21 februari

Dagen började inte så bra, jag försov mig och fick stressa som ett skållat troll med att duscha, blåsa håret och göra i ordning mackor. En snabb sminkning hann jag med också.
När jag kommer till lektionen  är Torgny i full gång med att tjööööööta som vanligt. Klassen pratar om varför vi överhuvudtaget ska läsa denna kursen, och vi försöker få Torgny att förstå att vi hellre skulle ha läst Expo med Ulla, istället för att ha Multimedia. Men nej, Multimedia är såååå viktigt, och det finns ju ingen fotograf som enbart håller på med foto, nej nej. Yeah, Grodan Boll.

Jag är trött som en gnu, och lättirriterad för tillfället. Det blir nog bättre sedan när jag fått i mig min macka...

Efter skolan ska jag och mina brudar träna på Friskis, idag blir det gymmet. Igår blev det inget tränat, Mia mådde dåligt och det kan jag verkligen förstå. 
Men före träningen ska vi gå till BT, och så ska vi nog sätta upp de sista affischerna.

19 februari

Idag var en riktig mysdag. Både jag och Robban var fulingar och stannade hemma... Sen när vi gick upp hade hans mamma börjat göra i ordning lite frukost, rostat bröd med marmelad och ost, och så drack jag te med. Sen var vi ute och gick också, och Robban hade självklart med sig videokameran.

192143-2

Det gick jättebra att byta mina jeans igår, jag fick ett par splajsans nya! Och så var jag och Robban inne på Lagerhause med, massa roliga grejer. Vi köpte ett supar-fia-med-knuff, haha!

Pratade med Mia för en stund med, och vi ska gå på ett step-up pass på Friskis imorrn, kul ska det bli! Hon är alltid lika rolig att prata med. Hon är så go'er. Haha, och så berättade hon att hon hade träffat våran Multimedia-lärare Torgny. Hela klassen skolkade efter lunchen på fredagen innan lovet, så hon trodde att han skulle vara arg, men han sa bara "hej". Mes. Haha! Fan vad taskiga vi är... Men kul ändå.

Robban har slutat snusa nu med. Jag är ûberstolt! Wihuuu!
Och så var han hur mysig som helst hela dagen igår, och idag med. *tycka om* Han är bara bäst! ♥

18 februari

...gå till Only och lämna tillbaka mina jeans som det har blivit hål i efter 3 månader (wtf?). Jag ska också kolla in Lagerhause som har öppnat i Knalleland, vet inte om Carlings har öppnat än, men det ska jag också kolla.
Sen ska jag träffa min darling, äntligen! Och så ska jag nog träna idag med, spinning tror jag det får bli.

Men NU, ska jag äta mitt granatäpple som jag köpte igår ;)

17 februari

I mitt allra försra inlägg kan jag berätta att jag har varit i Göteborg idag och provat en massa fina balklänningar, och kikat inne i Saluhallen där jag köpte granatäpple och cashewnötter. Sedan när jag kom hem redigerade jag lite bilder, laddade upp dessa på bilddagboken.se, och sen satte jag igång en maskin med tvätt. Punkt.

Just nu sitter jag och tänker på hur skönt det vore att bo inne i stan istället för att bo här ute i skogen.
Jag känner mig fast, och jag vill härifrån.

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!