Bloggtips?

Har ni några härliga inredningsbloggar ni kan tipsa mig om? : )

"Nytt" för 25kr


Det fick bli en liten snabb sväng till Myrorna idag innan jag handlade middagsmat. Turligt nog hittade jag en läcker bricka med massa fina färger och en pocketbok som jag funderat på att köpa. Fick båda för 25kr, helt okej tycker jag! ; )

Spark i baken


Till er som tränar vill jag tipsa om drycken
Celsius! Jag har provat den några gånger nu och känner verkligen att jag orkar mer när jag har druckit den innan träning. Den ska tydligen öka ämnesomsättningen också, och det är ju inte helt fel liksom! Drycken finns i 6 olika smaker, hittills är citron/lime min favorit.

Tack än en gång Jejo för tipset! :)

Hur gör ni?


Hur gör ni med fördelning av städning och annat tråkjobb som måste göras hemma? Delar ni 50/50 eller gör en allt? Om ni har några bra handfasta tips på hur man gör på bästa sätt för att undvika onödigt bråk så mottages det tacksamt!

Jag har börjat skriva upp diverse saker på griffeltavlan sen två veckor tillbaka, det går sisådär...

Datahörnan


Idag blev jag så trött på att det var så himla stökigt och tråkigt i datahörnan så jag piffade med lite turkosa detaljer. Ser mycket fräschare ut nu!
Som ni även kan se har vi världens största skärm, typ. Det var prylbögen (sambon) som insisterade på att vi skulle köpa den största...

Dock skulle jag vilja ha mer färg i kontoret överhuvudtaget, men vi ska göra om här inom en snar framtid så det får vänta!

Färgglad kvällsmat


Jag bunkrade upp med en riktigt smarrig kvällsmat inför Åtta hos stjärnorna. Det blev te, turkisk yoghurt med jordgubbar, valnötter och ringlad honung, samt finn crisp med ost, mums!

Altanbygge i stugan

Familjen Johanssons (R's familjs) stuga håller på att genomgå en stooor förändring. Förrförra helgen påbörjades ett altanbygge, och framåt går det! Så här såg det ut i fredags när grabbarna fixade och donade!

Som ni ser är utsikten helt underbar! Planen är även att måla stugan röd med vita knutar, och det kommer bli hur fint som helst!


Konsten att flyga


I lördags när vi var i stugan passade vi på att åka till Örestens flygfält, eftersom att de hade flygdag där. Så helt plötsligt hade jag bestämt mig för att flyga i ett litet flygplan tillsammans med min flygrädde sambo och flygrädda svärmor. Men det gick ju jättebra såklart, förutom att jag mådde illa av alla luftgropar, haha!

På sista bilden är det stugan som är inringad!

I <3 ECO

 

Denna chokladkakan hittade jag sist jag var och handlade. Den är inte bara ekologisk, utan även
Fairtrade-märkt! Hur bra som helst!

När det kommer till mat så är jag en riktig eko-nörd. Jag köper alltid ekologisk mjölk, fil, grädde, ägg, havregryn, mjöl och mycket annat. Jag tycker dock att det kan vara svårt att hitta kött som är ekologiskt. Där jag brukar handla finns bara ett ynka alternativ och det är dåligt tycker jag!

Hur gör ni? Köper ni mycket ekologiskt?

Till mina vitaminer


Jag har sedan ca 2 månader tillbaka ätit diverse vitaminer, och jag vill gärna ha dom lättåtkomligt när jag ska ta dom. Därför tog jag en av mina fina plåtburkar och la alla i och lät den stå på kökshyllan. Hur bra som helst!

Jag tycker att plåtburkar är hur superbra till småsaker som är ganska fula och som man helst inte vill ska synas : )

Friday it is!

Hej på er!

Idag är det fredag, och jag har varit ledig hela dagen, underbart! Mindre underbart var det att min bil inte gick igenom besiktningen... Men svärfar ska hjälpa mig, så det ska nog gå bra! : )

Just i detta nu håller jag på och städar och röjer som en tok här hemma! Det har nämligen inte blivit städat här på cirkus 4 veckor. Jag började jobba ungefär då, så jag har verkligen inte hunnit eller orkat... Och nej, jag bor inte själv!
Jag tyckte att jag förtjänade lite rosévin idag när jag är duktig och städar, och oj va gott det var! Köp köp!


Rosa minibyrå


Nu har jag äntligen fått tummen ur röva och fotat den färdigmålade minibyrån! Den är superbra till alla mina småprylar, till exempel klockor, nagellack, smink, tofsar och annat smått och gott! : )

Jag hade en liten fundering på att limma fast någon fin vaxduk i botten på lådorna, snyggare och lättare att städa ur i så fall! : )

Flamingo-rosa


Idag köpte jag en färg som jag vill kalla flamingo-rosa. Nu ska här målas!

Musiktips