsigt plagg till ikväll
Dagens längtan: 
Dagens fundering: Hur ska jag orka städa?
Dagens beroende: Har nog inget...?
Dagens tråkigaste: Återigen, städa...
Dagens roligaste: Vädret! Och festen ikväll :)
Dagens middag: Nåt snabbt och lätt! Sallad maybe?
Dagens låt: Madonna, Justin & Timbaland - Four minutes

Begär!

Tänkte bara visa grymt snygga koppar och ljusstakar från Anna Kraitz. Har älskat dom sen första gången jag såg dom! Personligen vill jag ha alla färger på både ljusstakarna och kopparna, grymt snyggt mot ett vitt eller svart bord!

Är du intresserad säljer min faster dessa fina grejer!

image42

Ål bajj maj sälf

Ska spendera denna fredagskväll ål bajj maj sälf faktiskt. Robban åkte ner till Varberg direkt efter jobbet tidigare idag och ska stanna där tills på söndag. Så jag tänkte mysa till det lite med lite rött vin och ost, och kanske nån tjejig film om inte det är något bra på tv:n ikväll.

Imorgon blir det kul, då ska vi minsann fira Linda hemma hos mig, bara brudar! Sedan blir det utgång, förhoppningsvis till Harry's :)
Fast innan det måste jag städa röven av mig, det ser ut som ett bombnedslag! Får ju städa allting själv också, eftersom jag inte fick nån hjälp innan en viss person åkte iväg...

Nåja, om du har tråkigt ikväll så kan du ju alltid komma och leka med mig, hihi :)

Vad ska jag göra?

Jag får väl anställa en polack. Eller bli svinrik och köpa apparater som städar av sig själva. Som det ser ut nu är det min enda utväg iallafall.
Jag orkar inte tänka åt flera personer, jag har nog med mitt eget liv och mina egna problem. Varför ska jag alltid vara den som påminner jämt och ständigt? Bli självständig, och väx som person, det är mitt råd. Då skulle säkert både du och jag må bättre.