Underbar låt

Denna låten brukar alltid step-up-ledaren på Friskis köra precis i slutet när vi ska varva ner, den är så fin! Har nog spelat sönder den snart ;)


Goa vänner!

Snacka om att jag har goa vänner alltså! Ni är ju för söta! :)



...

Jag var ju som sagt hos farmor idag, och det var lika mysigt som det brukar vara såklart! Jag har bara börjat tänka på hur gammal hon har blivit... För mig kommer hon alltid vara 60 år, en äldre kvinna i sina bästa år. Farmor är min Stålfarmor. Hon har tamejfan bättre kondition än vad jag har!
Det jobbiga är att se hur åldern har hunnit ifatt henne. Fy fan, jag mår dåligt bara jag tänker på det. Hon har blivit väldigt glömsk och virrig de senaste, och hon har länge haft ständig värk i sin höft, så hon haltar illa. 
Jag kan inte tänka mig ett liv utan henne, hon har liksom alltid funnits där för både mig och min syster.
Nu är hon 76 år. Och åldern hinner ifatt henne allt snabbare...

Äh fy, jag orkar inte skriva mer!

Riktig myskväll framför IDOL

Så här ser det ut när jag är ensam hemma och tittar på IDOL ;)


Idol snart!

Nu är det bara en kvart kvar tills IDOL börjar! Jag måste hinna fixa í ordning lite sallad och steka en kycklingfilé innan, så jag kanske borde börja?!
Ska se om jag kan hitta några slattar med vin också ;) Hihi, det är ju trots allt fredag ;)


Ett tips

Här sitter jag, sömnlös. Klockan är 23.19 i detta nu. Jag borde egentligen ha sovit för minst en timma sedan... Men som den nattuggla jag är, älskar jag att sitta uppe sent på kvällarna. Spenderar jag då tiden framför datorn brukar det vara då jag hittar de allra bästa internetsidorna.

Om ni, som jag, brukar surfa runt på diverse köpsidor så är det lätt hänt att man glömmer av allt det där underbara som man har sett. Just därför har jag skapat en mapp som jag kallar "Madde gillar", och däri lagt upp fler "undermappar" som får heta "coolstuff.se" eller "ginatricot.se", och där sparar jag bilder på allt jag gillar! Då är det tusen gånger enklare att titta tillbaka på favoriterna :) Hänger ni med?

Underbar låt

Jag fullkomligt älskar denna låten!
Och dom härliga färgglada små bollarna med ;)

José Gonzales - Heartbeats

Snygga människor

Snackade precis med Wille, haha, han är så jävla skön! Vi hade ett mycket givande samtal om diverse saker, typ utbildningar och snygga människor. Vi kom fram till att vi hatar människor som är snygga i precis ALLT. Det spelar ingen roll om personen i fråga har världens fulaste kläder på sig, denne är fortfarande snygg. Hur kommer detta sig? Och varför ska världen vara så orättvis?

Vi diskuterar ämnet vilt...
Jag: Aa fy fan, dom borde utrotas...
Wille: Haha aaa
Wille: Det är därför man ska vara kompis med fula männsikor...
Wille: ...och det är därför jag är kompis med Robban.
Jag: HAHA! Och det är därför jag är ihop med honom!
Båda: HAHAHAHAAA!

Min älskade nya iPod Shuffle

Och ja, visst var det iPoden som hade kommit ;)

Jag kan inte sluta titta på den, den är så himla fin min nya röda lilla iPod Shuffle. Den kommer bli världens bästa träningskompis!

Cool gravyr va? Det ingick i priset, hur bra som helst!
Jag valde en av mina favoritlåtar som Kiss har gjort "I love it loud", passar ju hur bra som helst på en iPod dessutom ;)



Spännande!



Jag har för en gång skull fått rolig post, nämligen en avi :) Har mina misstankar om vad det kan vara, så håll tummarna för mig, ska springa iväg och hämta det nu! ;)

Kan ni gissa vad det är?

Underbart att komma hem

När jag kom innanför dörren kände jag doften av kaffe. *hoppas hoppas* tänkte jag.
Och jo, Robban hade gjort i ordning kaffe och köpt fika! Såna stunder är det helt underbart att komma hem, eller hur?!


Rikitgt mumsigt var det kan jag tillägga ;)

Allt går i ett

Vilken helg det har varit! Allt har verkligen gått i ett! Nu är jag på språng med, jag och syrran ska snart åka och handla middagsmat, och sen ska vi till pappa.

Högskoleprovet igår var allt en riktig pärs, men tiden gick ändå fort på något vis. Jag fick stressa som gnu hem (cyklade), för mamma och pappa skulle komma på fika, och sen var det ju Björn, Soran, Måns och Özz på kvälle´n med! Jävlar va bra dom va!
Men jag och syrran skulle vilja boka nån tjej på ticnet som sa att hon hade tagit dom bästa platserna som fanns "just nu". Med det menade hon att sitta allra längst bak uppe på balkongen. Ja, det menade hon. Och ännu bättre var ju att det var snorvarmt. Men vi var glada ändå!

Nu ska vi dra, ciao!

Nu har jag tamejfan ångest

Klockan ringer. Snoooooza. Klockan ringer igen. Snoooooza. Klockan ringer ännu en gång. Dags att gå upp.

Fy fan. Det var längesen jag vaknade med ångest. Om ca en timma och en kvart ska jag och Åsa sitta och göra prov hela dagen. Tack och lov att jag har Åsa där, annars hade jag nog skitigt i det.

Det blev ju inte bättre av att man drack kanske något glas rödvin för mycket igår kväll...

Alla som är födda runt 1988...

...kommer ni ihåg denna?!
Shit vad glad jag blev när jag hörde denna i helgen, den lyssnade jag flitigt på när jag gick i lågstadiet hemma hos min dåvarande bästis Hanna, och så fort den var slut spolade vi tillbaka kassettbandet och lyssnade på den om och om igen.
Det var tider det...

Mr. President - Coco jamboo

Helt slut!

Jävlar vad jobbig step-up:en var idag! Det märks att jag inte har tränat på länge... Och sen gå hem på det med, bara uppför, det var jag ju sådär lagom pepp på :P
Hann i alla fall snacka lite med Jejo om morgondagen, bra det! Ja, imorrn ska vi alltså hitta på lite roligheter på jobbet, blir lite ätbart och lite drickbart ;)
Men Åsa och mig är det synd om, för vi ska göra Högskoleprovet på lördagen, så vi kan inte njuta av allt det goda :P (alla de alkoholhaltiga dryckerna alltså)

A just det, sen på lördagskväll är det Björn Gustavsson för hela slanten ;) Då kommer syrran hit, så vi ska förmodligen käka en bit mat efteråt ^^ mums!

Fika

Fredrik sitter och trackar mig och min stol för tillfället. Kändes inte som någon större att gå upp och fika när det bara är 20 minuter kvar tills jag slutar, så jag tar min fika här!

Och för en gång skull ska jag gå på stepen ikväll, ska bli riktigt skönt! Får nog ta cykeln till Friskis idag, hoppas bara att det inte börja regna!
See you later!

Min stora kärlek

Tack för att du finns <3

Är han inte het så säg ;)

Ny kokbok

Fick hem brev från ICA häromdagen, och där i låg en värdecheck som man kunde byta ut mot en kokbok "Hela Sveriges husman". Passar mig perfekt då fantasin tryter rejält i köket för tillfället!
Hoppas bara att det är simpla recept som även jag kan klara av ;)


Tipsa mig om bra bloggar!

Jag skulle bli väldigt glad om någon vänlig själ har tips på bra bloggar som jag kan läsa när jag har tråkigt. Typ nu :)

En överraskning i brevlådan!

När jag kom hem idag hade jag fått ett helt vitt kuvert märkt med ett "M".
I det låg en jättegullig chokladkaka med Mirandanallen på, och på baksidan stod ett litet klurigt meddelande "Från en vän till en annan vän, vem kan det vara? =)"

Och det är just det jag undrar, vem kan det vara? :D
Damn, jag så SÅ nyfiken! Avslöja dig ;)








Idag har jag fan varit duktig

Cred till mig som har varit grymt duktig idag! (är dock inte helt klar med allt ännu)

[x] - diskat
[x] - rengjort ugnen
[x] - rengjort badrummet
[x] - dammsugit vardagsrummet
[x] - lagat två pizzor
[ ] - "pluggat"
[ ] - sorterat tvätt + vika

Visst har jag varit duktig? ;)

Grattis syrran!

Idag fyller världens bästa syster 23 år!
Min syster, Elisabeth, hon är inte bara min syster utan även min bästa vän. Visst när vi var små ville vi ju bara mörda varandra ibland (ganska ofta) men det är först nu på senare år som jag verkligen har värdesatt vår relation på riktigt. Henne kan jag ringa om jag är glad, ledsen eller bara vill snacka skit ;) hehe
Det som är synd är att hon bor så långt bort, det kan kännas väldigt tomt här hemma i Borås utan henne.

Du är bäst syrran!






Mör i bollen

Nu är jag bra mör i bollen!
Och inte bara jag, utan mina kära arbetskamrater också kan jag tänka mig.

Det är i alla fall underbart att komma hem, även om det ser för jävligt ut och det inte fanns någon mat tills imorrn. Även om vårat skepp har sjunkt totalt för tillfället.
Men nåja, "Det löser sa kärringa' som sket i Vallhallabadet."

Fika på jobbet

Detta har inte varit någon bra dag.
Det började med att bussen körde förbi. (en av anledningarna till att jag vill ha körkort och bil illa kvickt, skärpning Västtrafik!)
Sedan när jag väl kommit till jobbet, så fick jag arbetsuppgiften att gå till dosen. (som jag redan gjort två dagar denna veckan, fördelning tack!)
Och, till råga på allt, så måste jag vara kvar här till 20.30 ikväll. Egentligen skulle jag slutat 16.00, men vi ska ha möte allihopa och då får det bli övertid tydligen...

Ett plus är att vi har beslutat att vi FÅR äta godis idag, även fast det är en vanlig vardag. Och det är ju bra. Ett annat plus är att vi ska få goda baguetter sen. (jag och Åsa har redan lagt undan de godaste till oss, hihi)
Vi får väl gå och "shoppa" i kiosken snart med, det får nog bli en energidryck också.


Vilken grym film!

Ja, med grym menar jag grymt rolig!
Har aldrig hört talas om den, kan ha att göra med att Robban fixade den på sitt speciella vis ;)
Rekommenderas varmt, Drillbit Taylor heter den.


Handlar i stora drag om tre töntar som är trötta på att bli slagna och mobbade i skolan och anlitar en livvakt som ska träna dom till att kunna försvara sig själva. Livvakten är i själva verket en luffare som bara vill lura dom på pengar, men den slutar lyckligt och det gillar vi ju ;) hehe

Idag är det verkligen höst

Idag är det verkligen det optimala höstvädret, och då FÅR man göra ingenting. Eller hur? ;)

Egentligen skulle Åsa och Jenny kommit hem till mig och druckit lite thé idag, men vi fick skjuta upp det till nästa vecka helt enkelt. Fast jag tänker ju dricka thé i alla fall ;) Och kanske göra scones, vi får se...

Madde är förvirrad

Ja, förvirrad är jag, och trött i huvudet. Det har varit en lång dag, med mycket funderingar och mycket planering. Mycket diskussioner blev det nu när vi kom hem också.
Det hade varit så skönt att få allt svart på vitt!

Men än har inte skeppet seglat i hamn...

Då har vi fått det bekräftat

Vi alla visste det ju redan, men de besökare som vi får hit på jobbet ibland är ju så naiva. Givetvis ska man erbjuda en kopp kaffe till alla som kommer hit, det gör vi ju alltid. Förmodligen har alla agerat av ren "artighetsprincip" och bara tvingat i sig det vidriga kaffet.
Men idag, ÄNTLIGEN, så hade Hans en gäst här som hällde ut sitt kaffe i slasken och sa "Fy fan, det är ju rena giftet!".

Jag kan inte annat än hålla med. Det är enbart därför jag bara dricker kaffe på fritiden...


Tillägnad Jenny!

Denna tillägnar jag Jenny ;)



Galenskaparna

Idag såg jag namnet "Gothard" på jobbet, vet inte i vilket sammanhang, och som det fan av Galenskaparna som jag trots allt är tänkte jag genast på sketchen "Bröderna St Gothard".
Det kan vara en av de bästa sketcherna genom tiderna! Haha!



iPod shuffle till träningen

Jag har allvarliga funderingar på att köpa en iPod Shuffle för att ha när jag tränar! Jag har Ipod Touch just nu som jag i och för sig är väldigt nöjd med, men den är för klumpig att ha när jag tränar. Shuffel'n har ju även en liten klämma på baksidan så man kan spänna fast den också. Billigt pris också, 1 GB för 429:- och då får jag gravyr och gratis frakt också!

Vad tycker ni, ska jag slå till?



bild från Apples hemsida

Sambon läser Blondinbella...

Jag skulle gå till köket, och sneglade på vad Robban hade för sig på datorn (brukar vanligtvis vara youtube.com), och såg att han hade uppe Blondinbellas sida...

Jag: Jaha, så du läser Blondinbellas blogg?
Robban: Va? Nää...
Jag: Jaha ja...
Robban: Jag skulle bara kolla om hon vekligen hade slutat skriva, och det hade hon faktiskt!

Mm, visst... ;)

Finns det något tråkigare än...

...att slänga glas och sån skit?

Jo, det gör det faktiskt. Det är ÄNNU tråkigare att slänga glas och sån skit i regn. Och det är precis vad vi ska göra nu.


Sol, vind och vatten

Dagen till ära lyssnar jag på Ted Gärdestads "Sol, vind och vatten", i ren protest mot det rentav vidriga vädret, blä! Det har regnat och varit mörkt och trist hela dagen!


Söndagspromenad

Jag känner mig lite trött på mig själv för att jag inte har gjort något vettigt på hela helgen... Har bara druckit vin och spelat Wii i princip. Inte helt fel i och för sig, men när man har en lägenhet som ser ut som ett totalt bombnedslag, så kanske man borde prioritera det istället...

Nåja, jag ska i varje fall vara lite duktig idag, och hänga med Wille och Terese till hennes föräldrar och gå ut och gå. Om jag hinner får det blir lite städning ikväll också...

Och jag glömde berätta en sak, jag har fått dille att läsa renoverings- och inredningsbloggar det senaste, undra vad det kan bero på, hehe...

SMS mitt i natten

Har man en vän som Åsa, som är klumpig och ute varje helg, ja då kan det hända att man får ett sånt här sms mitt i natten. Haha!


Magknip

Usch, jag har sånt magknip så jag vet inte vart jag ska ta vägen!

Cream Peach

Har precis i detta nu gjort i ordning en kanna med thé, mitt favorit-thé Cream Peach, och det ska bli underbart att bara sätta sig framför teven och kolla på meningslösa program.
Något annat som är riktigt underbart är att det är fredag imorgon, kan det bli bättre?! :D Jag älskar fredagar! Vi har visserligen ingenting planerat, men det kan vara ganska skönt att bara vara hemma ibland med.

Nu ska jag dricka thé! ;)

Tröttsam vecka!

Jag har verkligen åkt fram och tillbaka hela veckan. Det är nämligen så att jag har blivit ännu mer utlånad till sjukhusapoteket i Göteborg. Så jag har jobbat där två dagar denna veckan, idag och i måndags. Plus det har jag hunnit plugga en massa viktiga grejer och betat av lite andra viktiga grejer. ;)

Var och hälsade på mamma och pappa ïgår med bestämde mig precis när jag stod på busstorget och egentligen skulle ta bussen hem. "Vad fan ska jag göra hemma?" tänkte jag. Så jag ringde pappa och frågade om han kunde hämta mig vid bussen efter fem nån gång och det gick ju givetvis bra. Hundarna blev överlyckliga, och jag med. Gud vad dom gör mig glad!!
Jag hade köpt med mig stenugnsbakat bröd och chokladtryffel till mamma och pappa med, som dom blev väldigt glada över ;)

Nä, om jag ska orka med morgondagen måste jag fan lägga mig nu, natti!


Bilder från sexpartyt i lördags

Ja här kommer de otroligt efterlängtade bilderna från sexpartyt i lördags! ;D Enjoy!

man måste givetvis testa ALLT!


cicci: "vad ÄR detta?!"


Jenny & Åsa har nog aldrig varit lyckligare!


snacka om hi-tech som lyser och allt! :O


blåa dildon & Sara ;)


utan tvekan den bästa bilden på hela kvällen! :D


snyggingarna Sara & Linda


Åsa & jag


Hanna &
Nina


och här hamnade halva gänget till slut...

Grymt tråkigt...

Jag har haft ångest hela dagen... Jag ska jobba i Göteborg imorrn (har blivit utlånad ännu mer, utan att man vet om det, KUL!) och jag hatar det! Kommer säkert få göra all skitgöra... Känns jävligt bra...
Kan inte jag bara få gräva ner mig nånstans?

Sexparty!

Sexpartyt är på gång för fullt! Snart är det min tur att beställa (är sist tydligen bara för att jag är värdinna) och det blir nog en ganska dyr historia, haha!
Vi sitter just nu och spånar över vilket ställe vi ska gå till sen, det lutar åt Harry's eller X&Y, men vi får se vart vi landar ;)

Kanske ses ute på stan ikväll då ;)

Tips på bra partylåtar?!

Ja, snälla hjälp mig! Jag behöver lite nya fräscha partylåtar (eller ja det får gärna vara gamla med bara dom är bra, hihi) till ikväll när alla tjejer kommer!

Nu städa, sen Knalleland

Nu måste jag verkligen sätta igång med städningen... Jag gick upp redan vid nio, men jag har bara degat framför datorn sedan dess... Inte bra.
Jag ska sparka upp Robban som ska iväg och jobba lite senare med, funderar på att hänga med, då kanske han hänger med mig till Knalleland sen ;)

Nej, nu ska här städas!


Coolaste vinet!

När jag var på Systemet igår köpte jag världens coolaste vin! Även om jag inte är något större fan av vitt vin så var jag ändå tvungen att köpa det ;) hehe




Mina knogar är röda...

Ja, jag såg det precis nu, att knogarna var röda allstå, inte så konstigt i och för sig med tanke på att jag var på Ki-box nu på kvällen. Det var grymt jobbigt! Och på tal om grymt så svettades jag som en gris... (haha) Och hur svettas en gris? Ungefär så som jag gjorde när passet var slut.
Nånting säger mig att jag kommer ha träningsvärk imorgon, kan verkligen inte förstå varför, *ähum*....

Imorgon är det fredag, den bästa dagen på hela veckan! *hoppar och studsar*
Jag ska springa runt och köpa lite grejer inför lördagen, blir en sväng till Systemet och till Knalleland. Har även börjat klura på vad jag ska ha på mig... Funderar på att köpa något nytt, frågan är bara vad...
Nåja, det blir väl med skridskorna bara det blir is, som farmor brukar säga.

Nu tänkte jag hälsa på John Blund! Natti!

Mörrn!

God morgon alla glada!
Ja, det är faktiskt en hyfsat god morgon idag. Gick upp i tid för en gång skull och slapp stressa, och trängas på bussen, skönt!
Har dock en sak som gnager mig på jobbet, men vi får se om jag kan lösa det imorgon kanske... Eller ja, vadå lösa, det är ju redan bestämt va fan, men hon ska få höra mina åsikter i varje fall. Vi kan i alla fall konstatera att Apoteket är ett mycket speciellt företag. Nog om det!

Ska på Ki-box med Linda ikväll också, första gången jag provar det! Ska bli kul! Kommer dock bli lite sent ikväll men det får gå...

Back to work!

Sängen nästa!

Ja, jag ska bara läsa lite grejer först, sen blir det banne mig sängen, är dödstrött!

Stöd Rosa Bandet

Som alla andra år kommer jag självklart stödja Rosa Bandet även i år. Jag blev glatt överraskad när jag gick över till mina apotekskollegor och såg att Försvarets Hudsalva hade bytt skepnad, åt det lite mer rosa hållet ;) Så himla söt! Dessa började säljas från och med idag på Apoteket, spring dit vett'ja!


Bild från Apotekets hemsida

Onsdag

Onsdag!
Det innebär att halva veckan är avklarad, och det går mot den bättre hälften av veckan, jääää! Härligt!

Kommer inte ihåg vad jag hade tänkt att skriva, men såg att den nya säsongen av Room Service börjar nu klockan åtta... Samtidigt som Idol!! Jobbigt... Jag får helt enkelt spela in Room Service, för det vill jag inte missa.

Jo just det, nu kom jag på sidospår igen, det jag hade tänkt skriva är att det återigen är "jobbigt" att ha två datorer... Nu har Robban installerat nåt nytt spel på den stationära, och har givetvis ockuperat den resten av kvällen. Jag hade några bilder som jag ville fixa i ordning lite där ju... Men det får vänta helt enkelt.

Nu ska jag fortsätta kolla på Vänner!

Hem? Nähä inte än nä...

Nu får gärna tiden bara rusa iväg, det skulle verkligen inte göra någonting! Det känns skönt att för en gång skull inte behöva springa på stan efter jobbet (lyckas alltid planera in en massa grejer som jag måste göra), men istället så slutar jag sent idag...

Nåja, får hoppas att Robban har hunnit långt med tvätten när jag kommer hem så jag slipper hjälpa till så mycket ;)