Nya kuddar


Igår efter jobbet var jag egentligen på jakt efter tofflor till jobbet, men jag råkade komma hem med nya kuddfodral istället, så tokigt det kan bli! ; )
Jag köpte 6st enfärgade (2 gula, 2 röda och 2 ceriserosa) från Lagerhaus, dom har 3 för 129kr och finns i massa fina färger. Dessvärre upptäckte jag att jag hade för få innerkuddar till alla mina fodral, så jag kunde inte använda alla... Men men, tanken är att vi ska till IKEA snart, så då får jag helt enkelt köpa mig ett gäng, jag tror inte man kan få för många!

Idag har jag även målat sista (hoppas jag) lagret på mitt avlastningsbord, så imorgon kan jag nog till och med piffa till det lite fint i köket!

Kommentarer
Postat av: Dessi at [Home and desire]

Jösses, jag har FÖR många innerkuddar som ligger i förrådet och väntar... Blev riktigt snyggt i soffan! Men nu i höst vill jag nog ha lite mörkare kuddar, vi har haft färgglatt hela våren och sommaren! :)

Postat av: Madde - madelajjn

Dessi: Haha så du har det problemet! :D

Ja, jag trodde kanske att jag också skulle bli sugen på lite mer murriga färger nu till hösten, men det verkar som att jag inte kan vara utan färg helt enkelt, haha! ;)

2011-10-02 @ 22:21:15
URL: http://madelajjn.blogg.se/
Postat av: Lina - Hus & Bus

Vad härligt färgglatt ni har det hemma, superfint!

2011-10-03 @ 09:40:27
URL: http://husochbus.webblogg.se/
Postat av: Lina

vad fint det blev alltså. Jag har ett lutet problem, jag tycker verkligen att färglada kuddar gör sig bäst i så ljus soffa som ni har, i våran blir det bara... hmm ja, inte samma sak! SJUKT fint alltså!

2011-10-05 @ 22:11:37
URL: http://lulaa.blogg.se/
Postat av: dissertation writing

You created a good design of your house. I liked that you used a lot of bright colors.

2011-10-11 @ 10:38:36
URL: http://custom-essay.ws/dissertation.php

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback