Fest!

Yes, nu ska vi väg till Fredrik på förfest, sen blir det Sand's och kolla på Luftens Hjältar!

image24

Hoppas ni får en trevlig kväll! Ses i dimman ;)

Tränat

Är precis utkommen från duschen, det var allt ett härligt svettigt pass :) Preciiiiiis som det ska vara ;)
Men nu är jag allt bra hungrig, Robban och Jakob har lagat tortellini med spenatsås, mumsigt värre!

Dom håller på och spelar Guitar Hero för fullt, vet inte om jag vågar möta någon av dom där två, dom kör fan på expert :S haha!

Nåja, nu får det allt bli lite krubb!


Torsdag

Jisses, jag känner mig lite stressad, kom precis hem från jobbet, och ska gå ner till Friskis om tjugo minuter... Blir step idag, ska bli gött :)

Nu måste jag bara slänga i mig något lätt innan jag ska sticka!


Onsdag

*puh* nu är andra omgången tvätt igång där nere i källaren, fullt ös har det varit ända sedan jag kom hem. Vi måste städa litegrann sedan med, Robbans kusse ska komma hit imorgon så det får väl ändå se någorlunda ut.

Jag var duktig och gick hem från jobbet idag med :) Härligt när det var kallt och soligt :)

Och igår, då hade jag tänkt köpa massa nya härliga kläder, men jag hittade inte alls mycket som föll mig i smaken... Det fick bli snygga underkläder från Cubus (lägger upp bild sedan) och en ny mascara, plus en ny lampa till sovrummet. Inte så pjåkigt iochförsig, men jag ville haft nya kläder :(
Får ta och köpa nåt nytt tills på lördag, då ska jag + några från jobbet kolla på Stephan och hans band när dom spelar på Sand's, ska bli kul! :)
Kom dit vett'ja!

Just nu spelas:
Lars Winnerbäck -  Elegi

Dagens...

Dagens...

Dagens humör: Pigg!
Dagens mående: Bra, är dock lite hungrig...
Dagens borde: Egentligen borde jag nog käka frukost...
Dagens frisyr: Oj, typ en "bulle" och diadem :P
Dagens klädsel: Mjukisar!
Dagens planer: Ingenting förutom skivstången ikväll :)
Dagens materiella vill ha: LÖN!
Dagens längtan: LÖN!
Dagens fundering: *censur*
Dagens beroende: Verkligen inte godis iallafall!
Dagens tråkigaste: Vädret! Vill ha sol ju!
Dagens roligaste: ...
Dagens middag: Har inte bestämt mig än, men är sugen på tacos ;)
Dagens låt: Rolling Stones - Get off of my cloud

Glad Påsk (i efterskott)!

Ja, glad påsk, i efterskott!

Har verkligen inte skrivit på länge nu, men jag har inte haft lust... Påsken har, som alla andra år, inneburit mycket flängande, mycket mat, mycket godis, mycket av ALLT! Känns faktiskt skönt att påsken är över, så kan man kanske slippa all ångest över allt man tryckt i sig, usch!
Nåja, ikväll ska jag på skivstång iallafall, bra avslut på påsken ;)


image23
Mitt fina påskpynt :)

Pinsamt

Innan jobbet idag så skulle jag gå och handla påskgodis som vi alla ska ha på jobbet under påskhelgen. Vi är ju trots allt ca 50-60 personer så då behövs det ju en del godis va... Jag gick iallafall till Videomix (bytt namn till "Hemmakväll"??) och började sleva i lite olika godissorter. Jag insåg att det kommer bli en jädrans massa godis, så jag fick hämta två stora påsar till. Personalen kollar dock lite konstigt på mig, när jag kommer och ska väga alltihopa så jag var ju tvungen att säga "Ja, vi är ju 60 personer på jobbet så det kan ju behövas en del, haha!" "Oj jävlar 60 pers?". Pinsamt...

