Bara en vecka kvar...


Imorgon är det exakt en vecka kvar tills jag, Robban, Wille och Terese drar till Danmark!
Det ska bli sååå härligt! Min första semestervecka är det också, och jag längtar verkligen! Robban har semester redan denna veckan, och jag fattar inte hur jag ska stå ut... Nåja, det är bara att bita ihop...
Det jag kan glädja mig åt är att jag bland annat ska fixa håret för första gången på mer än ett halvår denna vecka, plus att jag fick en massa presentkort i födelsedagspresent som jag kan shoppa upp :)

Nu ska jag däremot bege mig mot sängen och John Blund, först måste jag bara ruska alla täcken eftersom de är fulla med hundhår, mysigt va?

Mysiga hemmakvällar är underskattade...


Igår var vi på kalas hos Göran som fyllt 60år! Väldigt trevligt med god mat och gott fika :) Jag och Robban drog oss hemåt ganska så tidigt eftersom båda var trötta... Från början skulle vi egentligen satt oss och druckit med Eskil och några till, men det blev ändrade planer, så jag och Robban bestämde oss för att ha en mysig hemmakväll (med lite tacos och Toblerone) isället!
Tur det, för idag har vi varit hundvakter från 06.30...

Long time no see

Någon blogginspiration har inte velat infinna sig på ett tag nu, om jag får gissa själv så beror det på att vi har ett fungerande hem!
Som vi har bakat och lagat mat! Det är en ren fröjd att vara i köket :) Till och med när vi var i Varberg så längtade vi båda hem... Haha, tokigt!

Nåja, vi firade midsommar i Varberg som sagt, på Getterön närmare bestämt! Vi åt Harriets fantastiska mat (det är den stora höjdpunkten!), och jag drack rosévin (tror inte att det är nåt för mig egentligen...) och en och en annan grogg också :) Trevligt var det!

Och just i detta nu tvättar jag... Eller snarare väntar på att maskinerna ska bli klara... Egentligen borde jag äta frukost, jag har ännu bara ätit fyra rutor Schweizer Nöt, det kanske inte är den bästa grunden?

Renoveringen 090612

Nu, mina kära vänner, är skeppet snart i land.
Hela dagen igår, och även idag har humöret varit på topp! Vi har ju äntligen fått vår efterlängtade bänkskiva. Dessvärre så var det ett fel på den... Det går som tur är att leva med det ett tag, och dom på Beijer skulle komma hem till oss fixa det, så vi behöver inte ens åka iväg igen! Härligt!

Numer har vi alltså en fungerande häll, en diskho och en kran med rinnande vatten (nu slipper vi diska i badrummet), och snart, förhoppningsvis, kan vi även köra igång diskmaskinen.
Visst är väl livet underbart?!

Lite bilder från gårdagen ↓


Give me my f*cking bänkskiva!

Fick vi med oss bänkskivan hem idag då?
Nej. Givetvis inte. Dom snackar så jävla mycket skit Beijer så det är fan inte sant. När vi kom dit idag efter jobbet så började dom rita upp vart de skulle skära för hällen och diskhon och allt var frid och fröjd. Trodde vi.
"Jaha, men då är den klar imorrn då!"
"Eeeeh, imorrn?"
"Jaa, han som brukar skära i bänkskivor har gått för dagen, och det är bara han jag litar på."
"Aha...menne...då kommer vi imorrn då?"
"Jajemen, då är det bara att hämta den!"

*suck*


McBläääääää


Idag efter jobbet var det full rulle!

Först skulle jag köpa nytt mineralsmink, "min" färg fanns inte på Bond, så jag fick springa till Ciluette istället. Sedan bar det av hemåt för att hämta Robban, sedan till Interkakel (där vi träffade Emmas syrra Therése), Kvik, Verktygsboden och Coop för att jaga en kran till köket. Dessvärre kom vi hem tomhänta, men vi ger oss inte! Imorrn ska vi leta jävel med!

Nåja, efter allt fläng blev vi tämligen hungriga, och på grund av vårat inte fullt färdiga kök så köpte vi mat på Donkan innan hemfärd. Och just idag så tänkte jag "jag kanske skulle vara nyttig och prova deras McSallad?". Tänk och gjort! Och guuuuuud vad jag ångrade mig! Det var bland det vidrigaste jag ätit! Jag kan inte ens beskriva smaken... Ett råd; köp den inte...

Geeee mig!


Tapeten kommer från
Midbec

Eller okej, ge mig förmågan att övertala Robban att denna tapeten faktiskt ÄR gudomligt snygg! I våran hall kanske? Ja tack!

Luxury on a sunday


På söndagar tycker jag definitivt att man förtjänar lite lyx! Lyx för mig är ett nummer av Plaza Interiör och en Dark Mint, vad är lyx för er? :)

Sömnlös natt full med tankar...

Inatt kunde jag verkligen inte sova!
Jag inte vad felet var, men det slutar alltid med att jag ligger och tänker tusenmiljarder tankar och det gör ju inte saken bättre precis... Det som surrade i huvudet mest var vad som är kvar att göra i lägeheten, min jobbsituation (vill helst inte tänka på), skola/plugg, min födelsedag, inflyttningsfest, resan till Danmark, resan till Stockholm och mycket mycket mer... Gaaah! Jag blir tokig! Och nu har jag gått och tänkt på allt detta hela dagen!

Nåja, jag har kommit fram att det bästa nog är att samla alla mina tankar och annat som jag ska komma ihåg i en bok/ett block, så det måste jag köpa snart!