Jaja, Åsa fick sig ett gott skratt sen när jag berättade iallafall, och jag ska också passa på att säga att jag var en duktig flicka och åt inte en enda godis! *stolt*

Nåja, ska bli skönt när denna dagen är slut, jag kan inte fatta att jag är så grymt trött hela tiden! Har somnat stenhårt i soffan tre kvällar i rad, och i kväll känns det som att det kan bli en fjärde...


Söndagsångest?

Nu har den försvunnit. Ångesten allstå. Ångesten av att veta att snart ska man jobba. Kan bero på att jag är på just jobbet, och jag ska ju bara vara här i tre timmar, det är ju faktiskt inte hela världen.

När jag kommer hem sen så ska jag och Robban äta thai-rester från igår, kycklingspett med jordnötssås! Inte alls dumt!

Det enda jag och Robban pratar om nu för tiden är att flytta till bostadsrätt. Att få renovera och ha det precis som man själv vill. Och vi har inte ens bott i våran nuvarande lägenhet ett år. Jag kollar dagligen på
hemnet.se för att se om det kommit in någon fin bostadsrätt. Finns det inte någon mer bra sida man kan hitta lägenheter på?

Melodifestival-final

Nu har vi precis städat färdigt, och väntar på våra gäster :) Dom kommer säkert när som helst, och då ska vi först käka lite thaimat, och sen blir det kanske lite Guitar Hero, och sen blir det Melodifestivalen för hela slanten ;)

Personligen så hoppas jag att Rongedal vinner, dom är helt klart bäst! Men jag vet att dom inte kommer vinna, det blir säkert Charlotte Perelli...

Go' kväll på er!

Just nu spelas:
Rolling Stones - Crackin' up (live)

Mobilbloggar

Såja! Nu sitter jag här på stationen, ska snart sätta mig på bussen till göteborg. Ska träffa syrran där, och jag hoppas verkligen jag hittar en grymt snygg svart skinnjacka idag ;)

Söndagsnöje

Nu ska vi alldeles strax iväg och hjälpa min faster med att röja undan lite grenar och sånt efter det senaste ovädret, sedan blir det en stor brasa och grillad korv :)
Synd att jag inte har hunnit köpa några spexiga gummistövlar, men det ska jag allt göra, för det måste jag ändå ha när jag ska plocka svamp med pappa och farmor ;)

Resultat


image22
Gårdagens hårfärgningsresultat och outfit ;D

Rolling Stones

image17
Skivan jag fyndade idag (halva priset då) GRYMT bra måste jag säga!

Allt går i ett!

Jag kan verkligen inte klaga på att jag inte har haft något att göra idag! Jag var ju på Friskis idag, och skulle gå på ett step-pass, trodde jag. Men instruktören som skulle ha passet var sjuk, så det fick bli ett bräd-pass istället, mycket tråkigare! Snacka om att jag blev besviken!

Iallafall efter det gjorde jag och Linda oss i ordning snabbt som bara den och drog ner till stan för att köpa Saras present. Hittade dock ingen där, så vi begav oss till Knalleland, och hittade en sketabra present! Blir kanske en bild på den ikväll :)

Jag lyckades även fynda en live-cd med Rolling Stones som jag har lyssnat på ända sen jag kom hem. Och här sitter jag nu, med nymålade naglar och färg i håret. För första gången färgade jag håret helt på egen hand. Det var inte så svårt som jag trodde att det skulle vara, men jag kanske inte ska säga för mycket innan jag har sett resultatet haha :P

Nu ska färgen sköljas ur!

Just nu spelas:
Rongedal - Just a minute


Äntligen fredag

Härligt med fredag! Det är lätt den bästa dagen på hela veckan.
Lite senare ska vi korka upp en flaska vitt vin, käka lite räkor, baguetter med skagenröra och annat smått och gott, riktigt mumsigt ska det bli! Det ska avnjutas samtidigt som vi kollar på Let's Dance.

Sedan imorgon bitti blir det, som sagt, step för min del. Linda och Jenny skulle hänga på med, skönt att slippa gå själv...

Nu ska jag fortsätta kolla på Scrubs!

Just nu spelas:
Guns n' Roses - Knockin' on heavens door

Step

Har ganska nyss kommit ut från duschen, mycket välbehövligt efter dagens svettiga step-pass! Väldigt roligt var det med, en ny tjej som jag inte har haft förut. Step blir det även på lördag morgon med mellan tio och elva.

Efter det blir det nog till att leta present till Sara. Jag och Linda kom inte på något bra idag, så vi får väl börja där vi slutade... Och så ska vi hinna färga håret på varandra med! Jag tänkte fräscha upp mitt med lite mörkbrunt, kan behövas, för min hårfärg är så kilig nu :(
Hade funderingar på att göra slingor, men det får vänta till våren/sommaren.

Nu ska jag kolla in bokrean på 
CDON :)

Just nu spelas:
Rolling Stones - It's only rock n' roll


Tisdag

Snacka om att denna tisdagen har varit lång! Dagen började med en fika på stan med min faster Anita (ägare till Ellas Form & Hemtextil), och jag fick för första gången prova på KaffeAkademien's kaffe. Jag tog tog nån sort med hälften kaffe hälften choklad, plus rivet apelsinskal på toppen, kanongott!
Sedan gick vi till Faith och kollade hur det såg ut efter ombyggnaden, och lyckades även hitta varsitt plagg. Eller ja, jag fick mitt av Anita, snäll som hon är :) Det blev en läcker t-shirt från 10 Feet, mycket nöjd är jag!

Sedan bar det av till jobbet, där vi jobbade för fulla muggar i två timmar, och resten av tiden fanns i princip inte ett skit att göra. Inte nog med att det var segt på jobbet, så var dosen sena... Vi fick stressa röven av oss!
Nåja, när jag kom hem var iallafall maten färdig, tack älskling!

Nu tänkte jag däremot ta mig en riktigt lång dusch med skrubbkrämer och annat härligt gojs!

Just nu spelas (rekommenderas!!):
Pat Benatar - Hit me with your best shot

Snart så...

...får jag äntligen åka hem. Ska åka med tre minuter i sju bussen ner till stan, och jag hoppas att jag hinner med min buss som går tio över! Missade den sist, och SÅ roligt var det faktiskt inte att vänta i stan en halvtimma...

Jag är grymt sugen på tacos med, och så är jag hungrig! Men Robban var inte alls sugen på tacos, han ville ha makaroner och falukorv :(
Så det blir väl ingen mat, vi kunde inte komma överens, som vanligt :P

Just nu spelas:
Rolling Stones - Streets of love
(jag är inne i en Rolling Stones period...)

Orka

Festen i fredags blev till femtio procent lyckad. Varför? Hälften drack, hälften inte, hälften hängde med ut, hälften inte. Därav, femtio procent.
Nåja, jag hade iallafall jädrigt kul! Tack Åsof, Linda och Bella för en rolig kväll på Harrys!

Igår var jag inte på humör för nånting, har jag inte varit idag heller. Känner mig lite deppig för tillfället. Det började i måndags eller tisdags natt när jag drömde om Sally. Det kändes som att hon fortfarande levde sen när jag vaknade. Men sen när jag kom på att det bara var en dröm blev jag förkrossad. Så har jag känt mig hela veckan. Det kanske inte syns utanpå, men inombords känns det för jävligt. Och för att pina mig själv ännu mer gick jag igenom en massa foton, ända från 1999 och fram till i år. Tänk vad länge hon fanns i mitt liv. Helt sjukt att hon är borta, kan fortfarande inte fatta det.

Så, just nu sitter jag här på jobbet med världens spränghuvudvärk, och det enda jag kan tänka på är att få åka hem och bara glo på en film och ta det lugnt. Ta mig hem någon?

Just nu spelas:
Rolling Stones - Look what the cat dragged in